24 HEURES DU MANS 14-15 june 2014
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: 24 HEURES DU MANS 14-15 june 2014
С ЛМП2 колата ли? Ми състезателен инцидент. От това което видях Ди Граси реши да се махне от пътя, а едновременно с това другия пилот вече тръгна да го изпреварва отляво.
Квалификация 3 ще стартира по-рано, в 22:30 българско време. Ще продължи до 1:00.
Квалификация 3 ще стартира по-рано, в 22:30 българско време. Ще продължи до 1:00.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Тая година много аматьори има по пистата...друга година толкова прекъсвания не е имало ми се струва.
Относно Ди Граси, струва ми се, че се колебаеше къде да се позиционира на пистата и като се натутка най накрая, предизвика катастрофа
Относно Ди Граси, струва ми се, че се колебаеше къде да се позиционира на пистата и като се натутка най накрая, предизвика катастрофа
Последна промяна [FF]GODFLESH на 12 Юни 2014, 22:00, променена общо 2 пъти
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Да. Дано не се повтори това по време на състезанието, че...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Евала на пичовете от българския Евроспорт...изключително ерудирано водят предаването. 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Продължава ли да гледа някой?
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
И така. Имаме вече стартовия ред за утре.
В LMP1 Тойота зае 1во и 3то място, съответно с кола номер 7 и 8. Успешна квалификация и за Порше - номер 14 разделя двете Тойоти, а 20 стартира четвърто. За Ауди... вероятно те за себе си биха го нарекли провал. 5то, 6то и 7мо място далеч не беше целта им, но явно напрежението си каза думата. А и като че ли другите бая са дръпнали с хибридните си системи. Говори се, че в състезателната дистанция трябва да са дори наравно а Тойота и Порше заради разхода на гориво, но... ще я видим тази работа. От всички Аудита връх взе номер 3 - колата с най-млад пилотски състав на Инголщадци. Назад съвсем очаквано Ребелиън затварят класа, с близо 10сек. по-слаби времена.
Шарено класиране в LMP2. TDS Racing оглавиха класирането с техния затворен прототип, следвани от Jota Sport. Трети ще стартират моите фаворити Oak racing, с младия Алекс Брандъл на борда. Четвърти ще потеглят победителите от предишните два кръга G-drive Racing.
В GTE Pro съвсен очаквано Ферари номер 51 ще води колоната. Успешната работа на Корвет рейсинг им осигури втора позиция за кола номер 73, а между нея и 74 седи единствено Астън Мартин 97 с Търтън, Мюке и Сена. Разочароващо представяне на Порше. Бяха едва 6-ти и 7-ми на над 2сек. по-бавни времена. Но в състезанието може да има обрат, както неведнъж се е случвало.
В аматьорският клас Ферари 81 оглавява класирането, следвани от Астън Мартин 98 и 95. Демпси рейсинг не успяха да пласират автомобила си където искаха, след като постигнаха едва седмо време. Патрик Лонг обаче няма да се задоволи това да е финала за тях след 24ч. надпревара, така че очаквам с малко късмет да стигнат до подиума. Оптимистично, но... няма невъзможни неща.
Аз съм доволен от резултатите. Остава битката да е честна, при добри метеорологични условия. Малко дъжд, какъвто се очаква в неделя преди обед, ще направи надпреварата изключитлено интересна. Да се надяваме обаче, че този път ще липсват онези бури от миналото лято.
В LMP1 Тойота зае 1во и 3то място, съответно с кола номер 7 и 8. Успешна квалификация и за Порше - номер 14 разделя двете Тойоти, а 20 стартира четвърто. За Ауди... вероятно те за себе си биха го нарекли провал. 5то, 6то и 7мо място далеч не беше целта им, но явно напрежението си каза думата. А и като че ли другите бая са дръпнали с хибридните си системи. Говори се, че в състезателната дистанция трябва да са дори наравно а Тойота и Порше заради разхода на гориво, но... ще я видим тази работа. От всички Аудита връх взе номер 3 - колата с най-млад пилотски състав на Инголщадци. Назад съвсем очаквано Ребелиън затварят класа, с близо 10сек. по-слаби времена.
Шарено класиране в LMP2. TDS Racing оглавиха класирането с техния затворен прототип, следвани от Jota Sport. Трети ще стартират моите фаворити Oak racing, с младия Алекс Брандъл на борда. Четвърти ще потеглят победителите от предишните два кръга G-drive Racing.
В GTE Pro съвсен очаквано Ферари номер 51 ще води колоната. Успешната работа на Корвет рейсинг им осигури втора позиция за кола номер 73, а между нея и 74 седи единствено Астън Мартин 97 с Търтън, Мюке и Сена. Разочароващо представяне на Порше. Бяха едва 6-ти и 7-ми на над 2сек. по-бавни времена. Но в състезанието може да има обрат, както неведнъж се е случвало.
В аматьорският клас Ферари 81 оглавява класирането, следвани от Астън Мартин 98 и 95. Демпси рейсинг не успяха да пласират автомобила си където искаха, след като постигнаха едва седмо време. Патрик Лонг обаче няма да се задоволи това да е финала за тях след 24ч. надпревара, така че очаквам с малко късмет да стигнат до подиума. Оптимистично, но... няма невъзможни неща.
Аз съм доволен от резултатите. Остава битката да е честна, при добри метеорологични условия. Малко дъжд, какъвто се очаква в неделя преди обед, ще направи надпреварата изключитлено интересна. Да се надяваме обаче, че този път ще липсват онези бури от миналото лято.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
/// 24 Heures du Mans //\\ Start in 0 days 6 hours \\\
Добро утро! Днес е големият ден!
В момента в Льо Ман е слънчево с температура 15 градуса. В ранния следобед прогнозата предвижда валеж, както и по време на самия старт. През останалото време би следвало да е слънчево и ясно, а към края на състезанието лека облачност. Така че най-вероятно ни очаква пилотиране при близки до перфектните условия. Сега в 9:45 по Eurosport international поне по програма трябва да започне загрявалата сесия с продължителност един час, след което е надпреварата в клас C. Дайте знам дали желаете да се включвам, защото нямам намерение да правя исторически записки на тези 2 дни. Идеята ми е да коментираме интересните моменти, технологии и всичко, което вълнува един фен на събитието.
Добро утро! Днес е големият ден!

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Първите 4ма стартиращи пилота ще са съответно:
Тойота 7 - Алекс Вурц
Порше 14 - Нийл Яни
Тойота 8 - Никола Лапиер
Порше 20 - Тими Бернхард
Тойота 7 - Алекс Вурц
Порше 14 - Нийл Яни
Тойота 8 - Никола Лапиер
Порше 20 - Тими Бернхард
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Коментирай, много хора те следим!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Коментирай, много хора те следим!
За вас го правя, пичове!

Мисля, че съм готов

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Фернандо Алонсо ще даде старта на състезанието. След малко очакваме интервю с него.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
След старта Порше 14 загубиха позиция от Ауди, после си я върнаха, но я загубиха от Тойота 8. Сега двете тойоти водяти сякаш отварят преднина. След това е Порше 14, трите аудита и порше 20. Слава богу няма инциденти и борбата започва добре за всички. В ЛМП2 Jota Sport 38 са излезли през TDS racing. Oak racing 35 запазва третата си позиция.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Порше 14 е с технически проблем. Движи се бавно към боксовете. От онборд кадрите автомобила звучи странно. Дано не е нещо терминално.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
голяяяямо мазало...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Много тъпо, да. Ауди 3 беше много бързо, а в случая няма никаква вина. Не се вижда защо Тойота 8 се завърта така, но явно иска да намали и в тая вода не успява. А Сам Бърд с това Ферари направо безрасъдно постъпи според мен. Към 18:30 очакват още дъжд. Междувременно Демпси рейсинг се оказват първи в класа си.