Лепене на винетка с опция за отлепяне?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: кололо !!

Re: Лепене на винетка с опция за отлепяне?

Мнение от ludnik » 07 Фев 2014, 20:37

Става с гел за коса или веро(някакъв препарат за миене на съдове) + скрийн протектор, ама дали си струва цялата гяволия, е личен въпрос :)
По-добре само бит, отколкото бит и ебан !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Фев 2014, 23:07

Абе кви сложни схеми мислите. Отлепяш я и я лепиш и разлепваш по дрехите си няколко пъти докато и се попрецака лепилния слой. После слагаш на джама без много да натискаш и отлепването става лесно след това като ти дотрябва за друга кола.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///MBlitzz » 07 Фев 2014, 23:22

bum_bum написа:Абе кви сложни схеми мислите. Отлепяш я и я лепиш и разлепваш по дрехите си няколко пъти докато и се попрецака лепилния слой. После слагаш на джама без много да натискаш и отлепването става лесно след това като ти дотрябва за друга кола.

А не се ли сещаш ,че ще останат влакна и подобни по стикера и на най-глупавия полицай ще му направи впечатление.
За сега според мен най-удачния вариант е със скриин протектора.
И колкото и да е нередно това ,не мисля ,че управниците са в правото си да крадат нашите пари за пътищата за да си угаждат и тн ,за това докато те ни цакат и аз 'лично' ще си ги цакам ,докато мога било то с винетки или каквото и да е било друго. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 08 Фев 2014, 0:00

не мога да разбера как има моралисти да хокат и в същия момент как всички си плащат данъци и актове за да храним и множим напаст която не ни трябва..... МОЛЯ МОДОВЕТЕ ДА НЕ МИ ТРИЯТ МНЕНИЕТО-писна ми да плащаме данъци и актове като невидели за да храним бай .ангаЛ

и по темата идеята на бум-бум не е лоша ама да не остават власинки по стикера, със слюнка един приятел кара ама като я напече и си личи,най-добре ми се струва с протектор за телефон, и като го правиш трябва всеки път да ти е едно на ум да не я забравиш че от товарене на багажи и бързане да не заправиш да я преместиш:)

успех

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Фев 2014, 0:04

///MBlitzz написа:
bum_bum написа:Абе кви сложни схеми мислите. Отлепяш я и я лепиш и разлепваш по дрехите си няколко пъти докато и се попрецака лепилния слой. После слагаш на джама без много да натискаш и отлепването става лесно след това като ти дотрябва за друга кола.

А не се ли сещаш ,че ще останат влакна и подобни по стикера и на най-глупавия полицай ще му направи впечатление.
За сега според мен най-удачния вариант е със скриин протектора.
И колкото и да е нередно това ,не мисля ,че управниците са в правото си да крадат нашите пари за пътищата за да си угаждат и тн ,за това докато те ни цакат и аз 'лично' ще си ги цакам ,докато мога било то с винетки или каквото и да е било друго. :yes:

Сещам се ама в най-добрия случай мога да си видя стъклото чисто в рамките на ден след като е измита колата. А и да му прави и да не му прави впечатление няма кой да му даде да чопли в колата. Откакто има винетки така си ги лепя. А морална дилема дали е редно или не пред мен не стои. Имам две коли и винаги, когато едната е в движение по път изискващ винетка имам такава на колата. Не виждам смисъл да имам две, че тази която си седи в София, докато пътувам с другата също да е с винетка докато никой не я кара или се кара в града.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 08 Фев 2014, 0:05

Хайде стига вече с глупости и тарикатщини. Вместо да напишете нещо полезно свързано с автомобила , човек в последните месеци като отвори форума и тук бъкано с теми от рода ''как се свалят най-лесно халогенни и м-кови брони, как да минем по-тънко технически и да не плащаме пътен данък, как да отворим автомобила без да писне фабричната аларма, или пък задължително ли е да си слагаме четири зимни гуми през зимата ''.. и все от този род глупости . А сега ново двайсет '' как да караме с една винетка пет автомобила '' Хм, само аз ли имам четири автомобила -три бмв-та и едно рено канго и на всичките си купувам годишна винетка , а отделно от това и граждански и каско.... И аз какво балък ли се водя като си плащам данъците към държавата на всичките автомобили ? Аз да не би да ги карам всичките едновременно ? С кангото си въртя бизнеса из БЪлгария с детски играчки, едното БМВ е за семейството ми - като трябва да пътуваме далече с малката го караме , с другото си чеша крастата като искам да си въртя нагоре надолу и да се дърпам с някой на светофарчетата, а третото си го пазя за кафенца и си джиткам с него събота и неделя по кафенца ...
.... И като гледам темата цели 4 страници за някакви си 67 лв... А иначе сме големи - купуваме си часовници от 1000 лв. , купуваме и на жените автомобили минимум за по 10 бона, носим маратонки от 200 лв, пък нямаме 67 лв. за една винетка или пък ходим да търсим по тънка нафтичка и после ревем ,че са се прецакали дюзите ..Абе как не го разбрахте веднъж за винаги ,че евтиното винаги след това излиза по-скъпо....Защото е достатъчно един път чичко полицай да разгадае схемичката и такъв акт ще ви трясне, че със сигурност ще ви се иска да сте си платили няколко винетки по 67 лв... Да не говорим ,че онзи ден като ме спряха и светеха с едни сини фенерчета точно холограмният стикер на винетката за да видят как е залепена и дали не е само 'сложена''...
Има още много неща да изпиша ама спирам, защото със сигурност половината форум тук ще скочи да ме ''храни'' -ама пука ми - по-добре в на хората устата , отколкото в техните крака :))
Поздрави на всичките колеги и си карайте БМВ-цата и си свиркайте и спрете с това да се опитвате да е..ете дявола във въздуха . Иначе тръгвайте пеша ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 08 Фев 2014, 0:31

