Tuning show 2014..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: Tuning show 2014..

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2014, 14:38

Bavarcho написа:
bum_bum написа:Ти с колко щеше да караш, ако ти го дадат под наем без никакви условия? 60, 70?

А ти? С колко би го карал в трафика на цариградско?
То се вижда че е много над 100..

Ми аз мога и с 300 да карам там или поне да се опитам. Щом никой не ми държи сметка и акъла ми е малко що да не карам след като срещу една скромна сума съм се качил на кола която през остатъка от живота си няма да и да помириша?

Както казах и по-горе няма вина шофьора, няма вина самата кола ако ще да се е разпаднала на съставни части на пътя. Вина имат тия, които са си позволили да дават тия коли да се карат там с ясното съзнание, че ще се карат с високи и опасни за околните скорости.

Не ми харесва мисленето "ние им я даваме пък те какво правят с нея не е наша работа". И "ми то в цял свят дават суперкари под наем". Дават ама не с карта на един от най-натоварените булеварди в столицата с надпис СТАРТ и ФИНАЛ. Че и HD запис по желание. Запис на какво.. как си караме по булеварда или как правим простотии с кола петорно по-мощна от всичко на което сме се качвали някога през живота си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Юни 2014, 14:59

Хаос написа:след като разгледах линка, извода е, че нема си зема ламборгини дори и да имам пари...

По-добре Е34 с ОЕМ джанти, че ламбо с афтърмаркет гле'й к'ви ги върши :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Юни 2014, 16:28

bum_bum написа:
Bavarcho написа:
bum_bum написа:Ти с колко щеше да караш, ако ти го дадат под наем без никакви условия? 60, 70?

А ти? С колко би го карал в трафика на цариградско?
То се вижда че е много над 100..

Ми аз мога и с 300 да карам там или поне да се опитам. Щом никой не ми държи сметка и акъла ми е малко що да не карам след като срещу една скромна сума съм се качил на кола която през остатъка от живота си няма да и да помириша?

Както казах и по-горе няма вина шофьора, няма вина самата кола ако ще да се е разпаднала на съставни части на пътя. Вина имат тия, които са си позволили да дават тия коли да се карат там с ясното съзнание, че ще се карат с високи и опасни за околните скорости.

Не ми харесва мисленето "ние им я даваме пък те какво правят с нея не е наша работа". И "ми то в цял свят дават суперкари под наем". Дават ама не с карта на един от най-натоварените булеварди в столицата с надпис СТАРТ и ФИНАЛ. Че и HD запис по желание. Запис на какво.. как си караме по булеварда или как правим простотии с кола петорно по-мощна от всичко на което сме се качвали някога през живота си.

Ако върнеш назад и прочетеш първото ми мнение ще видиш че и аз това искам да кажа. Малко са хората тук с акъл дето ще седнат и ще завъртят въпросното кръгче карайки малко по-разумно, това организаторите много добре са го знаели. И вината е изцяло тяхна, късмет че не е станал по-кофти инцидент.
След което Шаро един вид ми е отговорил за това което съм написал, от това което разбрах преди самото тунинг шоу че тоя е един от "инициаторите" на този "рент а кар"..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Юни 2014, 17:47

И скороста не ми се вижда също да е някаква колосална като гледам как и предния джам дори не е напукан. Ама нали е Ламбо трябва да е летял с 300. Пак казвам разгледайте линка ако искате и другои линкове с катастрофи с анализи да видите, че ако се е пернал с 150-200 от тая кола и щеше да липсват доста повече части .. предния джам нямаше да е непокътнат и най-вероятно щеше да е паркирал долу при автокъщите. Не че и с 80 да се беше блъснал щеше да се избълват пак 100 кила простотии ама да. В Англия съм си наемал кола и са ми казвали къде има полиция и камери та не ги мислете там за много света вода не напита.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Аватар

Мнение от Хаос » 11 Юни 2014, 20:21

drago_pavlov написа:
Хаос написа:след като разгледах линка, извода е, че нема си зема ламборгини дори и да имам пари...

По-добре Е34 с ОЕМ джанти, че ламбо с афтърмаркет гле'й к'ви ги върши :mhihi:

мн ясно!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Юни 2014, 20:54

:help:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Предишна

Назад към Извън Темата