Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Платихте ли си абонамент и смятате ли да платите?

Да
2
4%
Да, нямам избор -искам да гледам мачовете
2
4%
Да, харесва ми по този начин - правилно е
0
Няма гласували
Каквото има по Диема и Нова - това гледам
2
4%
Не, но мисля да се абонирам
1
2%
Не, НЕ мисля да се абонирам
36
69%
Гледам онлайн
9
17%

Общо гласове : 52
младши ентусиаст
Аватар

Re: Диема Спорт, Трейс мрейс & other stuff....

Мнение от Doberman_vas » 26 Фев 2015, 21:46

Leon написа:Дали нямам цифри? :mhihi: Ама и да ти ги дам, говорят ли ти нещо? :winky:

E те цифрите са си цифри. Или е по-гледано или не е. Дай за 2013-2014 да видим, и пак казвам и диема ще се наиграят
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 26 Фев 2015, 23:05

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 27 Фев 2015, 0:55

Leon написа:Факт, А група се гледа в пъти повече от английските мачове. При това без да се смятат заведенията, там няма как да се мери рейтинг. Как ще се отрази на гледаемостта платения канал, тепърва ще разберем. Нова чакаха да си подпишат договра за А група, за да пуснат платения канал. Иначе щяха да си карат както досега. А двете първенства са в него, за да могат да го продават - това са двата най-търсени и успешни футболни ТВ продукта. Не се сещам за по-добър начин да наложиш платен канал на беден пазар като нашия към момента.

ко рече ? моля те дай ми цифри ... стига с тия лафове ...

А група се доближи до гледаемост ЕДИНСТВЕНО в интервала 17:00 - 19:00 !!! И знаеш ли защо ? Защото по това време има мач от чемпиън шийп !! в другите интервали А група има 20% при 80% за англичаните.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Фев 2015, 2:08

http://www.gol.bg/b-grupa/2015-02-26/87 ... -po-396-lv

87% от феновете на "А" група не биха платили по 3.96 лв. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 27 Фев 2015, 10:22

Не знам дали е споменато в темата, но при потребителите на Близу за да гледаш новите програми трябва да имаш HD приемник, с обикновен за цифрова не става. Така че да внимавате като си я пускате.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Фев 2015, 10:33

GKuzmanov написа:
Leon написа:Факт, А група се гледа в пъти повече от английските мачове. При това без да се смятат заведенията, там няма как да се мери рейтинг. Как ще се отрази на гледаемостта платения канал, тепърва ще разберем. Нова чакаха да си подпишат договра за А група, за да пуснат платения канал. Иначе щяха да си карат както досега. А двете първенства са в него, за да могат да го продават - това са двата най-търсени и успешни футболни ТВ продукта. Не се сещам за по-добър начин да наложиш платен канал на беден пазар като нашия към момента.

А група се доближи до гледаемост ЕДИНСТВЕНО в интервала 17:00 - 19:00 !!! И знаеш ли защо ? Защото по това време има мач от чемпиън шийп !! в другите интервали А група има 20% при 80% за англичаните.

Колега, в теоретични спорове няма да влизам. От къде ги вземаш тези данни? Защото моите са от ГАРБ :winky: Приемете, че си изкарвам хляба с това да знам кое как се програмира и колко се гледа. Английският футбол се гледа по кафенета и пунктове за залагане - това официално не се мери и доказва. Обърни внимание уикендите с футбол кои мачове се пускат по повечето заведения - българските, а ако няма - английски или друг. Но няма как да ги измерим. Официалните данни казват следното - английско дерби трудно минава пазарен дял над 10% (в зависимост от таргета), обикновено 4-6. Българско дерби - около 15%, ако е Левски - ЦСКА - твърдо над 20% пазарен дял. Втората половина на предния полусезон не е типична, защото Нова я започнаха от никъде и я програмираха абсолютно идиотски защото даваха малко мачове и хем искаха висок рейтинг, хем да набутат повече мачове в Диемите, за да клатят операторите за пари, хем пък не им се даваха пари за свестен маркетинг. Така 7-8 кръга отидоха на боклука и въпреки това пак имаха прилични резултати. Хайде, стига с лекциите - който иска да плаща и да гледа. Спортът е адски скъп продукт (тези две първенства пък са най-скъпия спорт в България) и комерсиализирането му тепърва започва.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Фев 2015, 12:44

Не че ми се спори на тая тема......... ама ако вярвах на статистиките то тогава България щеше да е в първите места по доходи в Европа :mhihi: :mhihi: А твърдението , че " Българското първенство " ( във кавички е защото тая пародия НЕ Е първенство ) + английското са най скъпите спортове в БГ..... без коментар .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Фев 2015, 13:33

Ами най малкото всеки истински фен на Лудогорец/сигурно един милион български фенове/ ще си плати да гледа любимия отбор ;)
А и всеки фен ще плати цената на билет за мач да гледа много мачове.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Фев 2015, 14:49

Един милион фенове на Разград?????
И как така от тоя милион не се намери поне 1 /един/ който да отиде на мача им с Берое в СТ.Загора????

