Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вратит

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Какво правите когато ви ударят колата при отваряне на вр

Мнение от whatdaf » 02 Авг 2013, 12:00

Преди 2 години е боядисвана цялата кола (не БМВ-то , а 2-рата ) и няма да ви казвам на какво прилича .Досега нито един от тия неграмотници не съм имал честта да хвана на "местопрестъплението" , но един да набарам ще му се навикам като за всички . Не знам какви са тия хора , със сигурност половината и повечето случаи са от жени . Скоро гледах статистика , че в повечето катастрофи единия от участниците е жена , даже много често са и две жени . Сега ми идва на ум , ако можеше за 1-2 месеца да се забрани на всички жени да карат автомобили , какви ли щяха да се резултатите .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Авг 2013, 12:08

whatdaf написа: . Сега ми идва на ум , ако можеше за 1-2 месеца да се забрани на всички жени да карат автомобили , какви ли щяха да се резултатите .

Няма да има никакви разлики,а ако забранят на всички мъже да карат за 1-2 месеца ще е едно спокойно място без комплексари и рейсърчета.
Чел си статистика ,ама най-вероятно не в България,че жените са не ориентирани (в доста от случаите) е така,но не са арогантни (има и такива разбира се) че да предизвикват сериозни щети.
Но пък в интерес на истината,аз не съм виждал жена,която да слиза от колата си и да се съобрази че вратата и е по-дълга и опира в съседната кола,масово -прас вратата и няма никакви грижи :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 02 Авг 2013, 12:52

Е.Димитров написа:
whatdaf написа: . Сега ми идва на ум , ако можеше за 1-2 месеца да се забрани на всички жени да карат автомобили , какви ли щяха да се резултатите .

Няма да има никакви разлики,а ако забранят на всички мъже да карат за 1-2 месеца ще е едно спокойно място без комплексари и рейсърчета.
Чел си статистика ,ама най-вероятно не в България,че жените са не ориентирани (в доста от случаите) е така,но не са арогантни (има и такива разбира се) че да предизвикват сериозни щети.
Но пък в интерес на истината,аз не съм виждал жена,която да слиза от колата си и да се съобрази че вратата и е по-дълга и опира в съседната кола,масово -прас вратата и няма никакви грижи :mhihi:

Може да са по-арогантни мъжете , но ако се махне един голям процент неориентирани шофьори от пътя , дали няма да повлияе това добре върху нервите на другите . Заради такива неориентирани стават и доста рискови маневри . Разбира се това си е само една утопия . И при мъжете и при жените има изключения , но дамите просто повечето толкова си могат , а мъжете ако возят и момиче до тях и става едно избиване на комплекси .
По темата - заради мястото, на което живея и голямото текучество коли, които спират за малко да си свърши работа някой и идва другия , бавареца е на платен паркинг .

Предишна

Назад към Извън Темата