Препоръчайте ми семеен автомобил
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Препоръчайте ми семеен автомобил
TheKiller написа:Явор написа:TheKiller написа:BMW X5 3.0i LPG
пий си хапчетата навреме колега
Кво му е на Х-а
Хикса е идеален, другото съкращение е кофти

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
вземи си и карта за градски транспорт с тоя форд

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Empty_Head написа:Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход.
Колега , ако бюджета ти е до 20 хиляди и търсиш джип както си написал в началото може да разгледаш : Hyundai Santa fe , Nissan Qashqai , Mitsubishi Outlander , Suzuki Grand vitara. Бягай от Каптива / Антара .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
skipper написа:Empty_Head написа:Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход.
Колега , ако бюджета ти е до 20 хиляди и търсиш джип както си написал в началото може да разгледаш : Hyundai Santa fe , Nissan Qashqai , Mitsubishi Outlander , Suzuki Grand vitara. Бягай от Каптива / Антара .
Това не са джипове. Между 15 и 20К се намират много добри Паджеро-та.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
In_Memoriam написа:skipper написа:Empty_Head написа:Намерих подходящ вариант с едно голямо изключение - цената! Ford Kuga 1.6 EcoBoost 150hp разход градско 8.3л, навярно евтина подръжка, качеството не мога да коментирам. Жалко, че са още скъпички. Ако се сетите за нещо подобно, би било добре. Общо взето, малко джипче с не много голям мотор и малък разход.
Това не са джипове. Между 15 и 20К се намират много добри Паджеро-та.
Колегата търси "джип" като БМВ Х3 и Форд Куга , така че тези са точно в сегмента градски джип . Особено Кашкая

Oo (|||)(|||) oO
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Empty_Head написа:навярно евтина подръжка
Навярно няма да ти се вярва какво ти говорят като влезеш в Мото-Пфое

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мерцедес Е - класа W211: за 20бона трябва да е отлична. Голяма, представителна, сигурна, готина.... Взимаш Е200Компресор с ГИ и си свиркаш, или Е220CDI 150кс и си ти.....
Карам от две години W210 Е200Компресор - доволен съм
Също търсих кола по твойте критерии но за по-малък бджет....намерих я 
Карам от две години W210 Е200Компресор - доволен съм

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Нещо намирането на кола не се оказва хич лека задача...А мислех, че при такъв голям избор, ще се спра на някоя за 2 дни. Да ама не. Или не отговарят на голяма част от изискванията ми (като Х5) или отговарят на повечето (защото на всички няма как
), обаче са толкова постни и безлични, че немога да ги почусвам като "мойта кола" никога....(пример Нисан Кашкай
) 
П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) -

П.С. Някой да има впечатления от тази Grand Vitara (бензинова) -

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Оня ден тъман влизам на паркинга на мотопфое и един човечец със форд мондео + жената и децата вътре /семейна кола все пак / излезе от паркинга със бясна газ - направо дрифтеше по завоите
Това всичкото придруженео с ръкомахане и псувни вътре в купето .Скандала май не беше семеен .От мен толкова за форд и семейните автомобили 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Оня ден тъман влизам на паркинга на мотопфое и един човечец със форд мондео + жената и децата вътре /семейна кола все пак / излезе от паркинга със бясна газ - направо дрифтеше по завоитеТова всичкото придруженео с ръкомахане и псувни вътре в купето .Скандала май не беше семеен .От мен толкова за форд и семейните автомобили
Защо не снима

Колкото до това бензинов джип на мен никак не ми се струва уместно за семеен автомобил.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
За 20 хилки може да се намери доста прилично Паджеро 3. Имам такова и до сега не ме е предавало. Пространство много, приличен разход за кола от такъв клас( с пенсионерско каране може да се докара под 10 смесено дизел), 150 си ги поддържа ако ти стиска разхода на гориво, приличен салон. Е, за джип има много пластмаси, но за семейно комби е супер.
Много удобна и комфортна кола , пътувал съм доста пъти на дълъг път с нея и всичко е 6

Може би ми се видя само багажника леко малък , но това защото може би имаше 30л газова бутилка

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
don_gori написа:
Много удобна и комфортна кола , пътувал съм доста пъти на дълъг път с нея и всичко е 6, а и 4х4 възможностите й не са за подценяване
![]()
Може би ми се видя само багажника леко малък , но това защото може би имаше 30л газова бутилка
Някой от Вас карал ли е това подобие на джип - СУЗУКИ -ВИТАРА? Защо заблуждавате колегата с това подобие на джип ? Само едно нещо ще допълня за този джип - един приятел си го купи чисто ново от Миркат и в момента е на 4 години и даже иска да го връща и да си взима друг автомобил -сами си правете изводите . То не беше предница, акумулатор, запушен филтър , на няколко пъти даже го оставя насред пътя,а да не кажа че в снега хич го няма като вървене и е толкова лек и така се клати в завоите, и седалките са толкова тясни и такива дървени , че на по-дълъг път започва да те боли кръста . А по павета вози по-зле и от поло-то . .. Колега, прочети долната статия и съвсем ще се откажеш от това СУЗУКИ .
http://izlugan.blog.bg/drugi/2009/02/10 ... iia.288775
Всичко друго , но не и това жалко подобие на джип !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Защо никой не споменава Тойота??? За семеен автомобил е Авенсис версо или Сенния....д4д