Смяна на талона до края на годината!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Re: Смяна на талона до края на годината!

Мнение от justboy » 24 Ное 2013, 20:40

Моята е регистрирана така още, като я купих и нямаше газ през 2008ма, защото и тогава се чуваха такива неща, та за всеки случай я регистрирах така. Няколко месеца след като я регистрирах в кат и сложих ГИ, ама нямам паспорт, сега ще го изискват ли това, няма ли?

По логиката на тоя закон трябва да си ходя с големия талон навсякъде ли?
Изображение
E34, E38

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 24 Ное 2013, 20:43

По скоро, ще проверят в таблетчетно дали си минал.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 24 Ное 2013, 20:53

Аз нещата ги виждам така - искат нещо да лепнат на колите с газово..., но нито знаят колко са тези коли, нито кои са... :P
И първата стъпка е да се впише в талона....,а после ще ни информират какво са ни измислили.... :paranoid:

п.с. газ нямам :mrgreen:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е46 318Ci

Мнение от kpacKoOo » 24 Ное 2013, 21:33

Нещо не разбирам как ще стане тая работа сменя се само големия талон или как..
в малкия никъде не се опоменава дали колата се движи на бензин или газ при проверка ко прайме трябва навсякъде да си ходя с големия талон ли :dunno:
и още нещо някой да даде информация до кога е последния срок до края на тази година или до 1 март догодина
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 540i

Мнение от kobrata_levski » 24 Ное 2013, 21:47

nqmam_bmw написа:
kobrata_levski написа:....

То не случайно са го измислили един човек да е СОБСТВЕНИК на нещо, :winky: Искаш да смениш талона на съседа без той да се усети ли? :winky:

Аз не искам да сменя собствеността, ами просто да впишат, че колата е с АГУ, но май няма да стане без собственика.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 24 Ное 2013, 22:03

Добре де,аз не разбрах...и бензин и газ ли трябва да пише??? Сега си гледах големия талон и пише само: природен газ !!! Регистрирах я декември миналата година и не са ме питали нищо,направо така си я писаха/бях си приложил италианските документи за метана/.Въпроса е :проблем ли е че не пише бензин-газ а само природен газ??? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 24 Ное 2013, 23:55

Вестник Монитор - понеделник 25 ноември 2013г.

Наредба Н3 на Министерство на транспорта влиза в сила на 1 март 2014 година.

От първи март 2014 г., всеки автомобил с газова уредба ще минава задължително през Технотест, което ще струва на собственика от 400 до 500 лева.
Всеки собственик на МПС с АГУ щелаещ да спести скъпото преминаване през Технотест, ще трябва да побърза да го стори през гратисния период следващите три месеца до 1 март 2014 година.

За пререгистриране на големия талон и вписване на гориво бензин и газ в него ще се заплаща 20 лева.
При пререгистрация е задължително да носите валидна Гражданска отговорност на автомобила и годишен преглед.

От първи март 2014г. при проверка на регистрацията от пътния полицай на всеки автомобил ще излиза с какъв вид гориво е.
Ако не е вписано в големия талон че колата е на газ и не предоставите сертификат от Технотест следва глоба с административен акт на стойност от 3 000 до 7 000 лева.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 25 Ное 2013, 0:24

Според наказателния кодекс,[1] и чл. 155 от него към момента на поправката, склоняването към проституция се наказва с лишаване от свобода до 3 години и глоба от 1000 до 3000 лева, с изключение на някои случаи в които наказанието е по-високо.

От първи март 2014г. при проверка на регистрацията от пътния полицай на всеки автомобил ще излиза с какъв вид гориво е.
Ако не е вписано в големия талон че колата е на газ и не предоставите сертификат от Технотест следва глоба с административен акт на стойност от 3 000 до 7 000 лева.

Хууубава си моя родино :bgflag:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Ное 2013, 0:52

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 25 Ное 2013, 1:03

Нали в годишния преглед пише газ...? Нали за тва няма вече печати, паспорти и т.н.....
Ква е тая простотия...?
Тва го невервам :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 25 Ное 2013, 1:15

TNT написа:http://offnews.bg/index.php/111507/golemite-servizi-iskat-darzhaven-kontrol-nad-malkite

100% има връзка.

Емил ИДИОТ! Германов: Прецедател на Съюза за качествен автомобилен ремонт написа:Според Германов над 300 млн. лева са в сивата икономика заради тези дворни и домашни сервизи.
В тези помещения няма контрол за качество и работа. Не се плащат данъци, осигуровки, нито се издават касови бележки или фактури, заяви Германов.

И к'во? Тези сервизи като плащат данъци някой следи ли ги за качеството. Ако си сменя спирачките при тях, а утре се натреся в дърво за без спирачки ще получа .... усмивка по радиото ?

Емил ИДИОТ! Германов: Прецедател на Съюза за качествен автомобилен ремонт написа:По статистика на КАТ 25% от катастрофите в България стават поради техническа неизправност, твърди Германов. Данните дори били занижени, защото КАТ не разполагал с технически органи, които да определят причината за транспортното произшествие.

25% са заради техническа неизправност, ама кат нямали техника как да го измерят това и гадаели !? #WTF #ЕБ@СИ_МAМAТА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Ное 2013, 1:59

е ако колата има газова уредба която не се ползва :dunno:
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Ное 2013, 3:32

benzin написа:е ако колата има газова уредба която не се ползва :dunno:

Амиии.... сменяваш си талона за нещо което не ползваш и така... :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от bat kir4o » 25 Ное 2013, 10:12

Одеве ми се обади един авер, ходил до кат Пловдив да си сменя талона и служителката излезнала и казала че'' които са за смяна на талона за газ да си ходят'' шефът така им наредил до второ нареждане.
Значи какво излиза искат да си сменяме талоните а те не знаят е кой да знае питам аз?Или нарочно правят така. Направо не знам бахти и държавата ужас. :dunno:
карам спокойно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: кво му падне...
Мечтае да кара: М6 G-power

Мнение от jorko7120 » 25 Ное 2013, 10:35

Демирев написа:Вестник Монитор - понеделник 25 ноември 2013г.

Наредба Н3 на Министерство на транспорта влиза в сила на 1 март 2014 година.

От първи март 2014 г., всеки автомобил с газова уредба ще минава задължително през Технотест, което ще струва на собственика от 400 до 500 лева.
Всеки собственик на МПС с АГУ щелаещ да спести скъпото преминаване през Технотест, ще трябва да побърза да го стори през гратисния период следващите три месеца до 1 март 2014 година.

За пререгистриране на големия талон и вписване на гориво бензин и газ в него ще се заплаща 20 лева.
При пререгистрация е задължително да носите валидна Гражданска отговорност на автомобила и годишен преглед.

Ако прашилно съм разбрал в гратисния период колата НЕ е нужно да ходи до кат? Гражданска полица, ГТП, Талоните и лична карта?
За Хелуин
Flash написа:Децата в Перник, като почукат на вратата на някой, вместо "номер или лакомство", казват "ракия или бой". :mhihi:

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата