Загина Пол Уокър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: Загина Пол Уокър

Мнение от Nasko_ » 01 Дек 2013, 17:17

Почивай в мир Пол Уокър!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

Мнение от bavaretca_tns » 01 Дек 2013, 17:21

RIP, :( , ride or die Paul.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 01 Дек 2013, 19:20

Живя бързо,умря млад!
Да почива в мир!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2013, 19:22

Ride or Die, remember?

You said: "Time will change!" What if it changes you?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Дек 2013, 19:28

rosendaal написа:Пошло и мерзко отразяване на новината в българските електронни медии: Вижте как звездата от "Бързи и яростни" загива (ВИДЕО) ,УЖАС: Пол Уокър изгорял жив в колата си (ВИДЕО 18+), Шокиращо видео: Звездата на "Бързи и яростни" гори жив! ............
Много има да се учат как се прави рейтинг,какво означава да отдадеш почит и да напишеш правилното нещо в правилния момент.

п.с. знака е от временен тип и е сложен след инцидента заради отломките от колите и разследването.Което не оспорва факта както и според шефа на местната полиция че скоростта е била много,много висока и засега е най-важния фактор за катастрофата.Гледката е грозна.Дано поне не са горяли все още в съзнание.
Изображение

Прав си човеко, просто нашите педерунгели не се спират пред нищо.

Иначе много кофти за човека, на мен също ми стана тъпо, меко казано. Помня като бял ден първия път, в който гледах първата част на поредицата. Отидох и го гледах на кино просто ей така защото видях някакъв плакат с коли. После лелката в киното ме открехна на далаверата, че като докарам група от 20 човека, то аз гледам безплатно и получавам на всичко отгоре 10%-та от оборота. Веднага навих курса ми и отидох с най-големия кеф да гледам филма за втори път. Целият ми курс като чу заглавието "Бързи и яростни" и бяха много скептични, ама ги навих и през цялото време имаше само "уау, аааа, оооо" и разни такива, дори след филма. След това си го гледах и на диск като излезна, а до ден днешен си го гледам пак като го видя по някоя телевизия или си ги пускам у нас. Във всеки случай много ме радваше тоя актьор.
Иска ми се на всички ви да припомня един негов голям филм, който повечето от вас така или иначе са гледали, ама е в тон с новината - Осем герои! :bowdown:
Почивай в мир Пол!
Последна промяна Top Gun Maverick на 01 Дек 2013, 19:39, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 01 Дек 2013, 19:29

Viktor Ivanov
По случай вчерашната трагедия а именно загубата на Paul Walker -звездата от Бързи и Яростни-Brian O'Conner предлагам днес вечерта да се съберем и да отдадем заслужена почит на паметта му . Всеки от нас поне по веднъж е виждал някой филм от поредицата(Бързи и Яростни) и всеки от нас е бил докоснат от Браян по някакъв начин.Затова предлагам довечера на 202ра да организираме вместо едноминутно мълчание , като авто ентусиасти,едноминутно удряне на прекъсвачи в знак на нашето уважение и почитане на паметта му ! Всеки които се е наслаждавал на играта на шофирането на този незаменим човек , да дойде
R.I.P Paul Walker 1973-2013

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 01 Дек 2013, 22:09

може ли да покажете точно мястото на инцидента у гугъл стирит :?: :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 01 Дек 2013, 22:30

https://www.google.bg/maps?q=34.45338,-118.578975&ll=34.453407,-118.579016&spn=0.000913,0.001321&num=1&t=h&z=20

Права и гладка улица.нищо фатално.
Но да се поправя-знака 15 мили в час се оказа не временен а си е там и то със светофарна уредба най-вероятно заради паркинга.

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вече мечтата си !
Мечтае да кара: Dodge Charger R/T 1969
Детайли за колата: R/T HEMI + ///M3+ ///Alpina

Мнение от ///M Rider » 01 Дек 2013, 22:37

Мир на праха му ! :( Днес докато закусвах и чух по новините се отказах от ядането . До вечерта целият свят разбра !

Защо хора ,който заслужават да живеят умират?! А хора ,който заслужават да умрат ,продължават да живеят !
1472827_575993069121108_354567049_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако съзреш на огледалото за задно виждане четири фара и два бъбрека одбий в дясно и се наслади на хулигана!
Изображение Изображение "Drat! And Double Drat!"

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 01 Дек 2013, 23:27

Ant0n написа:"If one day speed kills me, don't cry, because I was smiling" - Пол Уокър
Нека почива в мир!

то тва той ли го казва??
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Дек 2013, 23:52

Кофти новина наистина. Още от първия филм съм страшен фен, даже помня че с 3-ма приятелчета от училище избягахме от час по физика за да хванем прожекцията тогава.
Тъпото е че и двамата са били лицензирани пилоти...което доказва още веднъж че състезателните коли са за писта, а не за улица, колкото и добър да си.
Интересно как ще оправят новия филм при положение че са вървели снимки и се е снимал. Дано имат extra footage. Ясно е че ще е в негова памет и дано е последния, който направят. Тая поредица трябва да свърши с него, колкото и да не искам да го кажа. Филма просто няма да е същия.
Последна промяна ineedmoney на 01 Дек 2013, 23:54, променена общо 1 път
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 01 Дек 2013, 23:53

“ Ако някой ден скоростта ме убие, не тъгувайте, защото аз се усмихвах“- „Раul Alexander Walker

Няма как да знаем, кой го е казал, но говори много.

Аз също съм израснал със неговите филми. Надявам се, да е на едно по добро място. RIP

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 01 Дек 2013, 23:55

Това е ужасно. Дано почиват в мир момчетата.
Някакви версии има ли вече за причините за катастрофата? Прав участък, ясно и сухо време... Скоростта ясно, че е била висока. Ама шофьорска грешка, засичане от друг автомобил, спукана гума :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 02 Дек 2013, 0:18

ineedmoney написа:Кофти новина наистина. Още от първия филм съм страшен фен, даже помня че с 3-ма приятелчета от училище избягахме от час по физика за да хванем прожекцията тогава.
Тъпото е че и двамата са били лицензирани пилоти...което доказва още веднъж че състезателните коли са за писта, а не за улица, колкото и добър да си.
Интересно как ще оправят новия филм при положение че са вървели снимки и се е снимал. Дано имат extra footage. Ясно е че ще е в негова памет и дано е последния, който направят. Тая поредица трябва да свърши с него, колкото и да не искам да го кажа. Филма просто няма да е същия.

R.I.P

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 02 Дек 2013, 0:38

Много приятно ми стана като видях преди малко, прекъсвачите на 202-ра в негова чест, както и на колегата Danielezz бърнаута!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата