Тежка катастрофа с Е60 в София
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Тежка катастрофа с Е60 в София
Преди около месец-два в същия стълб се беше забила и една А8-ца... Не знам, прокълнат ли е този булевард, но там постоянно стават някакви катастрофи.. ама като се замисля, що да е прокълнат, кой натиска газта вместо нас.. егото ни разбира се, да се докажем колко можем..
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Doberman_vas написа:bum_bum написа:Кой от вас не е вдигал 100, 120 или и повече в града?
нека не бъркаме Цариградко и България с този булевард, с пешеходна пътека и активен бизнес от двете страни!
колкото по-рано ни вкарат в релси (разбирайте камери и мантинели), това ще са ежедневните новини![]()
В никой случай не ги бъркам. На Цариградското и България се кара с 200+. Ако не вярваш следващия четвъртък иди на ОМВ Бояна и гледай колко моралисти във форума ще минат покрай теб с 200.
Аз лично не искам никой в нищо да ме вкарва. Преди който и да е било да вкарва нещо в нас да вземат да вкарат пътищата в ред.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа: Преди който и да е било да вкарва нещо в нас да вземат да вкарат пътищата в ред.
На крив х*й, вълната му пречи...
Да, има много кофти пътища, но в случая пътят няма никаква вина... Или пък има - ако беше целия в окопи, пишлемето нямаше да дрифти със 150...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Мисълта ми е, че само бучат за войната по пътищата, а то такава няма защото за да имаш война на пътя първо трябва да има такъв.
Това е един човек загинал от собствената си глупост, а колко десетки умират всеки месец заради скапаните пътища?
Това е един човек загинал от собствената си глупост, а колко десетки умират всеки месец заради скапаните пътища?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Минавам от там преди малко и.... изненада нова катастрофа на същото място , не толкова тежка но... просто там се кара като на магистрала!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ChrisX3
- Потребител
-
- Кара: E83 X3 2.0d 2008г.
Всяка вечер новините са пълни с репортажи за поредните жертви на пътя и при положение, че толкова хора си отидоха по този нелеп начин, убеден съм че почти всеки човек в България има роднина или приятел загинал в катастрофа.
Е как така не спира това безумие -ума ми не го побира [DIZZY FACE]
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Е как така не спира това безумие -ума ми не го побира [DIZZY FACE]
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
bum_bum написа:Мисълта ми е, че само бучат за войната по пътищата, а то такава няма защото за да имаш война на пътя първо трябва да има такъв.
Напълно съм съгласен.
Най-много се дразня като изкарат статистиката, че 90 и не знам си колко процента от катастрофите са заради "несъобразена" скорост...
Един от най-фрапиращите случаи - на "магистрала" Хемус, заради 50 см кратер, кола излита от пътя и една от пътничките е 4-5 месеца в кома.
Та причината пак беше "несъобразена" скорост, а скоростта е била 80 км/ч на "магистрала"...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Абе в интерес на истината аз наблюдавам различна тенденция. В последните 10-15 години пътната инфраструктура в България започна да се подобрява, с това се увеличиха и многократно тежките птп-та, Когато знаеш, че караш по лош път, щеш не щеш скоростта Ти ще е доста-по ниска и вниманието е доста по-високо.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Как така наблюдаваш тенденция? Извършваш някакви статистически изследвания, четеш бюлетините и броиш случаите или? Увеличили са се многократно какво означава? Ако преди 10 години е имало 100 убити при тежки ПТП сега са 200 или 300.. колко кратно са се увеличили? Колко са били убитите преди 15 години и колко са днес? И колко МПС-та са били регистрирани тогава и колко сега?
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Докато се научат къде е пистата да дрифтират там или поне да се научат, че после като се правят на келеши в града да е по малък шанса за катастрофа при такива изпълнения... 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Толкова ли са останали без новини, че да ни занимават с това

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Vanqu1sh написа:
"с това"?? Ако на мястото на Деу-то имаше майка с количка?
- ChrisX3
- Потребител
-
- Кара: E83 X3 2.0d 2008г.
devent написа:Vanqu1sh написа:
"с това"?? Ако на мястото на Деу-то имаше майка с количка?
Абсолютно! Келешите като са решили ...да се трепят, само че страдат хиляди невинни покрай тях.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
T'ва си е редовна практика. Не останаха непоръбени бордюри в квартала от тия майсторчета на волана.

Е36 пауа-енгри тийн мадафака/драг дрифт тийм/-90 коня, газова уредба.цом
Тия като ги видя, гледам по никакъв начин да не им пресичам настоящата и бъдеща траектория от всякакъв вид, че не ми се занимава с тенекии и нямам желание да прескачам летящи части секънд хенд от е36

Ubi dubium, ibi libertas
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5