Градушка - Този път беше силно

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Re: Градушка - Този път беше силно

Мнение от k.milanov » 08 Юли 2014, 22:28

Аз влизах в Люлин през тунела когато точно започваха ветровете и след няма и 1 минута почна да вали супер силно и си казах отивам да се скрия някъде имам лошо предчувствие.
Докато направя обратен да влезна в лукойла вече падаха огромни късове лед, но за щастие не успяха да потрошат нищо.
Влезнах в бензиностанцията и както се сещате беше пълно.
Тук исмам да кажа, за колегата с тъмно синьо е46 комби :ranting: Можеше да мръдне 1 метър да вкарам цялата кола под навеса, ама :nono:

Успех на колегите! Ламарините се оправят, но животите не се връщат....има един загинал. Имам приятели насинени и не знам как с прорезни рани :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320i а вече и 320d с пакет ;)
Мечтае да кара: M3

Мнение от govedarov » 08 Юли 2014, 22:30

Преди 1 месец я взех а в момента не мога да я позная , цял ден ходя като пиян. Направо не знам какво да правя. Счуперно предно стъкло , счупен мигач , цялата кола е на вдлъбнатини през 5 см и е очукана като войнишко канче. Имам пълно каско , идея си нямам какво трябва да направя , Армееца не си вдигат телефона.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 08 Юли 2014, 22:38

govedarov написа:Преди 1 месец я взех а в момента не мога да я позная , цял ден ходя като пиян. Направо не знам какво да правя. Счуперно предно стъкло , счупен мигач , цялата кола е на вдлъбнатини през 5 см и е очукана като войнишко канче. Имам пълно каско , идея си нямам какво трябва да направя , Армееца не си вдигат телефона.

Отиваш направо на място в някой център за оглед и се нареждаш на опашката. Там вече ще ти предложат опции според каското ти.

А пък аз утре трябва да се редя за преден прозорец на полото на жената, а ламарините незнам как ще ги правя.
За късмет моята кола ( Е46 което е доста надрано външно от като я взех) няма никакви щети.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d
Мечтае да кара: m6 grandcoupe
Детайли за колата: e39 01

Мнение от bigdady » 08 Юли 2014, 22:49

добре де сега пораженията би трябвало да ги покрие каското, но аз както имам счупен стоп и тои е фейслифтов , тея кво ще ми сложат ли същия или ще ми сложат некав обикновен, и после старите части остават ли си за мене или в сервиза си остават колата е е39
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 08 Юли 2014, 22:55

bigdady написа:добре де сега пораженията би трябвало да ги покрие каското, но аз както имам счупен стоп и тои е фейслифтов , тея кво ще ми сложат ли същия или ще ми сложат некав обикновен, и после старите части остават ли си за мене или в сервиза си остават колата е е39

1. Сменя се частта оригинал, разбирай евтин китаец приличащ на оригинал, освен ако не си с лизингов автомобил до 3год и отиде за ремонт в официалния вносител и там сложат хубави части.
2. Автомобила го оставаш за ремонт и го взимаш ремонтиран от доверения сервиз, части по принцип не се връщат.
3. Може да избереш експертна оценка, там ти дават пари според щетите и ти се оправяш сам. Може и да не си оправяш колата ако искаш, само че ще ти я снимат и ако е от градушка след това трябва танк да те прегази, че да платят нещо.

P.S. При миналата ми щета понеже задната броня имаше лека драскотина, след като ми я помляха тотално ми казаха, че ще платят само кита, някъде 30-40лв, но понеже се обезценява колата след щета трябва да платя 1.5% от стойността на каското ми, тоест трябваше да дам към 60лв, а те щяха да ми дадът 40лв :mhihi: Удрят те, отиваш и плащаш щото имаш каско. От няколко месеца съм без, и дори сега не съжалявам, че нямам. Градушка, градушка ще се оправям сам.

Успех!

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 08 Юли 2014, 23:00

Баси мамата :(
Моята е в окаяно състояние :( Преден джам, ляво огледало и няколко десетки вдлъбнатини все едно от метероити :banghead:
Пред офиса поне 60 коли са със сериозни щети :( На едната Х5-ца даже и изчезна единия стоп :mhihi:
Иначе ся видях това на страницата на Армеец:
http://www.armeec.bg/news/tsentrovete-z ... kapatsitet
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 08 Юли 2014, 23:53

На банките им се размина фалита, ама застрахователите просто не ги виждам :mhihi: Инак в района на орлов мост, като видях навънка просто какво е , директно бях тръгнал да търся телефона на Надин :mhihi: Но за щастие само 2-3 леки вдлъбнати имам по предния капак имам. Кафенетата и ресторантите с летни градини го изядоха най-много - чадъри, маси столове всичко беше леш.
Не Мы такие, Жизнь такая

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Юли 2014, 0:01

bum_bum написа:Твърде неприятно за пострадалите. :( Природата просто ни напомня нежно да не сваляме катализаторите и ДПФ-ите. :dunno:

:bowdown:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Юли 2014, 0:16

Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.

Подарявам ги на пострадали колеги от София, с въпросни потрошени детайли, които нямат възможност в момента да си купят нови :!:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х3 § Lupo

Мнение от Georgi_G » 09 Юли 2014, 0:28

ogata написа:Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.
Подарявам ги на пострадали колеги от София, с въпросни потрошени детайли, които нямат възможност в момента да си купят нови :!:

Поздравявам те Колега, :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335i

Мнение от mak1n7osh » 09 Юли 2014, 0:41

Някои има ли представа на какви пари може да се надяваме от каско ако не си правим колата в доверен сервиз. Предполагам зависи от година на производство и на колко е застрахована, но все пак. Ако някой е патил от градушка преди, нека сподели.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 09 Юли 2014, 0:59

ogata написа:Имам за е36 чифт фарове , предни мигачи , комплект стопове за седан. Здрави.

Друго нямам, но ми се намират предни жълти мигачи за 36-ца купе, та ако някой е на зор да пише.
only rear wheel drive

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 09 Юли 2014, 1:05

Еваала колеги ! Ето това е форумно общество и задружие!

Аз бях на работа като почна да вали още не съм видял колата ама предното стъкло ми казаха съседи че е спукано....
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 09 Юли 2014, 1:16

Днес дедо Боже ми опази колата....бях в района на Орлов мост под едно дърво и Е60-ката няма и драскотина, но водата беше буквално до вратите....съвсем сериозно отивам да паля свещ! :bowdown: :bowdown:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Юли 2014, 1:18

Това всичко в Люлин... по моята кола има много малко щети + една пръскалка на капака. ИзображениеИзображениеИзображение
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата