Техника на половин цена-"схема",далавера,измама?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: Техника на половин цена-"схема",далавера,измама?
Колеги има развитие по темата.Вчера се чух с моя познат,който си взе 2 HD LED на половин цени от обявените в "ТЕХНО....тата"
След като ги взе и се похвали на много хора,съответно имаше и много желаещи.Моят познат е "X",неговият роднина "Y" се познава с човека "Z",който урежда "половин цените".Та "Y" събрал 4000 лв.(за ТВ-та,които са на реална цена 8000 лв.) от свой познати и ги дал на "Z".Последният отлагал времето за доставка доста време и само променял датата на пристигане на стоката, а и тела не си дигал редовно....
"X" ми каза,че "Y" разбрал,че всичко е схема и измама и пратил някакви да сплашат "Z",като му дали 1 ден да върне парите (като се знае,че бил събрал и от други "риби" над 10 000 лв.),като не се знае дали ще ги върне или ще спре да си вдига тела и ще изчезне....
"Y" споделил,че май "Z",купува техниката на реална цени,като зарибява 1-2ма и после другите желаещи са "шматки"
Аз даже се съмнявам да има човек "Z" и си мисля,че "Y" си прави схеми,като облажи роднината си "Х",а всички останали са спонсори.И сега ще се почнат филмите,че "Z" или изчезва или иска да върне парите ами ги няма и трябва да се поизчака да ги събере и така докато мине време и хората да 'пият студената вода'.
Та всичко се оказа ИЗМАМА!
След като ги взе и се похвали на много хора,съответно имаше и много желаещи.Моят познат е "X",неговият роднина "Y" се познава с човека "Z",който урежда "половин цените".Та "Y" събрал 4000 лв.(за ТВ-та,които са на реална цена 8000 лв.) от свой познати и ги дал на "Z".Последният отлагал времето за доставка доста време и само променял датата на пристигане на стоката, а и тела не си дигал редовно....
"X" ми каза,че "Y" разбрал,че всичко е схема и измама и пратил някакви да сплашат "Z",като му дали 1 ден да върне парите (като се знае,че бил събрал и от други "риби" над 10 000 лв.),като не се знае дали ще ги върне или ще спре да си вдига тела и ще изчезне....
"Y" споделил,че май "Z",купува техниката на реална цени,като зарибява 1-2ма и после другите желаещи са "шматки"
Аз даже се съмнявам да има човек "Z" и си мисля,че "Y" си прави схеми,като облажи роднината си "Х",а всички останали са спонсори.И сега ще се почнат филмите,че "Z" или изчезва или иска да върне парите ами ги няма и трябва да се поизчака да ги събере и така докато мине време и хората да 'пият студената вода'.
Та всичко се оказа ИЗМАМА!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Е точно по същата схема по която изгорях... само ,че нашия хубостник май му намерихме следите тия дни 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Излумявам се как все по-изобретателни стават измамниците.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
laviatan написа:Е точно по същата схема по която изгорях... само ,че нашия хубостник май му намерихме следите тия дни
Да,схемата е същата.Вилнеят по градовете ей...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
bioz написа:Излумявам се как все по-изобретателни стават измамниците.
а, аз как хората стават все по наивни,глупави?

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4