Това брадатото...Евровизия...нормално ли е?
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Това брадатото...Евровизия...нормално ли е?
Наточил съм ножовете и Кончита Вурст ако се появи насам ще стане Кончита без вурст... 

Si non confectus, non reficiat.
и мен ме гнуси, но цялата педерастия колкото и да не ви се вярва има 2 плюса:
- повече жени за нас нормалните
- покрай педерастиите и широките разбирания ще се върнем и към корените си - полигамия, а не моногамия.
това който ви дрънка глупости че може цял живот само на боб се прави на моралист или е интроверт, ама ако му заиграе на пилона една засукана и хич няма да мисли за жена си, дето е минала вече 30% мазнини примерно или му пуска веднъж в месеца. Преди време полигамията е била нормална, а с нея и всички такива гнусни педераси.
- покрай педерастиите и широките разбирания ще се върнем и към корените си - полигамия, а не моногамия.
това който ви дрънка глупости че може цял живот само на боб се прави на моралист или е интроверт, ама ако му заиграе на пилона една засукана и хич няма да мисли за жена си, дето е минала вече 30% мазнини примерно или му пуска веднъж в месеца. Преди време полигамията е била нормална, а с нея и всички такива гнусни педераси.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
acer написа:и мен ме гнуси, но цялата педерастия колкото и да не ви се вярва има 2 плюса:
Не точно.
Жените все по-често играят и мъжката роля (носят отговорност, осигуряват финанси и пр.), мъжете все повече за нищо не стават (хетеросексуалните също) и като цяло поведенческият модел на двата пола се размива и деформира.
Тези "широки" разбирания никога не са закърнявали, винаги са били разпространени. Причината за "моногамията" не е закостенялост, а социалната отговорност за децата - трябва да се отгледат и възпитат в конкретен модел, което сега се случва през медиите например. Резултат от "полигамията" са разбити семейства, липса на доверие и диалог между деца и родители и прочие ефекти, които са очевидни за всички.
Семейството не е до това да имаш един сексуален партньор до живот, а до създаване на емоционално здрави деца и предаване на конкретен културен модел.
Именно по това се удря с широкото прокламиране на поведенчески модели като обсъждания.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
страх ме е да си помисля следващата евровизия какво ще бъде...кой знае какви изруди ще се надъхат да се показват
а най тъпото е че снощи с малката ми дъщеря която още ходи на детска градина гледаме новините и го показват това брадатото, и тя ме пита тате какво е това?
ае ходи обяснявай 
а най тъпото е че снощи с малката ми дъщеря която още ходи на детска градина гледаме новините и го показват това брадатото, и тя ме пита тате какво е това?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
_galio_ написа:
Не точно.
Жените все по-често играят и мъжката роля (носят отговорност, осигуряват финанси и пр.), мъжете все повече за нищо не стават (хетеросексуалните също) .... .
Високо мнение имаш за себе си

Къде па са тия жени дето осигуряват финансии

BTW тая снимка на Арни е от Щатите , ама за идеята пак става
mishoval написа:Коце, когато цитираш някого, слагай кавички! В случая - Айнщайн / или поне го приписват на него/![]()
Имам предвид поста под снимката.

Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен.

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Томас се явил на доста музикални конкурси през 2007г. в Австрия, но никъде не го забелязвали и решил да създаде провокативна визия, за да му обърнат внимание и извън Австрия.
Томас твърдо е решен да си остане мъж в живота и само на сцената Кончита.
Томас твърдо е решен да си остане мъж в живота и само на сцената Кончита.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Демирев на 12 Май 2014, 22:58, променена общо 1 път
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Нашите ,,бразилци,,от Столипиново на тази Кончита така ще и се зарадват ,че съм сигурен ще си избере пол за винаги 

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Alek_SV написа:Високо мнение имаш за себе си![]()
Къде па са тия жени дето осигуряват финансии... как па една такава не ми седна на пасажерската седалка до ся.
![]()
Защо, за теб не се ли отнася?
Ами разминавате се явно. Те често си карат собствени коли, та няма нужда да сядат по пасажерски седалки.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Отвратително и адски антипатично същество...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13

Къде е фюрера сега,питам аз .... ?

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
_galio_ написа:Alek_SV написа:Високо мнение имаш за себе си![]()
Къде па са тия жени дето осигуряват финансии... как па една такава не ми седна на пасажерската седалка до ся.
![]()
Защо, за теб не се ли отнася?
Ами разминавате се явно. Те често си карат собствени коли, та няма нужда да сядат по пасажерски седалки.
Хах ... на пасажерски може да нямат нужда да сядата , ама на кожения имат и понеже явно не го зацепи ти пояснвам, че статистически не ми се вързва как една до ся нямаше дето " да плати сметката" .

74 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5