Градушка - Този път беше силно
Модератор: Общи модератори
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Re: Градушка - Този път беше силно
Аз влизах в Люлин през тунела когато точно започваха ветровете и след няма и 1 минута почна да вали супер силно и си казах отивам да се скрия някъде имам лошо предчувствие.
Докато направя обратен да влезна в лукойла вече падаха огромни късове лед, но за щастие не успяха да потрошат нищо.
Влезнах в бензиностанцията и както се сещате беше пълно.
Тук исмам да кажа, за колегата с тъмно синьо е46 комби
Можеше да мръдне 1 метър да вкарам цялата кола под навеса, ама 
Успех на колегите! Ламарините се оправят, но животите не се връщат....има един загинал. Имам приятели насинени и не знам как с прорезни рани
Докато направя обратен да влезна в лукойла вече падаха огромни късове лед, но за щастие не успяха да потрошат нищо.
Влезнах в бензиностанцията и както се сещате беше пълно.
Тук исмам да кажа, за колегата с тъмно синьо е46 комби

Успех на колегите! Ламарините се оправят, но животите не се връщат....има един загинал. Имам приятели насинени и не знам как с прорезни рани

- govedarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
- Мечтае да кара: M3
Преди 1 месец я взех а в момента не мога да я позная , цял ден ходя като пиян. Направо не знам какво да правя. Счуперно предно стъкло , счупен мигач , цялата кола е на вдлъбнатини през 5 см и е очукана като войнишко канче. Имам пълно каско , идея си нямам какво трябва да направя , Армееца не си вдигат телефона.
govedarov написа:Преди 1 месец я взех а в момента не мога да я позная , цял ден ходя като пиян. Направо не знам какво да правя. Счуперно предно стъкло , счупен мигач , цялата кола е на вдлъбнатини през 5 см и е очукана като войнишко канче. Имам пълно каско , идея си нямам какво трябва да направя , Армееца не си вдигат телефона.
Отиваш направо на място в някой център за оглед и се нареждаш на опашката. Там вече ще ти предложат опции според каското ти.
А пък аз утре трябва да се редя за преден прозорец на полото на жената, а ламарините незнам как ще ги правя.
За късмет моята кола ( Е46 което е доста надрано външно от като я взех) няма никакви щети.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
- bigdady
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d
- Мечтае да кара: m6 grandcoupe
- Детайли за колата: e39 01
добре де сега пораженията би трябвало да ги покрие каското, но аз както имам счупен стоп и тои е фейслифтов , тея кво ще ми сложат ли същия или ще ми сложат некав обикновен, и после старите части остават ли си за мене или в сервиза си остават колата е е39
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
bigdady написа:добре де сега пораженията би трябвало да ги покрие каското, но аз както имам счупен стоп и тои е фейслифтов , тея кво ще ми сложат ли същия или ще ми сложат некав обикновен, и после старите части остават ли си за мене или в сервиза си остават колата е е39
1. Сменя се частта оригинал, разбирай евтин китаец приличащ на оригинал, освен ако не си с лизингов автомобил до 3год и отиде за ремонт в официалния вносител и там сложат хубави части.
2. Автомобила го оставаш за ремонт и го взимаш ремонтиран от доверения сервиз, части по принцип не се връщат.
3. Може да избереш експертна оценка, там ти дават пари според щетите и ти се оправяш сам. Може и да не си оправяш колата ако искаш, само че ще ти я снимат и ако е от градушка след това трябва танк да те прегази, че да платят нещо.
P.S. При миналата ми щета понеже задната броня имаше лека драскотина, след като ми я помляха тотално ми казаха, че ще платят само кита, някъде 30-40лв, но понеже се обезценява колата след щета трябва да платя 1.5% от стойността на каското ми, тоест трябваше да дам към 60лв, а те щяха да ми дадът 40лв

Успех!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Баси мамата 
Моята е в окаяно състояние
Преден джам, ляво огледало и няколко десетки вдлъбнатини все едно от метероити
Пред офиса поне 60 коли са със сериозни щети
На едната Х5-ца даже и изчезна единия стоп
Иначе ся видях това на страницата на Армеец:
http://www.armeec.bg/news/tsentrovete-z ... kapatsitet

Моята е в окаяно състояние

Пред офиса поне 60 коли са със сериозни щети

Иначе ся видях това на страницата на Армеец:
http://www.armeec.bg/news/tsentrovete-z ... kapatsitet
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

На банките им се размина фалита, ама застрахователите просто не ги виждам
Инак в района на орлов мост, като видях навънка просто какво е , директно бях тръгнал да търся телефона на Надин
Но за щастие само 2-3 леки вдлъбнати имам по предния капак имам. Кафенетата и ресторантите с летни градини го изядоха най-много - чадъри, маси столове всичко беше леш.

Не Мы такие, Жизнь такая
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
bum_bum написа:Твърде неприятно за пострадалите.Природата просто ни напомня нежно да не сваляме катализаторите и ДПФ-ите.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.
Подарявам ги на пострадали колеги от София, с въпросни потрошени детайли, които нямат възможност в момента да си купят нови
Подарявам ги на пострадали колеги от София, с въпросни потрошени детайли, които нямат възможност в момента да си купят нови

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
ogata написа:Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.
Поздравявам те Колега,

- mak1n7osh
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92 335i
Някои има ли представа на какви пари може да се надяваме от каско ако не си правим колата в доверен сервиз. Предполагам зависи от година на производство и на колко е застрахована, но все пак. Ако някой е патил от градушка преди, нека сподели.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
ogata написа:Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.
Друго нямам, но ми се намират предни жълти мигачи за 36-ца купе, та ако някой е на зор да пише.
only rear wheel drive
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Еваала колеги ! Ето това е форумно общество и задружие!
Аз бях на работа като почна да вали още не съм видял колата ама предното стъкло ми казаха съседи че е спукано....
Аз бях на работа като почна да вали още не съм видял колата ама предното стъкло ми казаха съседи че е спукано....
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Днес дедо Боже ми опази колата....бях в района на Орлов мост под едно дърво и Е60-ката няма и драскотина, но водата беше буквално до вратите....съвсем сериозно отивам да паля свещ!

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Това всичко в Люлин... по моята кола има много малко щети + една пръскалка на капака. 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..