Лудогорец

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Лудогорец

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2014, 19:33

@ Binev_OuT

сега осъзнах къв модел си ти...
ти си от "феновете" дето принципно футбол не гледат...което не им пречи да "го разбират" футбола
от тия "фенове" си, дето като побеждаваме се бият в гърдите колко са горди, ма иначе като губим викат "бал съм им майката на тия манекени"...
подозирам, че мачовете ги гледаш предимно като резултати в медиите и си формираш мнението за даден мач или отбор от написаното от журналистите....което обаче не ти пречи да се изказваш като последна инстанция
трябваше да се сетя по-рано...всичките фенове на Разград са от тоя тип :mhihi:
ама това е хубаво от една страна...като секнат инвестициите на братята и отбора потъне никой няма да страда...щото никой не го е обичал в действителност...

жив и здрав да си, не си прави труда да ми отговаряш-отегчавам се вече :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 23 Фев 2014, 19:36

Е, феновете на "Ботев" показаха как се прави. На мен някак си ми стана кеф, като го гледах това видео след статията :arrow: http://www.sportal.bg/news.php?news=474249
А също така не ми беше неприятно да гледам мача между "Лудогорец" и "Ботев".

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Фев 2014, 19:44

zazomazo написа:@ Binev_OuT

сега осъзнах къв модел си ти...
ти си от "феновете" дето принципно футбол не гледат...което не им пречи да "го разбират" футбола
от тия "фенове" си, дето като побеждаваме се бият в гърдите колко са горди, ма иначе като губим викат "бал съм им майката на тия манекени"...
подозирам, че мачовете ги гледаш предимно като резултати в медиите и си формираш мнението за даден мач или отбор от написаното от журналистите....което обаче не ти пречи да се изказваш като последна инстанция
трябваше да се сетя по-рано...всичките фенове на Разград са от тоя тип :mhihi:
ама това е хубаво от една страна...като секнат инвестициите на братята и отбора потъне никой няма да страда...щото никой не го е обичал в действителност...

жив и здрав да си, не си прави труда да ми отговаряш-отегчавам се вече :)

А пък ти да не си врачка че знаеш че ще секнат инвестицийте и защо веднага говориш за потъвене? вместо да се радва той ми говори как щели да потъват, тцтц ква злоба се лее тука. :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Фев 2014, 19:48

zazomazo

Ами прав си , не четеш ли , това го написах поне няколко пъти.А твоя модел какъв е?За мен е "недоволен фен"
Не съм си дал сърцето на Лудогорец , но се радвам за тях и им се кефя щото са наши тва е.И за мен не е от значение как се казват и какъв цвят са :ok:
И да моя модел е такъв - набирам инфо от медийте и виждам цялата простащина от там , не гледам щото няма кво да се гледа.Когато има какво ще гледам :yes: - и не се изказвам като инстанция , това е мое мнение и мои разсъждения.
Всичко най-добро :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 23 Фев 2014, 19:59

От негативните мнения на колегите се сещам само за едно - Левски се сърди на Славия, че не са ги били и са загубили титлата :mhihi: :mhihi: :mhihi: На това ми напомняте с тия негативни изказвания :mhihi:
Отбори с традиции - ама къде са ти традициите ?! За 2 години Лудогорец стана КЛУБ, това което няма да са другите отбори, защото те не са КЛУБОВЕ с държанието си, с изказванията си, с футболистите си, с треньорите си, с поведението на феновете си !!! Ботев показа че е КЛУБ днес също !!!! А не сбирщина тъпаци... :no: :no: :no:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 23 Фев 2014, 20:26

bmw maniqk ivo bmw написа:....

А пък ти да не си врачка че знаеш че ще секнат инвестицийте и защо веднага говориш за потъвене? ...

щото се интересувам от футбол в по-голяма степен от това да преглеждам резултатите в понеделнишкия вестник...
щото имам спомени за Нефтохимик на Порточанов, за Велбъжд на Жоро Илиев и съм видял до къде стигнаха подобни "проекти"...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 23 Фев 2014, 20:38

Значи си предубеден, това че преди не се е получавало не значи че пак ще стане така.
И кво значи да се откажат понеже преди са се провалили други отбори? Уж разбираш пък говориш пълни тъпни.
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 24 Фев 2014, 10:31

daddy_ написа:Е, феновете на "Ботев" показаха как се прави. На мен някак си ми стана кеф, като го гледах това видео след статията :arrow: http://www.sportal.bg/news.php?news=474249
А също така не ми беше неприятно да гледам мача между "Лудогорец" и "Ботев".

РЕСПЕКТ за феновете на БОТЕВ,така се прави момчета но имаме още много да учим..Заклет Левскар съм но се радвам за тези не малки успехи!
П.П Пичове не спорете и не се палете толкова! :bgflag:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Фев 2014, 21:50

Чао, Лацио :mhihi: :lalala:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 27 Фев 2014, 21:52

Страааааашен мач, заслужиха си победата
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 27 Фев 2014, 21:53

Браво, ГОЛЕМИ ЛУДОГОРЕЦ :bowdown: :bowdown: :bowdown:
only rear wheel drive

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 27 Фев 2014, 21:57

:bowdown: Лууудоооогорееецц Олеееееее :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 27 Фев 2014, 21:59

Бях забравил тази тръпка да викам за родината си(на клубно ниво), ама днес тези момчета показаха, че има светлина в тунела! РЕСПЕКТ и да си пожелаем успех срещу Валенсия! :bgflag:
Последна промяна JOTTO_DEL на 27 Фев 2014, 22:00, променена общо 1 път
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 27 Фев 2014, 21:59

Честито на момчетата :bgflag: , но моето мнение като цяло, е че започнаха да играят едва след като вкараха първия си гол. Не се виждаше мотивация, нямаше искра в самите играчи, а пък 30-сет хилядната публика трябваше да реве като за 300 000 хилядна, а започнаха да подкрепят отбора едва чак след 1-вия им гол.. Това не беше Лудогорец, който мачкаше наред до преди този мач. Дано да е било само за днес, защото нищо хубаво няма да ни чака срещу Валенсия..
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Фев 2014, 22:00

Не знаех, че тези от Лацио били толкова махленски отбор. :mhihi: Мислех си, че гола на Лудогорец от първия мач е калитарски, ама днес надминаха всичките ми очаквания. И по-специално за 2-рия и 3-тия гол, които и Маркети трябваше да ги извади.
Но не омаловажавам успеха на Лудогорец де, отдавна не съм се радвал така на мач, каму ли пък с Българско участие!!!!!!!!!!!!!!
Браво на Лудогорец, браво!
Чакаме следващите жертви и пътя към трофея вече го виждам! :ok:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата