Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Re: Биг Брадър 2015
Тази вечер съм на работа и от скука или заради тази тема реших да позяпам това нещо Биг Брадър!
И какво да видя-пълно олицетворение на жалката ни държава начело с президента г.й! Разни хора уж със самочувствие,а дремят срещу един който не им понасял. Ми лепни му една и си тръгвай,кво толкова,а не бил заради парите! Другия пък от групата на така наречените бизнесмени в българия. За да има облаги е готов да се унижава или да лиже г...ве само и само да получи нещо от забраненото. Типично за бизнеса в страната ни. Само к.рвите са хитри,стоят,мълчат и си траят както и в живота отвън,но най интересното ще е при тях след като се поококорят малко
И какво да видя-пълно олицетворение на жалката ни държава начело с президента г.й! Разни хора уж със самочувствие,а дремят срещу един който не им понасял. Ми лепни му една и си тръгвай,кво толкова,а не бил заради парите! Другия пък от групата на така наречените бизнесмени в българия. За да има облаги е готов да се унижава или да лиже г...ве само и само да получи нещо от забраненото. Типично за бизнеса в страната ни. Само к.рвите са хитри,стоят,мълчат и си траят както и в живота отвън,но най интересното ще е при тях след като се поококорят малко

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
E как без мен бре

Stoqnov_1979 написа:Тази вечер съм на работа и от скука или заради тази тема реших да позяпам това нещо Биг Брадър!

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Тия как му чистиха обувките баровците
Трябва да си запазиш достойството.... майната им на парите...

www.bmwпрофесори-bg.net
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
benzin написа:Тия как му чистиха обувките баровцитеТрябва да си запазиш достойството.... майната им на парите...

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Нали трябваше да са 14 човека? Щеше някъв гей културист да влиза
Иначе подбора на участници не ме кефи, трябваше някой див селянин като Пацата да вкарат, да прави веселбата 

www.bmwпрофесори-bg.net
Vra4anin написа:benzin написа: трябваше някой див селянин като Пацата да вкарат, да прави веселбата
никога не е влизал врачанин в къщата,
Влизал е колега, Емил Каменов беше в Биг Брадър Ол Старс, действително беше забавно

www.bmwпрофесори-bg.net
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Да те у лафовете па тебе 

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Снощи и аз го загледах, ами не мога да повярвам, че за няк'ви пари хората така малоумно се излагат. Как ли пък няма да клекна на тоя педераст да му мия обувките и то с ръце. И к'во, после излизат с парите и цял живот ебавки.. Иначе тия трябваше да натопят тия кожени обуща в кофата и айде, кой от къде е. На мен ми хареса само как момчето с очилата му "подаде" кафето и как този брокера не го бръсне за слива.
Като цяло, първия Биг Брадър беше най-интересен и култов, сега вече всичко е..
Като цяло, първия Биг Брадър беше най-интересен и култов, сега вече всичко е..

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.
www.bmwпрофесори-bg.net
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
benzin написа:По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.
+1 Много скучни персонажи
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Забравяте,че Нова телевизия допреди 3-4 месеца въртеше едни рекламни съобщения,че набират непрофесионални актьори,както и хора които искат да се пробват за такива.
Целта е ясна- борсови играчи,татуирани бизнесмени със строителен бизнес,някви продиджита ,като общото между тях че никой не ги е чувал преди това.
Постановка,сценарий и ..... борба за рекламно прайм тайм и есемеси на балъци.
Твърде много хора вярват на всичко показано по телевизията и в интернет......
''Шоуто на Труман''......

Целта е ясна- борсови играчи,татуирани бизнесмени със строителен бизнес,някви продиджита ,като общото между тях че никой не ги е чувал преди това.
Постановка,сценарий и ..... борба за рекламно прайм тайм и есемеси на балъци.
Твърде много хора вярват на всичко показано по телевизията и в интернет......
''Шоуто на Труман''......

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
benzin написа:По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.
Замислял ли си се, че кастингите са формални или поне на мен така ми се струва от няколко сезона насам голяма шуробаджанащина, всеки е на някой по-известен рода, бишв, настоящ и така

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
jorsenbmw написа:Забравяте,че Нова телевизия допреди 3-4 месеца въртеше едни рекламни съобщения,че набират непрофесионални актьори,както и хора които искат да се пробват за такива.
По същата логика гъзъ е свързан с веждите, а краката миришат щото започват и те от там

Имаш ли сигурна информаци, че са набирали за тва актьори?
Щото до колкото знам ги набират за едно друго дето му личи от 100км,
че са непрофесионални актьорите ... и се хвърлям с плонж към дистанционното като видя, че почва

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Дай ми на лични в каква форма ги искаш гаранциите за достоверност. Както и дали да споменавам източниците.
Относно личната хигиена и гъбичките по краката отвори нова тема ще бъде интересно. