Get laid without BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Get laid without BMW

Мнение от ogata » 11 Яну 2014, 19:02

Днеска се заприказвахме с една фуста в университета в Бургас, дето беше яка, ма не беше много любезна.

Докато не каза, че е от Стара Загора и че е с рейса. Като и предложих да я метна, че ми е по път към Пловдив, стана много разговорлива, че и се натискаше да подсказва на изпита, после добре мина пътя, остави ми фейсбук, телефони, покани ме да се видим като имам път към Стара Загора и разбира се да се обаждам, ако ще пътувам пак с колата за някой изпит :mrgreen: :ok:

Ама аз съм сериозно обвързан мъж и клина и си остана където си беше по нея първоначално. :mhihi:
Морала е важен ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квото дойде

Мнение от mambata_943 » 11 Яну 2014, 19:06

m.dimitrov1992 написа:
Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш :dunno:

:yes:

Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише :mhihi:

Напълно съм съгласен !!! :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 11 Яну 2014, 19:45

m.dimitrov1992 написа:
Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш :dunno:

Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише :mhihi:

Тва щото, ако си сам си загубеняк, а като си с дори най-голямата дрисла си големиОт играч/бедбой/плейбой и т.н. рийш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 11 Яну 2014, 19:47

taratora написа:
m.dimitrov1992 написа:

Тва щото, ако си сам си загубеняк, а като си с дори най-голямата дрисла си големиОт играч/бедбой/плейбой и т.н. рийш ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а видят ли , че имаш приятелка и баварка тва вече си ебати преуспелия пич :angel: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Яну 2014, 19:50

Истината, е че жените са мързеливи почти колкото нас и понеже са сакати шофери предпочитат да яхнат дори лада само и само да не ходат и да не им се спарват дудите. :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 11 Яну 2014, 21:19

Kambe написа:
taratora написа:
m.dimitrov1992 написа:

а видят ли , че имаш приятелка и баварка тва вече си ебати преуспелия пич :angel: :mhihi: :mhihi:

Като един авер, къде си взе 18-та употреба изтормозена Е90-ка от първите, обаче върти все в студентски и разправя как мацките все го питали какъв бизнес върти :mhihi: Па нашия го взе с потр. кредит, дето ще го плаща 10г. :kuku: Чак започвам да се чудя на какво сме способни мъжете, като не мислим с правилната глава :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 12 Яну 2014, 21:01

значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката" :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Яну 2014, 21:22

с кола-лъскачка лесно стават контактите, но са и много нетрайни

най-ценни са ми момичетата, които са били до мен и когато съм бил с тъпа кола :)
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 12 Яну 2014, 22:21

acer написа:значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката" :mhihi:

На 318-ка дизел ако викаш бегачка :mhihi: Пък и на него едно 90% от причините да си вземе такава кола бяха точно мадамите. Тва си му е фикс идея по дифолт :mhihi: Да е*е колкото се може повече :mhihi: Големи, малки, грозни, красиви не подбира :mhihi: Само дебелите отбягва :mhihi: Преди да вземе БМВ-то беше с А4-ка от първите и пак ги сменяше, като носни кърпички, а сега не ми се мисли какво става :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 13 Яну 2014, 0:38

Аз съм още ученик и понеже също карам 318-ка дизел, само че с 15 години по-стара :mhihi: също имам фенки.Един ден качвам една моя съученичка и тя вика тва е bmw ще варви многоо :mhihi: :mhihi: само ако знаеше колко върви :mhihi: та затова аз си карам бавничко с тях да си мислят, че варви :mhihi: :mhihi:

Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица :mhihi: :mhihi:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Яну 2014, 1:03

Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица

Не се радвай толкова ..не знаеш кой купидон ти драска по стъклата .. :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 13 Яну 2014, 1:04

Jordana написа:
Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица

Не се радвай толкова ..не знаеш кой купидон ти драска по стъклата .. :mhihi:

а и не знаеш какъв проблем е червилото на бяла кола :ok:
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 13 Яну 2014, 13:04

ogata написа:Ама аз съм сериозно обвързан мъж и клина и си остана където си беше по нея първоначално. :mhihi:
Морала е важен ;)

Бе не е била некоя дето ти се напукат петите само като я видиш :mhihi:

acer написа:значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката" :mhihi:

Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 13 Яну 2014, 15:27

Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...

Teзи пък са другите крайностни хорица. Един авер дето вика "ако му вкарам топлийка в гъза ще излезе на резба" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 13 Яну 2014, 17:12

Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...

а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда иска :mhihi: нашите където бачкам наравно с тях в семейната фирма решиха на 23 да ми вземат кола, е90/е60, аз им отказах и с половината от тези пари отворих фирма с 4 маниаци също в it . та като видя некой дет си е скапал гърба на ягоди в англия за 330i примерно и после нема пари за бензин ми става некво стрнно за кво си използват главата :mrgreen: то секи иска да е гъзар, с яка кола и т.н, ама за гъзар на кредит не бях чувал все още :mhihi: явно минава пред кифлите, видят е90 и викат ох котьо :lol: :dunno:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата