Врачки, гадателки и т.н
Модератор: Общи модератори
Re: Врачки, гадателки и т.н
BMW Power ACM написа:stefanoff написа:BMW Power ACM написа:Как да не засягаме нещата за парите след като масово врачките взимат яко пари?![]()
Това е втория признак, по който ще познаеш че е шарлатанин - имам си строго определени тарифиА първият е - рекламира се по вестници, списания, телевизии и други разни медии. Тези , които имат способности , взимат , кой колкото даде и повярвай ми, нямат нужда от реклами. Някои дават по 2лв, други по един апартамент ... кой колкото има, важното е, да е от сърце
Ще ти кажа кой е единствения начин според мен да има гадатели, които да виждат нещо. Това е само ако те по някакъв начин могат да изкривяват време-пространството. Да кажем, че нашата галактика е с разстояние грубо от около 100 000 светлинни години. Това мисля знаеш значи, че на светлината са и необходими да пътува 100 000 години за да стигне от единия край до другия.
Та ако има някой там в края на Галактиката, който може да види какво се случва тук, то той ще вижда в миналото. Това минало за теб ще е бъдеще, но остава само начина да ти го покаже по някакъв начин и ти да можеш да го промениш. От друга страна обаче, как ще промениш нещо, което вече се е случило? Ако има паралелни Вселени или Мулти Вселена, то тогава също е възможно някой да види бъдещето, ама знаеш ли какво си мисля? Едва ли тези врачки ще са точните хора.
Времето е четвъртото измерение. Има същества, да ги наречем за по-кратко "извънземни" , които живеят в това измерение и го "виждат". Представи си, че ти си паяк и имаш паяжина, по която се катериш. Можеш да минеш по няколко нишки. Аз съм човек и стоя отстрани и те гледам. Виждам паяжината, но не знам , точно по коя нишка ще минеш. Но знам, какво те чака на края на всяка една нишка. Айде стига толкова, че нали знаеш, накрая любопитството уби котката

Не Мы такие, Жизнь такая
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ами то хубаво пространството да изкривят да гледат в бъдещето за едните ами в миналото за другите само дето по едно уоки токи ще им трябва да си сверяват прогнозите ?
Що не допуснете че тия врачки влиаят на този на който врачуват и така предопределят нещото за което врачуват а не гледат нито напред нито назад ? Затова и различно "познават" щото са им различни силите да въздействат върху психика и здраве на хората пред тях.
Що не допуснете че тия врачки влиаят на този на който врачуват и така предопределят нещото за което врачуват а не гледат нито напред нито назад ? Затова и различно "познават" щото са им различни силите да въздействат върху психика и здраве на хората пред тях.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Jordana написа: Що не допуснете че тия врачки влиаят на този на който врачуват и така предопределят нещото за което врачуват а не гледат нито напред нито назад ? Затова и различно "познават" щото са им различни силите да въздействат върху психика и здраве на хората пред тях.

Говоренето е пожелаване.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Добре, тук никой не вярва и не знам какво. Да поговорим за Ванга. Тази жена е познала доста неща, а и няма човек, който да не знае за баба Ванга.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тя хубаво е познала, ама Ванга е една на не милион, ами на милион на квадрат. Ние не говорим за гадателки тип Ванга, която пари не вземаше от хората.
Макар и при нея да е имало доста неща, които не са се сбъднали.
Макар и при нея да е имало доста неща, които не са се сбъднали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
То не е въпроса за вярване или не щото то си е доказано от библейски времена че има гадатели и врачки които познават /предсказват или лекуват .Има безспорни фаворити във това по цял свят и преди е имало и сега има - лошото е че има и огромен брой шарлатани и мошеници.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
randity написа:Добре, тук никой не вярва и не знам какво. Да поговорим за Ванга. Тази жена е познала доста неща, а и няма човек, който да не знае за баба Ванга.
Ванга не е по-различна от другите си "колеги".
Виж следната случка
И един ден, като отивахме на молитвеното място, срещна ни една мома, която имаше предсказателен дух и чрез прокобяването си докарваше голяма печалба на господарите си.
Тя вървеше подир Павла и нас та викаше, казвайки: Тия човеци са слуги на Всевишния Бог, които ви проповядват път за спасение.
Това тя правеше много дни наред. А понеже твърде дотегна на Павла, той се обърна и рече на духа: Заповядвам ти в името на Исуса Христа да излезеш от нея. И излезе в същия час.
Какво имаме тук. Имаме една жена, която има предскавателен дух, който носи хубав доход за едни хора. И тази жена, казва истината. Това е ключов момент тук. Тя казваше истината за Павел и другарите му. Кой тук може да се усъмни, че тази жена има предсказвателен дух? Мнозинството хора никога не биха се запитали за източника на нейното знание. Виждаме, че нейното знание е било източник на добър доход, сиреч, то е било сериозно, а не шменти капели. Но Павел видя нещо друго зад нейните думи. Така че, ето и отговора на Jordana. Тази жена не е била мошенник или шарлатанин. Нейните предсказания са били истински, което е било и източника на печалба за господарите й. Била е фаворит. Ако нейните предсказания не са били истинни и верни, нямало е да има и печалба. Какво ни казва тази случка? Че няма шарлатани и "истински" врачки, баячки и подобни. Всичките са един дол дренки, някои са по-популярни, други не толкова. Но коренът е един и същ. Аз не отричам проявленията. Но проявленията имат демоничен характер и не са от Бога. Когато Бог праща Моисей в Египет, Библията ни казва, че тамошните чародеи с баянията си, са направили чудеса, подобни на чудесата на Моисей. Имитирали са до третата язва и на четвъртата са се отказали. Вие какво бихте казали или направили, ако видите една пръчка да се превърща в змия? Това, че някой нещо познава, е само върха на айсберга. В Библията пише, че един човек, ще направи такива неща, че дори огън да пада от небето. Като доказатерлство за това, че не е лъжепророк, а истински пророк. Сиреч, той ще употреби свръхествствена сила, в подкрепа на твърденията си, която да му послужи като гаранция за неговата истинност. Кажете ми, кой няма да повярва ако види да пада огън от небето? Сигурен съм, че 95% от форума биха гледали със зяпнали уста.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Или дъжд от риба или жаби. 

In God we trust, all others we track.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз и на Ванга не вярвам... освен това, тя може и да не е вземала пари, но хората на държавата, които са я пазели и охранявали са събирали "вход" 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
- Jordana
- старши ентусиаст
-
сиреч, то е било сериозно, а не шменти капели. Но Павел видя нещо друго зад нейните думи. Така че, ето и отговора на Jordana. Тази жена не е била мошенник или шарлатанин. Нейните предсказания са били истински, което е било и източника на печалба за господарите й.
Не ме намесвай в тия проповеди колега.Не ходя на врачки освен това съм виждал "шефа" там горе в образ в който той ми е дал да видя така че аз си знам в какво да вярвам и в какво не.

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Jordana написа:сиреч, то е било сериозно, а не шменти капели. Но Павел видя нещо друго зад нейните думи. Така че, ето и отговора на Jordana. Тази жена не е била мошенник или шарлатанин. Нейните предсказания са били истински, което е било и източника на печалба за господарите й.
Не ме намесвай в тия проповеди колега.Не ходя на врачки освен това съм виждал "шефа" там горе в образ в който той ми е дал да видя така че аз си знам в какво да вярвам и в какво не.
Ма той "шефа" е непознаваем, бре, нещо друго си видял

Мнението на колегата е най-якото до момента.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
И аз гледах с недоверие на тези хора, докато не отидох при леля Данче в Павлово / София /, в магазинчето за дъвки.
Каза неща, които се случиха 2 години по-късно
Жалко че и загубих дирите....
Имам и втора случка, от личен характер, която също ме кара да мисля че "Има нещо"
Каза неща, които се случиха 2 години по-късно

Имам и втора случка, от личен характер, която също ме кара да мисля че "Има нещо"

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Който знае, не говори.
Който говори, не знае.
Дао Дъ Дзин
Ubi dubium, ibi libertas
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-