За кого ще гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Аз пък съм учуден от 50%+ за Първанов
Немога да си представя сравнително млади (под 40 години) и интелигентни хора (ползват компютри) да гласуват за комунист! Особенно в комплект с г-н Марин, пръв противник на членството на България в НАТО и съответно "пенсиониран" набързпо по този повод.
Как в Германия или Унгария не си избраха един президент комунист, да му се невиди. И то не обикновен комунист, ами така между другото и малко агент на ДС, ама от добрите, дето са помагали на държавата (то лоши май няма, поне аз не съм чул за такива).
Как за 15-16 години забравихме кой ни докара на този хал?
Как забравихме Жан Виденов на парламентарните избори, та позволихме на комсомолеца Станишев да ни е премиер. Слава Богу, че сме пред членство в ЕС, та хората са по-притеснени за нашето бъдеще от нас самите, и не позволяват на "червените спецове" да си развартят байрака както умеят ... То не че ОФчаров нямаше "социалистически" изблици - скара се на Лукойл, че им е висока печалбата, после глоби продавачите на цветя на 8-март, щото много печелели, ама от къде да е чувал човека за пазарна икономика, пазрно определяне на цените и т.н. ... Абе тези неща в Москва не се учат, а сега задочно в УНСС, като не се ходи на лекции, се пропускат важни неща ...

Немога да си представя сравнително млади (под 40 години) и интелигентни хора (ползват компютри) да гласуват за комунист! Особенно в комплект с г-н Марин, пръв противник на членството на България в НАТО и съответно "пенсиониран" набързпо по този повод.
Как в Германия или Унгария не си избраха един президент комунист, да му се невиди. И то не обикновен комунист, ами така между другото и малко агент на ДС, ама от добрите, дето са помагали на държавата (то лоши май няма, поне аз не съм чул за такива).
Как забравихме Жан Виденов на парламентарните избори, та позволихме на комсомолеца Станишев да ни е премиер. Слава Богу, че сме пред членство в ЕС, та хората са по-притеснени за нашето бъдеще от нас самите, и не позволяват на "червените спецове" да си развартят байрака както умеят ... То не че ОФчаров нямаше "социалистически" изблици - скара се на Лукойл, че им е висока печалбата, после глоби продавачите на цветя на 8-март, щото много печелели, ама от къде да е чувал човека за пазарна икономика, пазрно определяне на цените и т.н. ... Абе тези неща в Москва не се учат, а сега задочно в УНСС, като не се ходи на лекции, се пропускат важни неща ...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
mastorpetko написа: ...
Бате стига с тоя комунизъм и тн..
Стига глупости аман от такива разсъждения в нашта държава няма много голям избор на политици нали всички са излязли от червената партия която толкова те притеснява.Тук идеята е от всички малоумници и дупедавци да изберем по къдърните

Е тогава кой подяволите е по къдърен умен,колтурен и представителен от Георги Първанов?
Може би Неделчо? ми той не може две приказки на кръст да каже.
Хмм демокрация добре така или иначе вече сме демократична република ,доколкото може да се нарече така Дупедавска държава като нашата.Но на практика ние нямаме друг избор понеже се нуждаем от парите им и на ЕС и на ЮСА ,така ,че за момента си трайкаме и ги молим поне да си слагат възелин

Едва ли скоро ще се променят особенно нещата ,поради външни фактори които политиците ни спазват,така че все тая в смисъл поне Нормален човек които не ни Излага Утвърден е видяли сме че е що годе безпристрастен(доколкото зависят нещата от един президент в парламентарна държава).
И престанете с тия ни докараха до тоя хал еми ще те докарат които и да са били тогава.Май забравяте че запада сам е докарал до това положение истока със студената война и изолираността от своя страна на истока абе не ми се обяснява много дълъг пост някой път на живо да разискваме ще е по добре.
Исках да кажа с няколко думи ,че трябва да престанем да търсим вината в "еди кой си" като цяло.
Айде със здраве и кой за който изка да гласува

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
vld написа:...
еее, какъв хибав пост бях написал, но ми се прецака IE-то и ме мързи да пиша пак

ето линк към една новина от mediapool.bg: Улични бунтове в Будапеща
Може би, след прочитането на материала ще си отговорите сами, защо Унгария е и ще бъде по-напред от нашата мила родина

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
абе гласувайте ве хора...много добре ви разбирам, че не били достойни, е изберете си един дето поне във вашите очи да е малко по-достоен, щото като не гласувате си обезсмисляте единственото реално право което демокрацията дава - правото на глас. Трябва ли Болен примерно да бъде допуснат до президентския стол??? Нормалните помислете, щото все пак националистите не са мнозинство.
Последна промяна Christoff на 20 Сеп 2006, 13:48, променена общо 1 път
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
vld пита:
Е тогава кой подяволите е по къдърен умен,колтурен и представителен от Георги Първанов?
Точно бай ти Неделчо съм го чул и видял два пъти да говори по 15-20 минути без да има нещо написано предварително, ясно и смислено по темата. Умния, кОлтурен и представителен Георги Първанов (по-известен вече като Гоце), преди 5 години фъфлеше. На държавни разноски му поизлекуваха дефекта, но някои дадености да се променят немогат- и досега винаги чете, или ако е по кратко го учи наизуст и след това декламира. Изучил е и един жест с ръцете и толкова. Визия- селска, но да не се повтарям.
Точно бай ти Неделчо съм го чул и видял два пъти да говори по 15-20 минути без да има нещо написано предварително, ясно и смислено по темата. Умния, кОлтурен и представителен Георги Първанов (по-известен вече като Гоце), преди 5 години фъфлеше. На държавни разноски му поизлекуваха дефекта, но някои дадености да се променят немогат- и досега винаги чете, или ако е по кратко го учи наизуст и след това декламира. Изучил е и един жест с ръцете и толкова. Визия- селска, но да не се повтарям.
mastorpetko написа:Аз пък съм учуден от 50%+ за Първанов![]()
аз съм млад, завършил и си гласувам най гордо. и колега, унгария има соцлиастическо превителство!
о да, жан. пич си беше и той*
освен бсп няма кой друг сега. обърни се наоколо и погледни конкуренцията.. имаш мафията от НДСВ, начело с немеца (пиянде, луд, крадец, наркоман и прочие), мутрата свинаров, мафиота велчев, мутрата борисов (айде да не говорим за кмета сега...), и няколко там други.
след 4 години от тяхната политика до къде сме? до 200лв заплата. браво.
кой друг има.. сдс? без коментар.
дсб? балкан нещо ми идва на ума като се сетя за дсб.
дпс? що не? то и без това все си ги избираме.....................................................................
евророма? ако азис не беше педал щеше да спечели. има повече карисма от борисов...
ataka? sig heil mein feurer sig heil, sig heil!!
* докато онези глупаци мръзнаха зимата, зърното си гни на гарата, щото на някой това му беше огодно в момента. решиха да си правят блокаж те и един преврат. срамота..поне в таиланд (за тезо които следят преврата там в момента) си го направиха с танкове. а ние? барикади... плачебно. така че жанчо беше половината от проблема (че фалира си беше факт). сдс беше другата която направи цялото нещо и работи усилено за да фалира страната, но това май нещо много хора не си го спомнят.
знам че правописа е зле в този пост, виждам ги грешките но не ми е угодно да ги корегирам сега.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Van написа:vld пита:
Да, Неделчо наистина е много интелигентен и е класи над историка Гоце, който с бляскави речи на бузлуджа пред публиката на преклонна възраст не мога да проумея какво му харесвате

Не ми се струва нормално да се каже "стига с този комунизъм, каквото било - било", това са неща които не трябва да бъдат забравени, защото така ще остане риска да се повторят макар и не по същия начин

Не мисля, че Запада ни е виновен като ни е изолирал и е водил студена война с нас

Иначе съм съгласен, че Дясното (малко инафантилно звучи

Нищо лично

Абе хора как си представяте тоя Болен да е президент!!! Човек, който обижда президента в народното събрание и после се оплаква защо са го изгонили, който крещи като ненормален на площадите, който говори цинизми по телевизията и тн и тн... Това ако стане ще е най-позорния абсурд в историята. Наистина нека поне тези, които са на моето мнение да си дадат гласа, за да не стане като с турците последния път 

We love you Ronnie!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM