Get laid without BMW
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Get laid without BMW
Днеска се заприказвахме с една фуста в университета в Бургас, дето беше яка, ма не беше много любезна.
Докато не каза, че е от Стара Загора и че е с рейса. Като и предложих да я метна, че ми е по път към Пловдив, стана много разговорлива, че и се натискаше да подсказва на изпита, после добре мина пътя, остави ми фейсбук, телефони, покани ме да се видим като имам път към Стара Загора и разбира се да се обаждам, ако ще пътувам пак с колата за някой изпит
Ама аз съм сериозно обвързан мъж и клина и си остана където си беше по нея първоначално.
Морала е важен
Докато не каза, че е от Стара Загора и че е с рейса. Като и предложих да я метна, че ми е по път към Пловдив, стана много разговорлива, че и се натискаше да подсказва на изпита, после добре мина пътя, остави ми фейсбук, телефони, покани ме да се видим като имам път към Стара Загора и разбира се да се обаждам, ако ще пътувам пак с колата за някой изпит

Ама аз съм сериозно обвързан мъж и клина и си остана където си беше по нея първоначално.

Морала е важен

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
m.dimitrov1992 написа:Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
![]()
Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише
Напълно съм съгласен !!!

m.dimitrov1992 написа:Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
![]()
Другият парадокс който забелязвам ,е че когато си имам сериозна приятелка, съм доста търсен от жените. Когато съм сам, една няма да ми се обади или пише
Тва щото, ако си сам си загубеняк, а като си с дори най-голямата дрисла си големиОт играч/бедбой/плейбой и т.н. рийш ли

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
taratora написа:m.dimitrov1992 написа:Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
![]()
Тва щото, ако си сам си загубеняк, а като си с дори най-голямата дрисла си големиОт играч/бедбой/плейбой и т.н. рийш ли![]()
![]()
а видят ли , че имаш приятелка и баварка тва вече си ебати преуспелия пич

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Истината, е че жените са мързеливи почти колкото нас и понеже са сакати шофери предпочитат да яхнат дори лада само и само да не ходат и да не им се спарват дудите. 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
Kambe написа:taratora написа:m.dimitrov1992 написа:Kambe написа:аз пък едно забелязвам , колкото повече не ги бръснеш за слива , толко повече внимание получаваш
![]()
Тва щото, ако си сам си загубеняк, а като си с дори най-голямата дрисла си големиОт играч/бедбой/плейбой и т.н. рийш ли![]()
![]()
а видят ли , че имаш приятелка и баварка тва вече си ебати преуспелия пич![]()
![]()
Като един авер, къде си взе 18-та употреба изтормозена Е90-ка от първите, обаче върти все в студентски и разправя как мацките все го питали какъв бизнес върти

значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката" 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
с кола-лъскачка лесно стават контактите, но са и много нетрайни
най-ценни са ми момичетата, които са били до мен и когато съм бил с тъпа кола
най-ценни са ми момичетата, които са били до мен и когато съм бил с тъпа кола

No bling at the Ring
acer написа:значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката"
На 318-ка дизел ако викаш бегачка

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Аз съм още ученик и понеже също карам 318-ка дизел, само че с 15 години по-стара
също имам фенки.Един ден качвам една моя съученичка и тя вика тва е bmw ще варви многоо
само ако знаеше колко върви
та затова аз си карам бавничко с тях да си мислят, че варви
Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица

Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не се радвай толкова ..не знаеш кой купидон ти драска по стъклата ..

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:Имам и други случки..оня ден забелязах, че от едната страна на всички стъкла има нарисувани сърчица
Не се радвай толкова ..не знаеш кой купидон ти драска по стъклата ..
а и не знаеш какъв проблем е червилото на бяла кола

No bling at the Ring
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ogata написа:Ама аз съм сериозно обвързан мъж и клина и си остана където си беше по нея първоначално.![]()
Морала е важен
Бе не е била некоя дето ти се напукат петите само като я видиш

acer написа:значи толкова му е акъла, фр с толкова пари започна фирма в it сектора караше рено клио и пак ебеше, само че ся имат 30 души персонал, скоро може и самолет да си вземе, а твоя познат ще изплаща още "бегачката"
Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...
Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...
Teзи пък са другите крайностни хорица. Един авер дето вика "ако му вкарам топлийка в гъза ще излезе на резба"

Е.Димитров написа:Ако още кара клиото,даже не ми го давай за пример,щото и аз познавам един дето пара има ама няма такъв мизерник,да не изпадам в подробности,но колата му е "ритни ме да запалим" а последното е,купи си хубав апарат,естествено втора употреба и не му се даваха 20 лева за сим карта та си я реза,прави и тн,а е голям човек,има бизнес,пари има...
а изстрещелняци на килограм, ама обратното е още по-смешно, гащи няма гайда иска

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5