Хахахахха....Киро, ти ли си бе? :mrgreen:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Фев 2015, 14:58

Това за българското първенство и на мен ми се струва невероятно! Повече гледаемост от английските мачове :kuku: :shock: Освен някакво шоу да гледат, то там футбол няма. Може би се радват на скандалите или на какво ... :dunno: Невероятно наистина
Щом е така телевизиите повече ли плащат за БГ първенството отколкото за английското?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Фев 2015, 19:50

Английските лимони са тотално неадекватни в Европата, та не виждам за какво да им плащам, та да гледам конския им футбол :no: ...
Бербатов им показа, че само с тичане не става... требе си и друго... ама другото при тях е пълна липса...
То верно че не са само англичаните виновни, такова нещо като Жиру не съм виждал от времето на Спас Джевизов насам :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 27 Фев 2015, 21:44

Да не започваме темата за Бербатов, той за това играе в Монако, а не в английско, испанско, немско, че дори и италиално първенство. Тая ленивост страшно ме дразни, но виждам, че не при всички е така

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 27 Фев 2015, 22:25

Бербатов когато е трябвало играеше в Англия, ама те за тва Монако им напълниха кошницата на великите Арсенал, щото там е извънземно нивото :mhihi: А Юнайтед, извинете, къде са в ШЛ в момента :mhihi: Да напомням ли резултатите на "националната кауза" с Ливърпул- отбор от, така наречения, "Топ 4" :mhihi: :mhihi: Челси пак се зорят с ПСЖ, ще видим на реванша де, но английското първенство се изкарва нещо невиждано, всеки мач е уникално зрелище и излизат в Европа и я минат групата, я не. И аз ги гледам, когато имам възможност, бих дал прословутите 4лв, но силно се надценява нивото на повечето отбори, съответно качеството на мачовете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 27 Фев 2015, 23:43

zazomazo написа:Един милион фенове на Разград?????
И как така от тоя милион не се намери поне 1 /един/ който да отиде на мача им с Берое в СТ.Загора????

Хахахахха....Киро, ти ли си бе? :mrgreen:

Ами като четох темата за националната кауза Лудогорец, даже и повече ще да са :lol: Защо сега да не гледат любимия си отбор всяка седмица :ok: То и така се подкрепя любимия отбор, не само като са в лигата или като играят срещу балета.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 28 Фев 2015, 0:32

Leon написа:
GKuzmanov написа:

Колега, в теоретични спорове няма да влизам. От къде ги вземаш тези данни? Защото моите са от ГАРБ :winky: Приемете, че си изкарвам хляба с това да знам кое как се програмира и колко се гледа. Английският футбол се гледа по кафенета и пунктове за залагане - това официално не се мери и доказва. Обърни внимание уикендите с футбол кои мачове се пускат по повечето заведения - българските, а ако няма - английски или друг. Но няма как да ги измерим. Официалните данни казват следното - английско дерби трудно минава пазарен дял над 10% (в зависимост от таргета), обикновено 4-6. Българско дерби - около 15%, ако е Левски - ЦСКА - твърдо над 20% пазарен дял. Втората половина на предния полусезон не е типична, защото Нова я започнаха от никъде и я програмираха абсолютно идиотски защото даваха малко мачове и хем искаха висок рейтинг, хем да набутат повече мачове в Диемите, за да клатят операторите за пари, хем пък не им се даваха пари за свестен маркетинг. Така 7-8 кръга отидоха на боклука и въпреки това пак имаха прилични резултати. Хайде, стига с лекциите - който иска да плаща и да гледа. Спортът е адски скъп продукт (тези две първенства пък са най-скъпия спорт в България) и комерсиализирането му тепърва започва.

Извинявай, а кое се мери официално ? Че бай Иван от долно камарци е фен на левскито от 55та година и друг отбор не е гледал ? И след като с това се занимаваш, ще ни осветлиш ли това ОФИЦИАЛНО измерване колко хора обхваща ?

п.п. До момчета, фенове на френския футбол : Когато французойките Ви играят без коледна почивка и когато си оправите стадионите 3 нива на долу, пак се опитайте да плюете момчетата от острова ....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата