За мъжете, които (не) отварят врати
Модератор: Общи модератори
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Touch&Go написа:Отварянето на врати е елементарно джентълменско възпитание. Но изисква усилия. А при толкова мързеливи мъже наоколо няма начин някой да не ти е втълпил, че това е за принцеси само. Не мога да разбера защо бъркате самостоятелността на една жена с доброто възпитание на един мъж.
Аз не казвам, че има нещо лошо в това някой да ни отваря вратата, но не и всеки път, а и даже когато караме ние. Е, това вече е малко да не кажа доста пресилено. Поне от моя гледна точка е така, неможем да мислим еднакво нали? Никой не ми го е втълпявал просто не мисля, че е нужно.
Има доста възпитани мъже, но сигурно ти не ги срещаш често. Просто критерия на теб за възпитан мъж се подчертава в отварянето на врата, при мен критерият е съвсем различен затова се разминаваме

Touch&Go написа:Ти твоя човек за по-малко самостоятелен ли го смяташ, ако се грижиш за него?
Отварянето на врата от възпитание не е грижа за другия. Има по- важни неща от това..

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.

абе чудя се защо ли някой истински джентълмен не земе да ти набие бана и да ни се махнеш от главите с недопецканите ти простотии
има толкова по интересни неща от селяци като мен дето се драпаме по макарите и дъвчем тютюн плюейки ужасни зелени храчки по жените си
я кажи преди да си излетяла ква е целта на безумната ти тема
да видиш кви сме селяни тия с бмвтата
или да покажеш твоя невероятен пич и мъжкар отвсякъде
или пък да промениш философията на 1000 души повечето от които със семейства
пусни си лична драма и викни някоя приятелка да пиете кафе и да и обясниш кви са изроди мъжете щото само ви карат да готвите и да перете....

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

големия черпак батеееееееееееее

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Touch&Go написа:...
Искаш да ти отварят вратата ма всъщото време да си наравно с мъжете? Е нема да стане такова нещо
speedmaster написа:Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.
![]()
абе чудя се защо ли някой истински джентълмен не земе да ти набие бана и да ни се махнеш от главите с недопецканите ти простотии
има толкова по интересни неща от селяци като мен дето се драпаме по макарите и дъвчем тютюн плюейки ужасни зелени храчки по жените си
я кажи преди да си излетяла ква е целта на безумната ти тема
да видиш кви сме селяни тия с бмвтата
или да покажеш твоя невероятен пич и мъжкар отвсякъде
или пък да промениш философията на 1000 души повечето от които със семейства
пусни си лична драма и викни някоя приятелка да пиете кафе и да и обясниш кви са изроди мъжете щото само ви карат да готвите и да перете....
![]()
![]()
Виж сега, ако не се беше правил на тарикат-психоаналитик, щях да те прескоча и сега нямаше да си остроумничим взаимно. Хубаво си го написал това за зелените храчки, чак ме разсмя, но останалото е провокация на дребно.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
- Гост
-
zAcK написа:Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА![]()
![]()
За катинар, защото не ти изнася нали

Едно е да се държиш като тъпа лигла, и да чакаш момчето да обиколи колата, за да ти отвори, а ти да висиш вътре и да чакаш... Друго е когато отивате към колата и той първо ти отвори вратата, или на таксито като се качвате, да те изчака първа да поръчаш в заведението... Всичко това зависи колкото от мъжа, толкова и от жената

А мъжете, на които това не им идва така да се каже `отвътре`, изобщо да не се хабят да го правят , защото изглежда смешно и жалко

Eliana написа:Touch&Go написа:Отварянето на врати е елементарно джентълменско възпитание. Но изисква усилия. А при толкова мързеливи мъже наоколо няма начин някой да не ти е втълпил, че това е за принцеси само. Не мога да разбера защо бъркате самостоятелността на една жена с доброто възпитание на един мъж.
Аз не казвам, че има нещо лошо в това някой да ни отваря вратата, но не и всеки път, а и даже когато караме ние. Е, това вече е малко да не кажа доста пресилено. Поне от моя гледна точка е така, неможем да мислим еднакво нали? Никой не ми го е втълпявал просто не мисля, че е нужно.
Има доста възпитани мъже, но сигурно ти не ги срещаш често. Просто критерия на теб за възпитан мъж се подчертава в отварянето на врата, при мен критерият е съвсем различен затова се разминаваме
Touch&Go написа:Ти твоя човек за по-малко самостоятелен ли го смяташ, ако се грижиш за него?
Отварянето на врата от възпитание не е грижа за другия. Има по- важни неща от това..Пак казвам рзминаваме се и неискам да влизаме в някакви спорове. Само исках да изразя мнението си и аз
Няма да влизаме в спорове. Коментираме си само.
Критериите ми за възпитан мъж не се изчерпват с отварянето на врати. Има много възпитани мъже, които не отварят врати, но те просто са мързеливи.
Не съм съгласна с теб. Във времето, в което живеем, отварянето на врата е грижата да накараш жената да се чувства обгрижвана и специална и това е така само, защото мъжете, които не отварят врати, са толкова много, че един жест на добро възпитание се е превърнал в грижа.
Лита написа:zAcK написа:Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА![]()
![]()
За катинар, защото не ти изнася нали![]()
Едно е да се държиш като тъпа лигла, и да чакаш момчето да обиколи колата, за да ти отвори, а ти да висиш вътре и да чакаш... Друго е когато отивате към колата и той първо ти отвори вратата, или на таксито като се качвате, да те изчака първа да поръчаш в заведението... Всичко това зависи колкото от мъжа, толкова и от жената![]()
А мъжете, на които това не им идва така да се каже `отвътре`, изобщо да не се хабят да го правят , защото изглежда смешно и жалкоSprite- Нещата такива каквито са
Браво, маце! Написала си всичко, което аз бих казала.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-