Мтел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Мтел...

Мнение от nsfw » 26 Ное 2014, 22:21

MonsteR написа:Мисля да се бодна на този трансфер ХЛ...

Имай предвид, че тези неограничени към всички национални мрежи НЕ включват всички мобилни мрежи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Ное 2014, 22:28

Така е, само немобилните подземни мрежи, ВИК и мръсния канал включва. Айде стига легенди ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 26 Ное 2014, 22:44

значи или ползвам различен нет на глобул или има някаква грешка. Имам добра представа какво трябва да покрива бързия интернет и преспокойно си гледам клипчета от по 10-15 минути без да прекъсне нито един път..сайтовете ги зарежда за няма и 4 секунди без значение колко са натоварени и т.н. Не знам, не искам да споря, защото няма нито как да докажа, че съм доволен, нито нищо. Всеки си прави сметката за себе си. Аз от Мтел на глобул виждам космическа разлика, както от нет така и от сметка. Чувам добри отзиви за виваком и евентуално след като изтече тоя договор може и да се метна на тях да видя кво става. :bchug:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mfandakov » 26 Ное 2014, 22:51

Дата на издаване
19.11.2014
Крайна дата за плащане
19.12.2014
Общо
262.67 лв.
Отстъпки
-203.29 лв.
Облагаема стойност
59.38 лв.
ДДС
11.88 лв.
Обща стойност на фактурата
71.26 лв.

Добре де какво мога да съм недоволен от Мтел,нета ми е супер тегла яко не спира сметката ме устройва :yes:
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 26 Ное 2014, 23:21

Няма значение какво предлагат Мтел то е лъжа! :ok:
Просто мтел надписват сметки и толкова, не знам на какъв принцип избират на кого, но и аз като колегата имах някакви бомбастични сметки достигащи до 180 лв.. дори веднъж 220 :shock: Много мои познати също платиха накуп и се махнаха, дори ходиха на кампания за оставяне на обувки пред мтел :mhihi: просто шефовете не ги бръсне и са решили да изцедат, ама бумеранга се връща ;)

Глобул са най-зле като обхват от всички, но и аз не съм имал ядове нито с цени, нито с услуги. Интернета в областните градове е добре, дори веднъж ми беше спрял нета и си пуснах телефона като хот спот и цъках battlefield около 3-4 часа, почти нямаше лаг :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 27 Ное 2014, 12:04

doomy525 написа:значи или ползвам различен нет на глобул или има някаква грешка. Имам добра представа какво трябва да покрива бързия интернет и преспокойно си гледам клипчета от по 10-15 минути без да прекъсне нито един път..сайтовете ги зарежда за няма и 4 секунди без значение колко са натоварени и т.н. Не знам, не искам да споря, защото няма нито как да докажа, че съм доволен, нито нищо. Всеки си прави сметката за себе си. Аз от Мтел на глобул виждам космическа разлика, както от нет така и от сметка. Чувам добри отзиви за виваком и евентуално след като изтече тоя договор може и да се метна на тях да видя кво става. :bchug:

Ама тези клипчета не ти ги зарежда в Долно Сусурлево, а в центъра на голям град примерно. Пробвай някой път нета на Тelenor или Vivacom на някой междуселски път на майната си където най-близката клетка е на 20 км. и я обслужват веднъж на три месеца, за да долеят тунджа на генератора, който я храни, а тя самата не е сменяна от 5 години. Това имат колегите под хубав нет. В градовете всички имаме всичко.

По темата - нямам личен телефон от 5-6 години. Нито знам планове, нито кой с какво лъже. За Мтел обаче само гадни неща чета и малко или много вярвам на хората.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 12:48

TNT написа:Правилно ли разбрах как на Глобул интернета бил по-бърз :mhihi:

За Глобул незнам но Теленор преди да си сложат името оптимизираха мрежата и да с най-бързото 3джи са
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 27 Ное 2014, 13:14

MOGY написа:
TNT написа:Правилно ли разбрах как на Глобул интернета бил по-бърз :mhihi:

За Глобул незнам но Теленор преди да си сложат името оптимизираха мрежата и да с най-бързото 3джи са

Все още НЕ. След нова година се очаква евентуално :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Ное 2014, 13:28

Точно, защото съм на Глобул... и в стаята си губя обхват, камо ли 3г :mhihi:
Изображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 14:03

Тук по наше село е доста добре...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 27 Ное 2014, 14:20

По магистралата също постоянно се губи обхват. Мрежата им е основната причина, поради която от другия месец съм на Виваком :wave: Сметки никога не са надписвали, само на приятели :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 27 Ное 2014, 14:28

Особено около 62км. на Тракия - ни нет, ни телефон. Мтел това! Иначе като цяло обхвата на Ментелци май е най-читав по думи на колеги, които постоянно пътуват и имат карти на трите оператора.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 17:30

TNT написа:По магистралата също постоянно се губи обхват. Мрежата им е основната причина, поради която от другия месец съм на Виваком :wave: Сметки никога не са надписвали, само на приятели :mhihi:

И с вивател се губи между софия враца също между видин и враца като говоря

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 27 Ное 2014, 17:33

Евала на Мтел за обслужването по 15мин. чакаш връска с оператор а и на всичко отгоре те таксуват.Никои не е за стотинките но е смешно за оператор да си таксуваш клиентите...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 27 Ное 2014, 18:01

Е друго си е всеки ден да опитваш да се свържеш с вип отдела на теленор и да не можеш.....гот ми е да съм вип :mhihi:

Всеки оператор си има плюсове и минуси. Цаката е като подписваш да избереш план, който ще те задоволява максимално и няма да се налага да говориш извън минутите включени в плана, наложи ли се да говориш отгоре - отиде коня у рЯката, всеки оператор надписва сметки - кой със стотинки, кой с десетки левове. Всяка година някой от операторите избива рибата с план, тази година май ще е виваком макар още никъде да не съм видял какви коледни и новогодишни планове са приготвили от конкуренцията
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата