Погват хиляди длъжници за данък върху колите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Погват хиляди длъжници за данък върху колите

Мнение от Kroki » 28 Дек 2014, 20:34

Така трябва. Плащам си всичко, както и наще. Данъка ми е 90+ лв. И 200 да ми е, пак ще го платя. Като ми е много, начи не е за мен колата...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 4 throttle beast
Детайли за колата: Cosmosschwarz

Мнение от Who » 28 Дек 2014, 20:54

Данъците нямат логика при нас за това е по добре да не се плащат ... къде е логиката човек кара Ford Galaxy 90 катъра и плаща 20 лв аз карам Е36 140 куци катъра и да плащам 140 лв като той с неговия рейс амортизира републиканската пътна мрежа 10 пъти повече от мен щото този индивид с този рейс ми се хвали как товари 1 кубик дърва... а аз с моятата каляска не мога да си закарам пералнята до сервиза дори ... къде е логиката да плащам 140 лв ? да не говоря за нелепите простотии за Спринтери ЛТ-та Дукато-та и други такива рейсове с по малко данък от мен които денонощно сноват по улиците ....къде е логиката се питам аз ?
40173
The smaller displacement engine recorded less than 9 mpg-US (26 L/100 km; 11 mpg-imp)

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Дек 2014, 20:55

E34 написа:Данък за колата не съм плащал, не плащам и нема и да платя! Който е балък да плаща. Ся ако данъка ми беше 30-40лв като на 90% кочините в БГ с кеф да си го плащам ма за 3 литровата ми Е60-ка да ма фанат....когато стане 20 годишна кочина като повечето тогава ше си го плащам и аз!

Смятах да не пиша в тая тема ама ... :mhihi:

Гусин тЕрикЕт с е60,

докато има такива като теб дето имат за е60, но не и за данъци, държавата ни ще става все по "тарикатска" :winky:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Дек 2014, 21:04

Нали всички са такива тарикати в Бг. Тези, които трябва да направят пътищата, си прибират 50%-60% от парите и след това се дава на друга фирма да работи, тя на своя сметка пак трябва да спечели и накрая се влагат 10-20% реално, затова резултата е налице. Те също се смеят на другите хора, които работят или правят бизнес без големи схеми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 28 Дек 2014, 21:14

Абе лошото е че плащаме като попове всички данъци,винетки ала бала,а пътищата никви :dunno:
Това е лошото в случая :confused:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 28 Дек 2014, 21:28

Ами господа,нали всички тези политици са произлезли от нас .Българи са.Довчера е бил твой,твой или твой съученик,ритали сте топка заедно,може да е бил и зубъра на класа.Ама ей го-днес те управлява.И като е израстнал в общество където всеки казва-аз да не съм прост да си плащам данъци бе,винетка ,гориво от бензиностанция,здравни и социални осигуировки....Е с какво мислене да възпиташ и политиците си,та това сме самите ние.
И всеки плюе политиците на маса или във форума,а си казва ''абе и аз да бях и аз така щях да правя,няма само другите я''..........И кръгът се затваря.Просто за теб,простия човечец притежател на жадуваната марка БМВ е голяма далавера да не си платиш данъците,а за него ,управляващия и властимащ политик далаверата е да си прибере колкото може от даден еврофонд.Някъде някой вижда ли разликата в мисленето????
Или както е казал Оня,нека пръв метне камък този,който се счита за най-чист.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Дек 2014, 21:48

sub_eleven написа:аз лично плащам всички данъци, в които имат логика и съразмерност. Тези несъразмерните ги плащам само ако ме притиснат. Това е положението - това не е тарикатлък, а е вид протест.

Ебаси и протестанта :mhihi:

Само където не могат да те гепят минаваж метър ...
Някой знае ли за протеста ти?

Мани, мани тука е страховито направо :censored:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 28 Дек 2014, 22:00

K_Ilkov написа:
sub_eleven написа:аз лично плащам всички данъци, в които имат логика и съразмерност. Тези несъразмерните ги плащам само ако ме притиснат. Това е положението - това не е тарикатлък, а е вид протест.

Ебаси и протестанта :mhihi:

Само където не могат да те гепят минаваж метър ...
Някой знае ли за протеста ти?

Мани, мани тука е страховито направо :censored:

Не могат да ме гепят ли? Във всеки един момент ми е било ясно, че рано или късно ще ме гепят и ще си понеса отговорността...

Освен това нямаше да регистрирам останалите 5 коли, за които ПЛАЩАМ данъци ако просто исках да мина метър!

jorsenbmw написа:Форумът се чете и от много подрастващи.
Жалко е че те ще се научат ,че да не си плащаш данъци ,глоби и други за които си длъжник е тарикатското,а тъпите будали са от плащащата страна.

Или може би ще си кажат - да, като нещо не е както трябва, ще се боря за да го променя и ще си отстоявам позицията с риск да понеса последствията...

alekangg написа:Искам да питам не плащащите данък МПС, плащат ли си данък сгради на къщите и апартаментите? Повечето улици са тотален леш, казаните са леш, тротоарите също, но там май не се мрънка толкова много.

пусни тема и ще видиш, пръв ще пиша в нея

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Дек 2014, 22:25

Имам се за схватлив по принцип ... , но се загубих малко тука ...

Ще ми обясниш ли пак как точно протестираш:

- Какво не плащаш?
- Кого наказваш?
- Какъв ефект има до момента от протеста ти?
- Какво ще стане като те гепят?
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 28 Дек 2014, 23:03

(bubsa) написа:
DLVasilev написа:
Club BMW написа:Щеше да е хубаво, да се приеме предложението на Кадиев, данъкът за МПС да се включи в цената на горивото 5-6 ст. за литър.

Според мене нямаше да е хубаво щото щеше да си плащаш данъка по 10 пъти в годината като надуят цените ;)

Ми то това е идеята :idea: Караш много=>плащаш повече!Така е редно според мен.

Аз нямам нищо напротив, ама тия лакомници управляващите повярвай ми ще те изцедят по веригата и ще плащаме много повече отколкото караме ;)
Според мен не трябва да се мислят нови и малоумни закони, а да се променят хората, което е почти невъзможно за съжаление
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 28 Дек 2014, 23:23

///sasho написа:
N.Mihaylovski написа: ... аз съм доволен, както и от факта, че няма да има "тарикати" ...

Тарикати винаги ще има, независимо какво ще измислят. Докато не започнат КАТ да проверяват за данък и не измислят стикер който да се лепи на предното стъкло винаги ще има хора които ще заобиколят това плащане. :ok:

още нещо на стъклото ? в кой век сме?
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Дек 2014, 0:41

Във века, в който свързаха КАТ с общините :mhihi:

:paranoid: :paranoid: :paranoid:
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 29 Дек 2014, 0:46

Само не разбрах за кво трябва да се натискам да го плащам този данък, след като държавата е създала вратички да не се плаща. Казах, който е балък да се натиска, негова си работа може и медал да получи. Ама е лесно когато буташ 15 годишната кочинка с 30лв данък да се правиш на патриот! И тва че съм с Е60-ка не значи, че съм некоя фондация да метам кинти налево и надесно
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 29 Дек 2014, 0:58

тук пак темата става за и против плащането на данъци. с новата система се намалява възможността да не плащаш. демек още една вратичка се затваря.
иначе явно някой си мислят, че като карат 60ка трябва да не плащат, зашото са повече от другите.. и даже ги наричат балъци ;)
а да.. данъка на точно 15 годишната ми кочинка е повече от на модерната ти 60ка :confused:
между другото за да не се чувстваш съвсем балък трябва да знаеш, че има масла в кауфланд, зимните гуми не са задължителни със закон и тн..
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 29 Дек 2014, 1:01

E34 написа:Само не разбрах за кво трябва да се натискам да го плащам този данък, след като държавата е създала вратички да не се плаща. Казах, който е балък да се натиска, негова си работа може и медал да получи. Ама е лесно когато буташ 15 годишната кочинка с 30лв данък да се правиш на патриот! И тва че съм с Е60-ка не значи, че съм некоя фондация да метам кинти налево и надесно

:mhihi:

Моля ти се, не се бутай изобщо ... то даже с връзки става тая работа с плащането :winky:

Прав си все пак, няма някой да ти казва за кво да си даваш парите, ти искаш е60 не данъци :dunno:
Иби ги и в правилата и законите, те са за балъците :mhihi:

Само не разбрах последно, като не плащаш данъци си само тарикат или си тарикат с обществена позиция протестиращ срещу несъразмерните данъци?
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата