Препоръчайте ми семеен автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Препоръчайте ми семеен автомобил

Мнение от randity » 21 Авг 2013, 10:44

TheKiller написа:
Явор написа:
TheKiller написа:BMW X5 3.0i LPG :smoke:

пий си хапчетата навреме колега :mhihi:

Кво му е на Х-а :?:

Хикса е идеален, другото съкращение е кофти :mhihi:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 21 Авг 2013, 14:21

Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход. :driving:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Авг 2013, 15:17

вземи си и карта за градски транспорт с тоя форд
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 21 Авг 2013, 16:22

Empty_Head написа:Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход. :driving:

Колега , ако бюджета ти е до 20 хиляди и търсиш джип както си написал в началото може да разгледаш : Hyundai Santa fe , Nissan Qashqai , Mitsubishi Outlander , Suzuki Grand vitara. Бягай от Каптива / Антара .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 21 Авг 2013, 17:05

skipper написа:
Empty_Head написа:Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход. :driving:

Колега , ако бюджета ти е до 20 хиляди и търсиш джип както си написал в началото може да разгледаш : Hyundai Santa fe , Nissan Qashqai , Mitsubishi Outlander , Suzuki Grand vitara. Бягай от Каптива / Антара .

Това не са джипове. Между 15 и 20К се намират много добри Паджеро-та.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 21 Авг 2013, 17:20

In_Memoriam написа:
skipper написа:

Това не са джипове. Между 15 и 20К се намират много добри Паджеро-та.

Колегата търси "джип" като БМВ Х3 и Форд Куга , така че тези са точно в сегмента градски джип . Особено Кашкая :)
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Авг 2013, 18:36

Empty_Head написа:навярно евтина подръжка

Навярно няма да ти се вярва какво ти говорят като влезеш в Мото-Пфое :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Авг 2013, 18:42

Мерцедес Е - класа W211: за 20бона трябва да е отлична. Голяма, представителна, сигурна, готина.... Взимаш Е200Компресор с ГИ и си свиркаш, или Е220CDI 150кс и си ти.....

Карам от две години W210 Е200Компресор - доволен съм :yes: Също търсих кола по твойте критерии но за по-малък бджет....намерих я :yes:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 21 Авг 2013, 19:24

Нещо намирането на кола не се оказва хич лека задача...А мислех, че при такъв голям избор, ще се спра на някоя за 2 дни. Да ама не. Или не отговарят на голяма част от изискванията ми (като Х5) или отговарят на повечето (защото на всички няма как :mhihi: ), обаче са толкова постни и безлични, че немога да ги почусвам като "мойта кола" никога....(пример Нисан Кашкай :kuku: ) :banghead:

П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) - Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Авг 2013, 19:48

Оня ден тъман влизам на паркинга на мотопфое и един човечец със форд мондео + жената и децата вътре /семейна кола все пак / излезе от паркинга със бясна газ - направо дрифтеше по завоите :mhihi: Това всичкото придруженео с ръкомахане и псувни вътре в купето .Скандала май не беше семеен .От мен толкова за форд и семейните автомобили :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Слави
Аватар

Мнение от © » 21 Авг 2013, 22:47

Jordana написа:Оня ден тъман влизам на паркинга на мотопфое и един човечец със форд мондео + жената и децата вътре /семейна кола все пак / излезе от паркинга със бясна газ - направо дрифтеше по завоите :mhihi: Това всичкото придруженео с ръкомахане и псувни вътре в купето .Скандала май не беше семеен .От мен толкова за форд и семейните автомобили :mhihi:

Защо не снима :mhihi:
Колкото до това бензинов джип на мен никак не ми се струва уместно за семеен автомобил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 21 Авг 2013, 23:31

За 20 хилки може да се намери доста прилично Паджеро 3. Имам такова и до сега не ме е предавало. Пространство много, приличен разход за кола от такъв клас( с пенсионерско каране може да се докара под 10 смесено дизел), 150 си ги поддържа ако ти стиска разхода на гориво, приличен салон. Е, за джип има много пластмаси, но за семейно комби е супер.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 21 Авг 2013, 23:33

Empty_Head написа:П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) - Изображение

Много удобна и комфортна кола , пътувал съм доста пъти на дълъг път с нея и всичко е 6 :yes: , а и 4х4 възможностите й не са за подценяване ;)
Може би ми се видя само багажника леко малък , но това защото може би имаше 30л газова бутилка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 22 Авг 2013, 3:07

don_gori написа:
Empty_Head написа:П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) - Изображение

Много удобна и комфортна кола , пътувал съм доста пъти на дълъг път с нея и всичко е 6 :yes: , а и 4х4 възможностите й не са за подценяване ;)
Може би ми се видя само багажника леко малък , но това защото може би имаше 30л газова бутилка :mhihi:

Някой от Вас карал ли е това подобие на джип - СУЗУКИ -ВИТАРА? Защо заблуждавате колегата с това подобие на джип ? Само едно нещо ще допълня за този джип - един приятел си го купи чисто ново от Миркат и в момента е на 4 години и даже иска да го връща и да си взима друг автомобил -сами си правете изводите . То не беше предница, акумулатор, запушен филтър , на няколко пъти даже го оставя насред пътя,а да не кажа че в снега хич го няма като вървене и е толкова лек и така се клати в завоите, и седалките са толкова тясни и такива дървени , че на по-дълъг път започва да те боли кръста . А по павета вози по-зле и от поло-то . .. Колега, прочети долната статия и съвсем ще се откажеш от това СУЗУКИ .
http://izlugan.blog.bg/drugi/2009/02/10 ... iia.288775
Всичко друго , но не и това жалко подобие на джип !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 22 Авг 2013, 7:46

Защо никой не споменава Тойота??? За семеен автомобил е Авенсис версо или Сенния....д4д
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата