Еротичен модел зае висока длъжност в НЕК...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Еротичен модел зае висока длъжност в НЕК...

Мнение от Kris » 23 Окт 2013, 8:40

ogata написа:Драго и ние може да ти кажем примерно, че си пе****аст - но при всички положения това нито ще е културно, нито ще е уместно, нито пък може да е вярно. Не знаете какви са интелектуалните възможности на въпросната, а и за позицията не се изискват кой знае какви компетенции.
Заплатата в случая е малко скандална, но все пак за НЕК и Софийският стандарт може и да е нормална.

Аз нито съм п*ткопоклонник, нито я защитавам, просто считам, че както аз искам по-голяма заплата, и искам да живея добре, така момичето има право на същото и не смятам, само защото се е снимала в някво списание и има обеца някъде си е някъв отпадък и по-малко човек от нас :yes:

Не забравяйте също, че историята на лелката във фейсбук може да е претърпяла някакви конструктивни промени, преди да бъде публикувана :winky:

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 23 Окт 2013, 8:42

drago_pavlov написа:Я ми обясни какво му е мачовското да припадаш по някаква разпрана от еб@не пача с интелект на амеба, като на всяка крачка ги има такива??? Б@хти чикиджийската работа; к*рвенски поглед, малки цици и обеца на клитора ви объркаха хормоналния баланс, че чак и взехте яростно да я защитавате :mhihi:

Колегата го каза вместо мен :lol: Не може една тъпа пача завършила БСУ(Черната Златка също го е завършила)да взима 3000лв. а хора с по няколко езика и магистратури да бачкат за 800лв. :dummy:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Окт 2013, 9:08

ilia1984 написа:
drago_pavlov написа:Я ми обясни какво му е мачовското да припадаш по някаква разпрана от еб@не пача с интелект на амеба, като на всяка крачка ги има такива??? Б@хти чикиджийската работа; к*рвенски поглед, малки цици и обеца на клитора ви объркаха хормоналния баланс, че чак и взехте яростно да я защитавате :mhihi:

Колегата го каза вместо мен :lol: Не може една тъпа пача завършила БСУ(Черната Златка също го е завършила)да взима 3000лв. а хора с по няколко езика и магистратури да бачкат за 800лв. :dummy:

Един виц:

На интервю за работа постъпва някаква такава мадама.

- Колко езика знаете?
- 3 - английски, френски и испански.
- Какво сте завършили?
- Университета в Харвард.
- Къде сте специализирали?
- В Ню Йорк, Лондон и Сеул.
- Каква заплата сте склонни да получавате?
- 10000лв.
- ??? Ама то главния ни инженер-технолог получава 3000лв?
- Еми ходи се шибай тогава с главния ти инженер-технолог!!! :lol:

п.п и спрете да отдавате значение кой какво знае и какво е учил - важното е каква работа върши и какви пари изкарва за работодателя... Ако ще всички университети на света да си завършил все тая - никой няма да ти плаща за това, че си учил някъде.
Последна промяна sub_eleven на 23 Окт 2013, 9:12, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Окт 2013, 9:10

Хахаха,колко нелепо звучи упрека че не била тази госпожица някаква с професорска титла и че била със съмнителен морал,от устата на хора които дори никога не са я виждали на живо или нещо от сорта,но веднага бива заклеймявана с толкова откровени просташки и цинични епитети като "долна разпоретина" и други,че такива изрази дори най-вероятно пияни моряци не използват.
Колеги,предполагам че знаете какво означават тези епитети с които така кичите някаква непозната жена и предполагам че имате досег с подобни жени каквито описвате,та за това сте компетентни по видовете жени...
За мен,без разбира се да ви познавам,но от приказките,злобата и цинизма който бълвате,стигам до извода че не сте толкова умни,за култура даже не може да се говори...
Та не знам какъв е тоя призив да се засрамим тези дето не смятат че е нещо скандално,но със сигурност вие трябва да се засрамите,как ли биха реагирали жените ви/приятелките ви,ако и те мислят така-добре,то Господ е голям събирач,събира едни и същи манталитет и глупост,но майките ви?
Ако и те ви подкрепят-очевидно толкова ви е възпитанието!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 23 Окт 2013, 9:14

ogata написа:Драго и ние може да ти кажем примерно, че си пе****аст - но при всички положения това нито ще е културно, нито ще е уместно, нито пък може да е вярно.