sineok_pi4_ написа:Хайде стига вече с глупости и тарикатщини. Вместо да напишете нещо полезно свързано с автомобила , човек в последните меси не е само 'сложена''...
Има още много неща да изп
Поздрави на всичките колеги и си карайте БМВ-цата и си свиркайте и спрете с това да се опитвате да е..ете дявола във въздуха . Иначе тръгвайте пеша ...

колега ти си гледай sci-я, за другите не мисли,явно не прочете първото мнение на автора. Аз не съм правил досега така ама ми писна да храня цветното население на България и тая година май ще пропусна и ще карам с една :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 08 Фев 2014, 0:38

cherepa83 написа:
колега ти си гледай sci-я

:clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Фев 2014, 0:40

TNT написа:
cherepa83 написа:
колега ти си гледай sci-я

:clap: :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Съсече го с пет думи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 08 Фев 2014, 1:12

cherepa83 написа:
колега ти си гледай sci-я, за другите не мисли,явно не прочете първото мнение на автора. Аз не съм правил досега така ама ми писна да храня цветното население на България и тая година май ще пропусна и ще карам с една :winky:

Ей, това SCI много Ви бърка в очите :)) .Колега, само да те светна,че вече седалището е в Германия и се развива в 13-десет държави и новото име е SAVEWAY. :))Хайде стига сте го споменавали тук,че ми правите безплатна реклама , а аз нямам нужда от такава ..Пък после ще искате и да Ви плащам за рекламата ...
Последна промяна Vasko на 15 Фев 2014, 1:27, променена общо 1 път
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 08 Фев 2014, 1:15

Един приятел има 3 коли + 3 винетки, друг 4 коли + 1 винетка :mrgreen: на мене винетка все още не ми трябва, та и аз да ви кажа какъв е трика, взимате фолио от някакви шоколадови бонбони примерно, след това залепвате винетката върху фолиото (гледайте да го залепите добре), след това изрязвате излишната част от фолиото което остава по страните, и го лепите на джама със менте лепило или плюнка :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AgeraR » 08 Фев 2014, 1:18

sineok_pi4_ написа: '' Хм, само аз ли имам четири автомобила -три бмв-та и едно рено канго и на всичките си купувам годишна винетка , а отделно от това и граждански и каско.... И аз какво балък ли се водя като си плащам данъците към държавата на всичките автомобили ?

Да

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 08 Фев 2014, 1:26

sineok_pi4_ написа:Ей, това SCI много Ви бърка в очите :)) .Хайде стига сте го споменавали тук,че ми правите безплатна реклама , а аз нямам нужда от такава

Я питай пастора защо продадоха собствеността си върху тая фараонка? :winky: ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46

Мнение от Empty_Head » 08 Фев 2014, 10:15

sineok_pi4_ написа:.... И като гледам темата цели 4 страници за някакви си 67 лв... А иначе сме големи - купуваме си часовници от 1000 лв. , купуваме и на жените автомобили минимум за по 10 бона, носим маратонки от 200 лв, пък нямаме 67 лв. за една винетка ...

И отново ще обясна, че не е въпрос на пари. И 2хМ5 да имам, пак ще гледам да дам за 1 винетка. Вие найстина неразбирате, че парите ви отиват при депутатите и циганите. Ако това ви харесва и имате 4 коли, може да си купите 8 винетки, нещо като благотворителност. Тая държава се чуди как да те изклати, с какви ли не измислени закони, само да ни взимат парите... И разчитат на такива като тебе, които мислят по тоя начин и се надупват пред закона. :yes: Даже ако данъка на колата ти е 200лв, попитай дали може да внасяш 400лв, примерно. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Фев 2014, 13:09

sineok_pi4_ написа:Хайде стига вече с глупости и тарикатщини. ...

Поскам салза аз теп, колега :mhihi:

Абсолютно ама 100% съм убеден, че това мнение го написа от компютъра си на който си си платил за лицензиран Уиндоус. Направо ми е жал какви мишки сме сравнено с теб.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата