За мъжете, които (не) отварят врати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 24 Сеп 2006, 12:20

Touch&Go написа:Отварянето на врати е елементарно джентълменско възпитание. Но изисква усилия. А при толкова мързеливи мъже наоколо няма начин някой да не ти е втълпил, че това е за принцеси само. Не мога да разбера защо бъркате самостоятелността на една жена с доброто възпитание на един мъж.

Аз не казвам, че има нещо лошо в това някой да ни отваря вратата, но не и всеки път, а и даже когато караме ние. Е, това вече е малко да не кажа доста пресилено. Поне от моя гледна точка е така, неможем да мислим еднакво нали? Никой не ми го е втълпявал просто не мисля, че е нужно.
Има доста възпитани мъже, но сигурно ти не ги срещаш често. Просто критерия на теб за възпитан мъж се подчертава в отварянето на врата, при мен критерият е съвсем различен затова се разминаваме :)
Touch&Go написа:Ти твоя човек за по-малко самостоятелен ли го смяташ, ако се грижиш за него?

Отварянето на врата от възпитание не е грижа за другия. Има по- важни неща от това.. :winky: Пак казвам рзминаваме се и неискам да влизаме в някакви спорове. Само исках да изразя мнението си и аз :)

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 24 Сеп 2006, 12:23

Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.

:puke:

абе чудя се защо ли някой истински джентълмен не земе да ти набие бана и да ни се махнеш от главите с недопецканите ти простотии
има толкова по интересни неща от селяци като мен дето се драпаме по макарите и дъвчем тютюн плюейки ужасни зелени храчки по жените си
я кажи преди да си излетяла ква е целта на безумната ти тема
да видиш кви сме селяни тия с бмвтата
или да покажеш твоя невероятен пич и мъжкар отвсякъде
или пък да промениш философията на 1000 души повечето от които със семейства
пусни си лична драма и викни някоя приятелка да пиете кафе и да и обясниш кви са изроди мъжете щото само ви карат да готвите и да перете....

:1: :1: :1:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 24 Сеп 2006, 12:28

насти кърти мивки :) а тази тъч енд го ми изглежда някаква пръдла честно казано..
No bling at the Ring

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Сеп 2006, 12:29

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:

големия черпак батеееееееееееее
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 24 Сеп 2006, 12:30

Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 24 Сеп 2006, 12:31

Touch&Go написа:...

Искаш да ти отварят вратата ма всъщото време да си наравно с мъжете? Е нема да стане такова нещо

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 12:54

speedmaster написа:
Виж сега, пич, няма да си по-малко мъж, ако отваряш врати. Отгоре на всичкото е безплатно. Казвам го това, защото виждам, че си от типовете, които пресмятат в брой колко са инвестирали в една жена. Стегни се, дръж се достойно и не скачай тука, затова че има мъже с обноски.

:puke:

абе чудя се защо ли някой истински джентълмен не земе да ти набие бана и да ни се махнеш от главите с недопецканите ти простотии
има толкова по интересни неща от селяци като мен дето се драпаме по макарите и дъвчем тютюн плюейки ужасни зелени храчки по жените си
я кажи преди да си излетяла ква е целта на безумната ти тема
да видиш кви сме селяни тия с бмвтата
или да покажеш твоя невероятен пич и мъжкар отвсякъде
или пък да промениш философията на 1000 души повечето от които със семейства
пусни си лична драма и викни някоя приятелка да пиете кафе и да и обясниш кви са изроди мъжете щото само ви карат да готвите и да перете....

:1: :1: :1:

Виж сега, ако не се беше правил на тарикат-психоаналитик, щях да те прескоча и сега нямаше да си остроумничим взаимно. Хубаво си го написал това за зелените храчки, чак ме разсмя, но останалото е провокация на дребно.

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 24 Сеп 2006, 13:00

Touch&go - просто ей така за протокола , моля те - кажи кой набор си че умирам от любопитство ;)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 24 Сеп 2006, 13:01

Ина колко си години :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Сеп 2006, 13:04

zAcK написа:Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За катинар, защото не ти изнася нали :mhihi:
Едно е да се държиш като тъпа лигла, и да чакаш момчето да обиколи колата, за да ти отвори, а ти да висиш вътре и да чакаш... Друго е когато отивате към колата и той първо ти отвори вратата, или на таксито като се качвате, да те изчака първа да поръчаш в заведението... Всичко това зависи колкото от мъжа, толкова и от жената ;)
А мъжете, на които това не им идва така да се каже `отвътре`, изобщо да не се хабят да го правят , защото изглежда смешно и жалко :winky: Sprite- Нещата такива каквито са :D

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 13:05

Eliana написа:
Touch&Go написа:Отварянето на врати е елементарно джентълменско възпитание. Но изисква усилия. А при толкова мързеливи мъже наоколо няма начин някой да не ти е втълпил, че това е за принцеси само. Не мога да разбера защо бъркате самостоятелността на една жена с доброто възпитание на един мъж.

Аз не казвам, че има нещо лошо в това някой да ни отваря вратата, но не и всеки път, а и даже когато караме ние. Е, това вече е малко да не кажа доста пресилено. Поне от моя гледна точка е така, неможем да мислим еднакво нали? Никой не ми го е втълпявал просто не мисля, че е нужно.
Има доста възпитани мъже, но сигурно ти не ги срещаш често. Просто критерия на теб за възпитан мъж се подчертава в отварянето на врата, при мен критерият е съвсем различен затова се разминаваме :)
Touch&Go написа:Ти твоя човек за по-малко самостоятелен ли го смяташ, ако се грижиш за него?

Отварянето на врата от възпитание не е грижа за другия. Има по- важни неща от това.. :winky: Пак казвам рзминаваме се и неискам да влизаме в някакви спорове. Само исках да изразя мнението си и аз :)

Няма да влизаме в спорове. Коментираме си само.

Критериите ми за възпитан мъж не се изчерпват с отварянето на врати. Има много възпитани мъже, които не отварят врати, но те просто са мързеливи.

Не съм съгласна с теб. Във времето, в което живеем, отварянето на врата е грижата да накараш жената да се чувства обгрижвана и специална и това е така само, защото мъжете, които не отварят врати, са толкова много, че един жест на добро възпитание се е превърнал в грижа.

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 13:09

Лита написа:
zAcK написа:Тази тема е за катинар ама май тия злобните 4ове4ета с веригите още спят след пиянска ве4ер МУХХАХАХАХХАХАХАХХА :mhihi: :mhihi: :mhihi:

За катинар, защото не ти изнася нали :mhihi:
Едно е да се държиш като тъпа лигла, и да чакаш момчето да обиколи колата, за да ти отвори, а ти да висиш вътре и да чакаш... Друго е когато отивате към колата и той първо ти отвори вратата, или на таксито като се качвате, да те изчака първа да поръчаш в заведението... Всичко това зависи колкото от мъжа, толкова и от жената ;)
А мъжете, на които това не им идва така да се каже `отвътре`, изобщо да не се хабят да го правят , защото изглежда смешно и жалко :winky: Sprite- Нещата такива каквито са :D

Браво, маце! Написала си всичко, което аз бих казала.

Потребител
Аватар

Мнение от Touch&Go » 24 Сеп 2006, 13:10

BMW lover написа:Touch&go - просто ей така за протокола , моля те - кажи кой набор си че умирам от любопитство ;)

Хайде да видим какви са предположенията.

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 24 Сеп 2006, 13:15

18макс !
лита да не ти е съученичка :)?
така
обявявам търг
20лв=бан
начална цена ....................
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Гост