Тъпи ли са американците?
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Тъпи ли са американците?
nikinenov написа:Хората от САЩ на моето професионално ниво, с които съм имал общи проекти през годините, са били с много по-повърхностни знания в сравнение с хора завършили в западна Европа. Същото съм чувал и от колеги.
Та, не, не бих казал тъпи, просто по-зле подготвени, но очевидно все пак достатъчно за да се справят успешно
Аз пак питам защо ги сравнявате с хората от западна Европа???
Сравнявайте ги с хората от източна Европа, а именно България. Тогава ще си говорим кой е по-тъп, и кой е по-зле подготвен

То си личи де - едните управляват света, другите 90% от света не знае, че ги има на картата

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Американците са си много добре те, тъпи, умни има ли значение, че не знаят къде е центъра на света България или Буркина Фасо?
Аз с каквито Американци съм се запознавал в Англия и Ирландия като съм живял все са били страшно будни индивиди на по 20-25 години на околосветско или просто така си решили. Последния път една двойка на по 22 години от някакъв забит щат бяха, момичето работело в Старбъкс каза, а момчето май беше механик. Бяха си доста знаещи общи неща и култури и сякви и можеше спокойно да се води разговор с тях на общи теми, а не както ги дават по филмите някви реднеци дето ходят с мръсни дънки и омазани коси. Даже по-умни ми се струват от Англичаните до някъде.
Проблема на нас Българите един от многото е, че ние промит мозъка да се мислим за най-работливите, най-умните и най-гостоприемните, да не изброяваме другите най.... В действителност сме си едни мръсни, гадни, долни и отмъстителни, завиждащи и тесногръди хора в голямата си част. И като казвам това само правя вметка, че някой негативни качества ги имам и аз.
Американците тъпи, Англичаните смотани, Англичанките дебели, Германците нам кви прасета, САМО НИИ СМЕ НАЙ-УБАВИТЕ НА СВЕТА

Проблема на нас Българите един от многото е, че ние промит мозъка да се мислим за най-работливите, най-умните и най-гостоприемните, да не изброяваме другите най.... В действителност сме си едни мръсни, гадни, долни и отмъстителни, завиждащи и тесногръди хора в голямата си част. И като казвам това само правя вметка, че някой негативни качества ги имам и аз.
Американците тъпи, Англичаните смотани, Англичанките дебели, Германците нам кви прасета, САМО НИИ СМЕ НАЙ-УБАВИТЕ НА СВЕТА

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ТВЪРДО НЕ!!! Просто са рационални и не "разбират" от всичко. За тях е важно да разбират точно това, което правят или най-много още някое нещо, а не да "носят 10 дини под една мишница".
И нека повече хора прочетат поста ми и го осмислят, пък после да вадят гръмките заключения и нападки.
И нека повече хора прочетат поста ми и го осмислят, пък после да вадят гръмките заключения и нападки.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Само, че аз мисля, че американците са си бая тъпи, но пък ние българите сме по-зле. Всички разбираме от политика и сме футболни треньори, просветени сме в глобалната теория на конспирацията и можем да обясним кой и защо е убил Кенеди... след това на изборите палим голфа и даваме глас за комунистическата партия или още по-зле - не даваме глас за никой . Уникални капацитети сме .
В действителност сме си едни мръсни, гадни, долни и отмъстителни, завиждащи и тесногръди хора
пропусна темерути

- Larbi
- Потребител
-
acho.rs написа:В действителност сме си едни мръсни, гадни, долни и отмъстителни, завиждащи и тесногръди хора
пропусна темерути
Накриво ли мА погледнА, баце? шти вадим ножовити и бухалките ей, ти мени темерут ли ша ма наричаш уеу

Темерути, разбирачи по всичко, сякви просто сме ние.... бабаити най-големи, макар, че англичаните са по-бабаити и по-злобни от нас до бой като се стигне

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Това последното само при футболните запалянковци се случва. Ама те там всички са такива. 

In God we trust, all others we track.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
че англичаните са по-бабаити и по-злобни от нас до бой като се стигне
Това защото цивилизацията навлезе в българските градчета . Иди у врачанско село да видиш кво е улично правосъдие... еле па у кръчмата

- Larbi
- Потребител
-
acho.rs написа:че англичаните са по-бабаити и по-злобни от нас до бой като се стигне
Това защото цивилизацията навлезе в българските градчета . Иди у врачанско село да видиш кво е улично правосъдие... еле па у кръчмата
Да, съгласен съм, че дивата селения си е жива особенно по селата, ама някак тия Англичани са като навити на някакви много мощни пружини имат тонове енергия дори при елементарни разговори. Ние тук сякаш като си говорим между нас си без да има некъф прооблем сме нормални, а после вече почваме да се правим на страшни, а тия постоянно некви 2000 ккал в секунда горят само докато говорят диафрагмено. И ти си живял по Ирландия, Англия знаеш как е

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
larbi написа:acho.rs написа:че англичаните са по-бабаити и по-злобни от нас до бой като се стигне
Да, съгласен съм, че дивата селения си е жива особенно по селата, ама някак тия Англичани са като навити на някакви много мощни пружини имат тонове енергия дори при елементарни разговори. Ние тук сякаш като си говорим между нас си без да има некъф прооблем сме нормални, а после вече почваме да се правим на страшни, а тия постоянно некви 2000 ккал в секунда горят само докато говорят диафрагмено. И ти си живял по Ирландия, Англия знаеш как е
Да, има такова нещо . Според мен идва от това, че почти всички тинейджъри спортуват и то активно - няма как да не са енергични. За хората над 30 не съм забелязал да са некви превъзбудени . Жените им обичат да се бият - те вече скриват шапката на наще кифли

- Larbi
- Потребител
-
acho.rs написа: Да, има такова нещо . Според мен идва от това, че почти всички тинейджъри спортуват и то активно - няма как да не са енергични. За хората над 30 не съм забелязал да са некви превъзбудени . Жените им обичат да се бият - те вече скриват шапката на наще кифлиТова за Ирландия но в Англия е почти същото ...
Говори ми, говори ми Темпъл Бар

Тука в БГ коста? Дискотека на бара гледаш кифла и по едно време тоя до нея и отпира такъъъъв шамар мощен, че оная пада и НИКОЙ НЕ РЕАГИРА.

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Ще дам един пример, имам познат зъболекар, работил е в България, после Испания и от няколко години в Англия. Е само в Англия, доста често в понеделник идват клиенти с избити и счупени зъби, такова чудо другаде няма. Навсякъде има такива случки, но там са нещо редовно.
- Larbi
- Потребител
-
alekangg написа:Ще дам един пример, имам познат зъболекар, работил е в България, после Испания и от няколко години в Англия. Е само в Англия, доста често в понеделник идват клиенти с избити и счупени зъби, такова чудо другаде няма. Навсякъде има такива случки, но там са нещо редовно.
За тва говоря

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
няма как да са тъпи , защото са водещи в света ....
по скоро са с ниска обща култура
по скоро са с ниска обща култура
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
В крайна сметка нито начетеността,нито високата интелигентност водят до задоволеност на една нация.
Пирамидата на Маслоу я знаете всички.Всеки представител на народа иска минимум поне да е наяден,напит и с платени сметки.Да речем че това е минимума да си доволен от живота.
При условие че в Щатите има 5 милиона бездомни и почти 50 милиона бедни от около 320 000 000 души население-една шеста ги слагаме,а в България цитирам ''България води класацията по бедност в ЕС. Близо 57 % от населението в слабо заселени места и 54 % от средно населените райони или малки градчета живеят в бедност и социално изключване......Работещите бедни в България вече са 1.7 млн. души'' ,то значи техните политици,държавници ,работодатели и хора като цяло са по-умни поне от нас българите.Ама с цената на какво са го постигнали,ама това ама онова-това са теми на други разговори.Сигурно 811г. и византийците ако имаха интернет щяха да ни нарекат какви ли не заради главата на Никифор,ама ние се гордеем с това,нали??!!!
Българин съм но онези за 240 години са стигнали до господство в голяма част от световната карта,а ние само се гордеем с нашата 1332 годишна история но на снимки и рисунки.
Когато фактите говорят............
Пирамидата на Маслоу я знаете всички.Всеки представител на народа иска минимум поне да е наяден,напит и с платени сметки.Да речем че това е минимума да си доволен от живота.
При условие че в Щатите има 5 милиона бездомни и почти 50 милиона бедни от около 320 000 000 души население-една шеста ги слагаме,а в България цитирам ''България води класацията по бедност в ЕС. Близо 57 % от населението в слабо заселени места и 54 % от средно населените райони или малки градчета живеят в бедност и социално изключване......Работещите бедни в България вече са 1.7 млн. души'' ,то значи техните политици,държавници ,работодатели и хора като цяло са по-умни поне от нас българите.Ама с цената на какво са го постигнали,ама това ама онова-това са теми на други разговори.Сигурно 811г. и византийците ако имаха интернет щяха да ни нарекат какви ли не заради главата на Никифор,ама ние се гордеем с това,нали??!!!
Българин съм но онези за 240 години са стигнали до господство в голяма част от световната карта,а ние само се гордеем с нашата 1332 годишна история но на снимки и рисунки.
Когато фактите говорят............
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
K_Ilkov написа:Binev_OuT написа:Лицемерни може би ... с това през всяка дума да повтаряш тенкю и сори![]()
м да то у нас да си любезен си се счита за лицемерие![]()
виж като гледаш кисело си е ОК и си играч![]()
"...eastern europeans never smile in pictures..."

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”