To фурума от "форум на българските БМВ ентусиасти" се е превърнал във форум, в който половината от потребителите са под 20, а много голяма част от тях са БМВ "ентусиасти" заради кифлите дето се кефят на БМВ, пък било то и 20 годишно със стойност 1/3 от заплатата ми.
Та за тази част от форума е нормално да смятат че всеки, който не е прехласващ се по кифли чикиджия е пе****аст.

ogata написа:а и за позицията не се изискват кой знае какви компетенции.
Заплатата в случая е малко скандална, но все пак за НЕК и Софийският стандарт може и да е нормална.
...както аз искам по-голяма заплата, и искам да живея добре, така момичето има право на същото...

Тук си противоречиш - хем не се изискват компетенции за позицията, хем момичето има право да иска голяма заплата :dunno:
Нека го кажа по друг начин - като искаш голяма заплата (и то държавна) си повишаваш компетентността. "Технически изпълнител" е длъжност, която може да заема всеки, който може да работи с офис пакет - или най-просто казано "проста секретарка". Та за тази длъжност максималната заплата, която трябва да взима е 500 лв. Като и е висок стандарта в София какво търси тук? Чеп, нали?
Просто е страшно цинично една такава мърла да взима такава заплата (от джоба на хората), при положение, че един миньор се бъхти по 12 часа на ден за 500-600 лв. При положение че професионалната и компетентност е на нивото на осмокласник вероятно...
Както някой каза вече - ако беше много компетентна нямаше да отиде на държавна работа :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 23 Окт 2013, 9:58

Да вметна , че няма смисъл от спор защото повечето информация за момичето е "подхвърлено" от фейсбук , да сигурно има нещо вярно , но ако тръгнем да се хващаме на всеки и всичко дето се пише в тая пумия :kuku:
Интересно ще е да видим колко е реалната заплата , защото това 3000лв май е подхвърлено ей така от оная дърта лелка.
От друга страна няма как за такава длъжност да й броят 3 бона, все пак това е най-ниското стъпало в йерархията. Но ако реално й дават толкова за такава длъжност се замислям ,че въпросното момиче работи доста извънреден труд под масата :confused:

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 23 Окт 2013, 10:05

В такива течи си проличава комунистическата закалка на определени хора от форума които и без това ми правят впечатление с усърдното си участие в политически насочени течи и мнения.Дипломи,знания...... вие честно ли ми лежите на кълката че това ви трябва само и цял живот по гръб шефче?????Комунизма едно време така учеше-вземи диплома че да не работиш а да взимаш висока заплата.Живота отдавна е доказал че ти трябва външен вид,поведение,хъс,амбиции и едва тогава диплома която да ти подсигурява длъжността която заемаш.Качествата са просто гарнирани от едно парче хартия с гербов печат издадено от някъв си ВУЗ там.Май някои ги е яд че цял живот бъхтят а се чустват недооценени.Е пичуи ,21 век сме и секса продава навсякъде и всичко.който няма вид и поведение си е за негова сметка.А ако пък някой се чуства стар за този форум-сайн аут енд невер към бек,диър юзър :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 23 Окт 2013, 10:14

don_gori написа:От друга страна няма как за такава длъжност да й броят 3 бона, все пак това е най-ниското стъпало в йерархията. Но ако реално й дават толкова за такава длъжност се замислям ,че въпросното момиче работи доста извънреден труд под масата :confused:

Eто това е въпроса. Колко пари получава за труда си? Ако взима колкото средната заплата за длъжността ОК - не ми пука нито как изглежда, нито къде се е снимала... Но ако взима 4-5 пъти над средното за съответната длъжност, то със сигурност извънредния "труд" е причината, и е прекалено цинично на фона на мизерията в държавата...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 23 Окт 2013, 10:23

Е.Димитров написа:Хахаха,колко нелепо звучи упрека че не била тази госпожица някаква с професорска титла и че била със съмнителен морал,от устата на хора които дори никога не са я виждали на живо ...

Което страшно напомня приказката "Гроздето е кисело".

Общо взето някой от коментиращите колеги демонстрират такава вулгарност и цинизъм, че определено будят съмнения относно техния собствен морал в степен по-висока от съмненията касаещи моралът на обсъжданата млада дама.

За нещастие, липсата на поне една красива жена (някога, някъде...) в живота на част от коментиращите е оставила празнина, която те са в състояние единствено да запълват със злоба. И това е първото, което се набива на очи. За съжаление...
Are you M enough...?!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 23 Окт 2013, 10:35

Wolf4 написа:Общо взето някой от коментиращите колеги демонстрират такава вулгарност и цинизъм, че определено будят съмнения относно техния собствен морал в степен по-висока от съмненията относно моралът на обсъжданата млада жена.

За нещастие, липсата на поне една красива жена (някога, някъде...) в живота на част от коментиращите е оставила празнина, която те са единствено способни да запълват със злоба. И това е първото, което се набива на очи... за съжаление.

Колега не си много прав и ще ти кажа защо. За един обикновен българския гражданин , който взима по 5-600лв максимум и всеки месец се чуди как да изкара до следващата заплата един такъв Тъмен случай е все едно да ти се изплюят в лицето.
Като цяло всичко , което ни заобикаля ни прави повече и повече песимисти и затова много от хора поглеждат на случката от лошата страна и започват да изразяват своето неудобрение.
Ако човек помисли малко трезво първо ще се попита от къде идва тая цялата информация. Е аз не мисля , че всичко постнато във фейсбука е вярно на 100% , но все пак има и частица истина , продиктувана от публикуването на подобна "новина" .
Хора мислете малко по оптимистично и ведро , защото в противен случай няма мърдане всеки ден ще става още по-сив и сив :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 23 Окт 2013, 10:54

rosendaal написа:В такива течи си проличава комунистическата закалка на определени хора от форума които и без това ми правят впечатление с усърдното си участие в политически насочени течи и мнения.Дипломи,знания...... вие честно ли ми лежите на кълката че това ви трябва само и цял живот по гръб шефче?????Комунизма едно време така учеше-вземи диплома че да не работиш а да взимаш висока заплата.Живота отдавна е доказал че ти трябва външен вид,поведение,хъс,амбиции и едва тогава диплома която да ти подсигурява длъжността която заемаш.Качествата са просто гарнирани от едно парче хартия с гербов печат издадено от някъв си ВУЗ там.Май някои ги е яд че цял живот бъхтят а се чустват недооценени.Е пичуи ,21 век сме и секса продава навсякъде и всичко.който няма вид и поведение си е за негова сметка.А ако пък някой се чуства стар за този форум-сайн аут енд невер към бек,диър юзър :winky:

Ти БСУ за ВУЗ ли го броиш??? :lol: Или и ти като "черното злати" мислиш че столицата на Белгия е Англия ("Златиту" е висшист от БСУ) :mhihi: Тъй като в България преуспяват само тъпите,нахалните и простите тази скоро да я чакаме да стане директор на НЕК а Черната Златка да е министър на енергетиката !!? :banghead:
Последна промяна ilia1984 на 23 Окт 2013, 10:59, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 23 Окт 2013, 10:56

Престанете с тия космическите заплати от по 500-600 лв. В малките градове е трагедия. Публикувах тази снимка във вицове, картинки и прочее и може след кратко търсене да се намерят много подобни из цяла България.
zaplata.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 23 Окт 2013, 11:35

[quote="drago_pavlov"
Просто е страшно цинично една такава мърла да взима такава заплата (от джоба на хората), при положение, че един миньор се бъхти по 12 часа на ден за 500-600 лв. При положение че професионалната и компетентност е на нивото на осмокласник вероятно...
[/quote]

Това ли било проблема как можело хората за 500лв пък тя за 3000...И преди съм го писал:
НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ на тоя свят.
Ама как може султам-мултан еди кой се да се е родил син на петролен шейх а пък аз да не съм :(

Ясно ,че е набутана ама ае стига - къде къде по зле хора има набутани на по високи длъжности с повече пари.

И сте толко сигурно ,че е к**ва - се едно всички тука сте спали с нея.... а дано, ама на дали.....

Кво като имала пиърсинг еди къде си...

Доста от постовете в темата са чиста злоба и завист - и изкривено чувство за битова справедливост.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Окт 2013, 12:14

BMW_RIDER написа:НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ на тоя свят.

Доста от постовете в темата са чиста злоба и завист - и изкривено чувство за битова справедливост.

Напротив, има - покрили са я, ама понеже е известна и всичко лъсна. Сега ще бъде плюта и подигравана - социална справедливост в действие. Ще си ходи с дамгата на к*рва, без значение дали това е така.

Не са злоба и завист - доста хора искат да бъдат оценени като кадри, а не според пиърсинга, завист няма. Не е злоба да казваш на бялото "бяло" и на черното - "черно".
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар

Мнение от F3P » 23 Окт 2013, 12:25

Кое обсъждате, че да знам:

1: Това, че каката се е снимала гола, имала обици и т.н. чикиджийски аспекти :?:

2: Дали има нужната квалификация за длъжността :?:

3: Заплатата :?:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата