Тайни, фобии и пр.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Тайни, фобии и пр.

Мнение от P1tbuL » 26 Фев 2014, 11:57

Страх имам от високо, но съм забелязал, че ако поседя повечко време взирайки се в гледката, страха ми преминава. Може би е някакво неудобство по скоро а не чак страх. Иначе доста ме притеснява неизвестното бъдеще. Както и много мразя ситуациите в които буквално няма какво да се направи.

Тайни... не мисля, че имам кой знае какви. По скоро неща от които ме е срам като например това, че преди 5 години купих умрял компакт 1.6, набих към 15К лв. в него, карах го 1 година и го бартеросах за е34... ето това е най- тъпото нещо, което съм правил. :oops:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 26 Фев 2014, 12:12

MatriX_Fucked написа:Веднъж една ми прави свирки, ама съм почти сигурен, че беше той... :|

Това ми оправи деня :ok:

Лирични герой в песента на Контрол описва страх ми :D
http://www.youtube.com/watch?v=C_RwiJLTKzQ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 26 Фев 2014, 12:49

Страх ме е да не ми се случи нещо и да не мога да си гледам децата: болест, инцидент, смърт ....
Най-тежко ще ми е ако съм на легло безпомощен, това е наистина плашещо за мен.
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 26 Фев 2014, 13:30

Страхове мисля че нямам но фобия имам от Паяци :conf: :paranoid:
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 26 Фев 2014, 13:39

Абе много сте страхливи :conf: :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 26 Фев 2014, 13:59

Само една фобия съм имал в живота, но ме държа близо 10 години и още не е преминала... Мотоджия съм и карам големи мотори от 25 години. Никога не съм имал сериозен инцидент, нямам и драскотина от мотора. Но един приятел се преби жестоко - направо отсече едно дърво с мотора си. Дотук - нищо особено. Проблемът беше, че ми показа рентгенова снимка на ръката си - двете кости между китката и лакътя - на парчета, метални шини ги държат и винтове с едра резба - навити през костта и костния мозък... Оттогава загубих удоволствието от карането - все тази снимка ми беше пред очите. След месец си продадох мотора, якето, шлемовете и всичко останало, само ръкавиците си оставих за спомен. И 10 години не съм се качвал на мотор... Интересно е, че приятелят ми се оправи и си караше, един от най-дивите моторджии е до ден-днешен... От 3 години пак карам, но често се сещам за оная снимка.

Страх ме е да не ослепея или да остана неподвижен.
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 26 Фев 2014, 20:29

Borymeckata написа:Само една фобия съм имал в живота, но ме държа близо 10 години и още не е преминала... Мотоджия съм и карам големи мотори от 25 години. Никога не съм имал сериозен инцидент, нямам и драскотина от мотора. Но един приятел се преби жестоко - направо отсече едно дърво с мотора си. Дотук - нищо особено. Проблемът беше, че ми показа рентгенова снимка на ръката си - двете кости между китката и лакътя - на парчета, метални шини ги държат и винтове с едра резба - навити през костта и костния мозък... Оттогава загубих удоволствието от карането - все тази снимка ми беше пред очите. След месец си продадох мотора, якето, шлемовете и всичко останало, само ръкавиците си оставих за спомен. И 10 години не съм се качвал на мотор... Интересно е, че приятелят ми се оправи и си караше, един от най-дивите моторджии е до ден-днешен... От 3 години пак карам, но често се сещам за оная снимка.

Страх ме е да не ослепея или да остана неподвижен.

Аз си смлях ръката по сходен начин, но моите винтове бяха временни, но пък за сметка на това ми стърчаха от ръката през гипса. Още не ми бяха махнали гипса си се метнах отново. Но честно казано как викаш ти като видиш друг е доста стряскащо - едно момче направо си замина пред очите ми - и до ден днешен сцената как всички ревът и тия от линейката просто го завиха, ме кара да изтръпвам. После известно време карах с парадна скорост.

Иначе темата мисля ,че е за фобия и панически страх - до толкова ,че не може да се контролираш и да взимаш хладнокръвни решения - това с моторите не мисля ,че спада там - при мене е страха от високо.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 26 Фев 2014, 23:24

Най-сериозния ми страх е от неизвестното след смъртта,само като си помисля,че всичко може да свърши ей така,живееш,мислиш,смееш се,плачеш и накрая едно нищо,заспиваш и дотам.Страх ме,че може да няма задгробен живот,прераждане и такива ти неща,само едно нищо,като се замисля върху това и направо настръхвам.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Фев 2014, 23:38

SPEED_GABROVO написа:Най-сериозния ми страх е от неизвестното след смъртта,само като си помисля,че всичко може да свърши ей така,живееш,мислиш,смееш се,плачеш и накрая едно нищо,заспиваш и дотам.Страх ме,че може да няма задгробен живот,прераждане и такива ти неща,само едно нищо,като се замисля върху това и направо настръхвам.

:OT: :OT:

Мене па т'ва ми е интересно, к'во се случва след това, дали има прераждане, какво се случва... Дали верно, ако не си извършвал грехове ще станеш човек, а ако си бил лош - дърво, цвете и т.н. :lol:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 26 Фев 2014, 23:49

ukelichko написа:Макар че съм много добър плувец и гмуркач имам фобия от дълбока вода. Не влизам на по-дълбоко от колкото мога да стъпя на дъното. Това от преди 15 години, когато за една бройка щях да се удавя в морето. Не ме е срах от високо, но изпитвам някакъв ужас когато гледам как някой друг работи на високо. Шашава работа....

:bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Фев 2014, 23:51

randity написа:
SPEED_GABROVO написа:Най-сериозния ми страх е от неизвестното след смъртта,само като си помисля,че всичко може да свърши ей така,живееш,мислиш,смееш се,плачеш и накрая едно нищо,заспиваш и дотам.Страх ме,че може да няма задгробен живот,прераждане и такива ти неща,само едно нищо,като се замисля върху това и направо настръхвам.

:OT: :OT:

Мене па т'ва ми е интересно, к'во се случва след това, дали има прераждане, какво се случва... Дали верно, ако не си извършвал грехове ще станеш човек, а ако си бил лош - дърво, цвете и т.н. :lol:

Казват, че ще се се прераждаш на Земята и няма да разбереш какви други светове има докато не си оправиш Кармата, а тя е именно това докато не се справиш с греховете си няма да се преродиш в next level :paranoid: :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 27 Фев 2014, 0:10

Не съм забелязал да имам вроден страх от нещо... не изпадам в паника от скорости, самолети, вода, надолу с главата, паяци, бръмбари и други бабалюги...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 27 Фев 2014, 1:05

Най-големия ми страх е от това да не се случи нещо лошо с близките ми. Другите неща са нормалните за почти 80% от хората - дълбоки води, височина, змии и темп подобни :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 27 Фев 2014, 14:19

djkita написа:Най-големия ми страх е от това да не се случи нещо лошо с близките ми. Другите неща са нормалните за почти 80% от хората - дълбоки води, височина, змии и темп подобни :D

Същата работа! Като ми звънне някой без да го очаквам и почвам да се чудя какво се е случило. Иначе по някакъв начин ме е страх от високо ама е един вид ненормално, защото скочих от Витиня без проблем с бънджито, а на парапланер край Сопот се кефих яко.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 27 Фев 2014, 17:56

И аз от последното яко земетресение получих фобия, някой път като съм в леглото все ми се струва, че всеки момент ще раздруса...
Завой с мокър асфалт като съм с мотора намалявам много и се вълнувам излишно. Иначе на турболенциите в самолетите се кефя, обичам и скоростите и риска.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата