Шампионска лига-сезон 2013-2014

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014

Мнение от DiMIcha84 » 24 Окт 2013, 20:00

B U L L I написа:тази вечер,абсолютно никакви изненади.
Ибрахимович обаче затвърждава мнението ми,че е машина
цели 4 наниза :clap:
умопомрачителна е и статистиката след мача байерн-виктория
удари към вратата 30-0
вярно,че момчетата от пилзен не са фактор,но в ШЛ няма случайни отбори

Май ще започнете да харесвате Пеп. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Окт 2013, 1:31

Не знам, но нацелих всички мачове :lol: Започвам да задобрявам с прогнозите :mhihi: Сега остава и Барса да бие Реал Мадрид :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 25 Окт 2013, 19:33

TNT написа:Не знам, но нацелих всички мачове :lol: Започвам да задобрявам с прогнозите :mhihi: Сега остава и Барса да бие Реал Мадрид :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

То че Барса ще бие Реал е повече от ясно. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Окт 2013, 22:22

а-такаааааа.....

TNT написа:На мен Бенфика ми издъниха фиша :mhihi:

и още
TNT написа:Не знам, но нацелих всички мачове :lol: Започвам да задобрявам с прогнозите :mhihi: Сега остава и Барса да бие Реал Мадрид :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а преди това какво бяхме казали (това щото те бях разкритикувал, че който залага е колелце в системата на хазартната мафия и няма право да негодува срещу съдийските своеволия) ?

[url]http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=310563&hilit=шампионска+лига&start=405[/url]

TNT, ако ми кажеш добро утро, ще погледна къде е слънцето.

малък мошеник такъв :bowdown:

че му се извинявах и на ЛС, дето съм го уж обидил, да се таковам у възпитания и аз

:clap: :clap: :clap:

п.с. не ще да върже линка. затова цитирам само:

@тнт, дори и до края на живота ти съдиите да свирят против барса (дай боже да живееш поне 100 години), няма да изкупят греховете си и подарените им титли.

мен ме дразнят, че много лесно падат. и им се свири (тая година по-малко от предишните). и се вижда как като се разтанцуват в наказателното поле защитниците ги е страх да посегнат. не само да посегнат, да ги доближат дори. ама айде стига и вие с тая избирателна памет. 1 година да е по-различно и вече черното стана бяло. браво :clap:

много силно желая да гледам мач барса - рединг (на петер чех майкъл хънт от рединг му счупи главата). да видят малко и те какво значи хубава балтия. пепе ще им се види като балеринка :mhihi:

отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш! в такъв случай нямаш право да протестираш против нареденото съдийство и футболната мафия.
това е равносилно все едно да си купуваш крадени части и да мрънкаш що се крадяли части. еми :dunno:

ако не съм прав, кажи. ще приема критиката. ама май съм прав.

на криво почнахме днеска. извинявам се, ама не се сдържах. хубав ден на всички :yes:

kulov написа:

отделно - ти ходиш ли да залагаш? ходиш!
ако не съм прав, кажи. ще приема критиката. ама май съм прав.

TNT написа:

Не си прав, не залагам на мачове :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 25 Окт 2013, 22:48

А ако ти пратя скрийншот кога се регистрирах в бет-а, ще ми се извиниш ли пак :mhihi: :mhihi: :mhihi: С Армения играхме на 11-ти, аз се регистрирах на 9-10 някъде :lol:
П.П. Даже не ти прочетох цялото мнение, но искрено ме разсмя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

П.П. А и логиката ти малко куца, че така като гледам в тоя бет може да се залага и кога баба ми ще пере :lol: Вчера гледах, че има дартс :mhihi: Къв болен мозък трябва да си, да залагаш на дартс :mhihi: Трябва да вкарат и за "народна топка" в някое СОУ :lol: По твоята логика и Формула 1 е нагласено, снукър, тенис и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Ное 2013, 0:36

ван Перси толкова не му беше ден, че сигурно и уискито му ще горчи като се прибере. Да изпуснат дузпа, 2 греди и да завършат с 10 човека....тва не е юнайтед!
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 06 Ное 2013, 1:06

ineedmoney написа:ван Перси толкова не му беше ден, че сигурно и уискито му ще горчи като се прибере. Да изпуснат дузпа, 2 греди и да завършат с 10 човека....тва не е юнайтед!

Учудвам се, че някой е гледал тоя мач :mhihi: :mhihi: дори
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 06 Ное 2013, 1:20

ми кво да гледам? циганско-жабарското дерби и педералдо? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 06 Ное 2013, 1:26

ineedmoney написа:ми кво да гледам? циганско-жабарското дерби и педералдо? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Беше интересен :lol:

А дузпата на Юнайтед беше... Фен съм на Юнайтед и на Барселона, ама Ашли Йънг, Бускетс и още 2-3 играчи в големите отбори трябва сериозно да бъдат наказани. Едно време и "Педералдо" (хареса ми това :mhihi: ) яко лежеше по земята... Ди Мария бая си скача, Дрогба също... Грозно е да се решават мачове на големи отбори с такива изцепки :wave: Странното е, че общо взето всичките си играят (без Йънг :mhihi: ) и няма нужда да се излагат с такива актьорски изпълнения.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 06 Ное 2013, 12:15

ineedmoney написа:ми кво да гледам? циганско-жабарското дерби и педералдо? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хаха ами да имаше поне футбол за гледане :bchug:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31 Sport Line
Мечтае да кара: 458 Italia

Мнение от Jorata » 06 Ное 2013, 12:43

Юве и Реала, направиха много хубав мач, за разлика от ония с мушамите. Тоя нещастник Йънг е ебаси позора за футбола. Готов е цирковата трупа на данъчния.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 07 Ное 2013, 1:11

Pique has dedicated his goal for Milan to his son Milan. Lovely act.
‪#‎respect‬

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

трудно е нещо да ме накара да се смея с глас, ама тука не издържах :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 07 Ное 2013, 3:09

Засега много още има какво да се желае, на тоя етап толкова... (2-1 с реал, 3-1 с Милан :mhihi: :mhihi: )
САМО БАРСА!!!
21/02/08...speechless

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 07 Ное 2013, 11:24

Честно казано очаквах лош сезон за Барса... засега добре върви. Снощи май пак е имало някакви съдийски изпълнения (нищо не съм гледал), онази вечер пак с Йънг :dunno: Баси, преди години не помня да имаше всеки мач съдийски грешки :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Ное 2013, 14:54

TNT написа:Честно казано очаквах лош сезон за Барса... засега добре върви. Снощи май пак е имало някакви съдийски изпълнения (нищо не съм гледал), онази вечер пак с Йънг :dunno: Баси, преди години не помня да имаше всеки мач съдийски грешки :dunno:

то затова им викат на пръца - циркаджий.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата