Top Gear сезон 21

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Top Gear сезон 21

Мнение от !!!!!! » 03 Мар 2014, 20:36

Предполагам няма да ти е много интересно да ги пуснат на наводнена писта.

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 03 Мар 2014, 20:44

Vanqu1sh написа:Видя ми се странно че се завъртя толкова балъщки, най-вероятно умишлено.. .

Със скорост 120 мили/час на наводнена писта... :roll: Не ми се вижда чак толкова умишлено или балъшки.... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 03 Мар 2014, 20:51

Нямаше да интересно и да покажат и фокус ST, като говореха за хечбеци. А той горкия е под 25 хил паунда, 250кс, много по-широк и бърз от Голфето... Ама нали... Предаването е развлекателна реклама...

Аватар

Мнение от F3P » 03 Мар 2014, 21:14

host написа:...Предаването е развлекателна реклама...

Сериозно ли :shock: Моите съболезнования ако сега чак го осъзнаваш- това и жените го разбират максимум на 2-то предаване.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от thewhitestig » 03 Мар 2014, 23:20

Старият Top Gear си беше автомобилно шоу, новият е комедийно. Форматът е перфектен и много добре изпълнен. Нищо че е нагласено, на мен винаги са ми били забавни. А и Top Gear аз специално не го гледам толкова заради автомобилните ревюта, ами повече за пътешествията и спешълите. Ако искате честна и ненагласена медия, по-добре се насочете към безбройните автомобилни канали в YouTube - AutoExpress, CarBuyer, /DRIVE, MotorTrend, EVO, XCARFilms, AutoWeek, Autocar, The Fast Lane Car и т.н. Повечето от тези канали са на списания, и всеки един от тях предлага отлични ревюта на автомобили от всякакви класове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Мар 2014, 9:39

nqmam_bmw написа:
Vanqu1sh написа:Видя ми се странно че се завъртя толкова балъщки, най-вероятно умишлено.. .

Със скорост 120 мили/час на наводнена писта... :roll: Не ми се вижда чак толкова умишлено или балъшки.... :winky:

:yes: Аз много се забавлявах. Естествено, че ще го плюе като се завърти, сценаристите им могат от всичко да извадят смешка. А и те постоянно се шегуват как дават "ценни потребителски съвети", затова изтъкнаха ниските данъци, двойното предаване и разхода на голфа. Иначе като проверих ценоразписа на точно този голф - струва повече от М135 (зависи от оборудването) и познай дали те самите биха си го купили ;)
Все едно не харесват порше при непрестанните подигравки към поршетата, които се самозапалват. Не мога да разбера как още има хора, които им вземат простотиите насериозно. От години не съм гледал забавно предаване като топ гиър, колите са само повода.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 04 Мар 2014, 12:20

thewhitestig написа: А и Top Gear аз специално не го гледам толкова заради автомобилните ревюта, ами повече за пътешествията и спешълите. Ако искате честна и ненагласена медия, по-добре се насочете към безбройните автомобилни канали в YouTube - AutoExpress, CarBuyer, /DRIVE, MotorTrend, EVO, XCARFilms, AutoWeek, Autocar, The Fast Lane Car и т.н. Повечето от тези канали са на списания, и всеки един от тях предлага отлични ревюта на автомобили от всякакви класове.

Такова животно горе долу няма. Всички тези се издържат от реклама, а авто производителите са заможни. Въпрки това дозата истина е мноого по висока от Топ Гиър, което си е просто шоу. Препоръчвам /Drive ... Крис прави много задълбочени и обсойни ревюта. Иначе обощението е за вас и това което ви е на ременете. Просто живеем в комерсиален свят, нищо нее чиста монета.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 04 Мар 2014, 19:21

Leon написа:..от години не съм гледал забавно предаване като топ гиър, колите са само повода.

:yes:
Най-точното мнение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 09 Мар 2014, 20:58

В последния епизод това с колоездачите беше много тъпо, но пък после с Поршето направи ме изкефиха!
Това е изрудски автомобил определено!
Може да не са гениални но пък начина по който поднасят инфото за колите е забавно и развлекателно !
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 09 Мар 2014, 21:32

Не знам защо си мислите, че новите епизоди не са хубави.Според мен всички са си на ниво и аз много им се кефя като ги гледам :mrgreen: :bchug:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Мар 2014, 21:40

enerdjy написа:Не знам защо си мислите, че новите епизоди не са хубави.Според мен всички са си на ниво и аз много им се кефя като ги гледам :mrgreen: :bchug:

довечера чакаме Кристмъс Спешъл... малко позакъснял :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 09 Мар 2014, 22:20

enerdjy написа:Не знам защо си мислите, че новите епизоди не са хубави.Според мен всички са си на ниво и аз много им се кефя като ги гледам :mrgreen: :bchug:

Защото може би не си гледал старите?Вече се чудят от къде си измучат тъпотий и им се получават прекалено изкуствено...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 09 Мар 2014, 22:44

Защото може би не си гледал старите?Вече се чудят от къде си измучат тъпотий и им се получават прекалено изкуствено...[/quote]

Гледал съм ги всичките, но явно аз съм по-непретенциозен и си ми харесват :D
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 10 Мар 2014, 10:59

Току що гледах последната серия от снощи - този път цялото предаване е обикаляне на света с бракми от скрап, няма ревюта, няма коли.. :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 10 Мар 2014, 11:03

Ммм, то това си е коледния специален епизод (от две части). Просто имаха някакви проблеми и забавяния и не го пуснаха тогава и сега явно в редовния сезон ще си го излъчат.

Иначе брутално добре са се сетили с камиончетата ... очаквам страхотна втора част. И тази беше супер.

А наистина, човек като си изгледа старите сезони ... ама какво да се прави, ние порастнахме, те одъртяха ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата