Покупка на нов автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Покупка на нов автомобил

Мнение от alexanderkirow » 03 Яну 2014, 0:34

http://www.youtube.com/watch?v=_v-ZhoUKoZM :censored: това много ме отказва от дизелите :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 03 Яну 2014, 0:49

тоя клипче ме кара да се чудя колко течна нафта има в резервоара...

От бая години насам изискванията за всички автомобилни системи са да работят безотказно в темпераментен диапазон -40 +85 градуса С. Ако всички и е изправно на тая кола и нафтата в резервоара е течна няма как да не запали от раз

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 03 Яну 2014, 4:18

Мнооооооооооого слабо да е без проблем самата кола..
щом tds-a на -32 по-миналата година пали с 2 подгрявания (като първото е само докато изключи лампата без да я паля, върта обратно, подгрява отново и паля) пали на 4-тото завъртане на стартера...което ме зарадва супер много :lol: :mhihi: ..всички свещи бяха нови де, но комън-рейла доколкото знам се справя в пъти по-добре от стария tds дори и с неработещи свещи, в което се убеждавам лично тая зима макар и да не е толкова студена. Имам 2 изгорели и си правя експерименти как пали..дори не се замисля на сегашните температури.

Тей като го гледам как е наточил е39-ката като е развозвал мадамите през по-топлата част на годината едва ли си е викал "ИСКАМ СИ ХОНДАТА ОБРАТНО" :mhihi: :lol:

haters always gonna hate ;) още повече щом е от бившите honda фенове..по заглавието си личи пристрасието :mhihi: :kuku:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 03 Яну 2014, 10:38

alexanderkirow написа:http://www.youtube.com/watch?v=_v-ZhoUKoZM :censored: това много ме отказва от дизелите :(

Май не си наясно какво искаш въобще тогава ... е39, е46, бензин, дизел, газ? :winky: И колата е запалила ...

Отделно, карал ли си 530д и е46компакт, че не видях никъде? Тъй като имам навъртяни километри и с двете, като е39 беше автоматик с кожа и нави, а компакта 2.0д 150коня, има разлика от земята до небето м/у двете. Най-малкото компакта вози дооста по-твърдо. Колите нямат база за сравнение почти, затова ми е и странно като се чудиш измежду тях.

Добре е само, че знаеш, че трябва да е БМВ иначе чуденето ще е още по-голямо.

P.S. Компакта с тези стопове отзат ми прилича като Toyota Corolla Verso, тоест все едно са те дразнили старите оригинални стопове и си купил такива за 39.99лв от реномиран тунинг магазин в илиенци. С други думи .. ужас. /лично мнение/

Поздрави

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Яну 2014, 11:22

-31 градуса базата на Белмекен 530д без отказ,горивото беше от Петрол (тогава зареждах и камионите от там) и в интерес на истината никога не е мръзнала нафта,а койте е ходил там знае за какво навяване става въпрос и как тези -31 се усещат като доста повече и на самата кола... :winky:
В тоя ред на мисли щом от тоя смешен ондаджийски клип взимаш решения много добре помисли дали изощо си за BMW... :conf:
(i miss my honda now!) :puke:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 03 Яну 2014, 13:48

boksioraE39 написа:В тоя ред на мисли щом от тоя смешен ондаджийски клип взимаш решения много добре помисли дали изощо си за BMW... :conf:
(i miss my honda now!) :puke:

Виж колега, не съм взел решение, а написах че ме притеснява защото колата не запали не знам дали е реално така затова го дадох като пример и се допитавам до вас, защото досега не съм имал дизел и не знам как всъщност седят нещата.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 03 Яну 2014, 13:54

masimo написа:
alexanderkirow написа:http://www.youtube.com/watch?v=_v-ZhoUKoZM :censored: това много ме отказва от дизелите :(

Май не си наясно какво искаш въобще тогава ... е39, е46, бензин, дизел, газ? :winky: И колата е запалила ...

Отделно, карал ли си 530д и е46компакт, че не видях никъде? Тъй като имам навъртяни километри и с двете, като е39 беше автоматик с кожа и нави, а компакта 2.0д 150коня, има разлика от земята до небето м/у двете. Най-малкото компакта вози дооста по-твърдо. Колите нямат база за сравнение почти, затова ми е и странно като се чудиш измежду тях.

Добре е само, че знаеш, че трябва да е БМВ иначе чуденето ще е още по-голямо.

P.S. Компакта с тези стопове отзат ми прилича като Toyota Corolla Verso, тоест все едно са те дразнили старите оригинални стопове и си купил такива за 39.99лв от реномиран тунинг магазин в илиенци. С други думи .. ужас. /лично мнение/

Поздрави

Не съм карал 530д , но съм карал TDS, е46 компакт не съм карал карал съм 320д седан.... нямам много навъртяни километри и затова питам и разпитвам....
П.С. Карам БМВ от 5г и пак ще е БМВ просто се чудя кой модел е, затова съм пуснал тема да разговарям с хора доскоснали се до тези автомобили и да ми дадът съвети кое, как и защо..... все пак не си купувам дъвка, а кола за 6-7К лева.....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 03 Яну 2014, 14:59

Това е така, нормално е да търсиш съвет.
Но компакта и е39 са много различки класове, на пактика несъпоставими. Затова чуденето между двата автомобила за мен и за доста голеги е странно. Отделно си постнал, че не харесваш и дизели защото палят трудно?

Щом си карал само TDS, 530 ще е самолет за теб :yes:

Запазен 530d, facelift, кожа, ръчка, седан за 6к,7к е трудна задача. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 03 Яну 2014, 15:14

masimo написа:Това е така, нормално е да търсиш съвет.
Но компакта и е39 са много различки класове, на пактика несъпоставими. Затова чуденето между двата автомобила за мен и за доста голеги е странно. Отделно си постнал, че не харесваш и дизели защото палят трудно?

Щом си карал само TDS, 530 ще е самолет за теб :yes:

Запазен 530d, facelift, кожа, ръчка, седан за 6к,7к е трудна задача. Успех!

Не ги съпоставям двата автомобила.... ясно ми е че са коренно различни. Постнах това клипче за да разбера реално дали наистина палят трудно зимата, вярно всяка кола е индивидуална за нея си , но като цяло исках да разбера дали ги имат тия проблеми..... Днес цял ден гледам ето такива - http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine което също много ме зачуди дали просто да не е бензинов мотор !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 03 Яну 2014, 15:43

Определено ако имаш възможност скачай на Е39 (нищо лично към колегите с Е46) :yes:
сипвай хубава нафта и няма да има такива изпълнения като на тоа ондаджийски клип :mhihi:

edit : сега ме хваща яд, че не направих клип на -32 как палят, но при следващите по-ниски темп ще направя :lol:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 03 Яну 2014, 17:29

-22.5
-18
Същият този човек има и клип с -32. Но в описанието пише, че има и 3 неработещи свещи и за това не пали.

Специално паленето на студен двигател не би трябвало да те притеснява, ако свещите и нафтата са ок, особено ако и има работеща печка.
Аз на твое място бих взел 530д е39. Много добра кола. Лично на мен ми харесва два пъти повече от е46. Мога даже да ти дам жокер къде има хубава такава, ако не е продадена вече.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31
Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C

Мнение от spec-V » 03 Яну 2014, 18:57

Колега реалността е ,че за 6-7 к. читава кола от ранга към,който си се насочил ти.... няма .. има напудрени дръгели със амнайсестотин скрити яда ! :yes:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 03 Яну 2014, 19:24

spec-V написа:Колега реалността е ,че за 6-7 к. читава кола от ранга към,който си се насочил ти.... няма .. има напудрени дръгели със амнайсестотин скрити яда ! :yes:

:yes:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 05 Яну 2014, 16:40

spec-V написа:Колега реалността е ,че за 6-7 к. читава кола от ранга към,който си се насочил ти.... няма .. има напудрени дръгели със амнайсестотин скрити яда ! :yes:

малко не съм съгласен, аз си взех лятото е39 М52В28 преди фейслифта за 5к, + ~1300 лева за да и се сменят някой неща и всички течности и филтри.
Но бяха 3 месеца търсене и гледане на няколко десетки кочини де :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31
Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C

Мнение от spec-V » 05 Яну 2014, 19:43

Cyberloner написа:

малко не съм съгласен, аз си взех лятото е39 М52В28 преди фейслифта за 5к, + ~1300 лева за да и се сменят някой неща и всички течности и филтри.
Но бяха 3 месеца търсене и гледане на няколко десетки кочини де :)

Щом казваш :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата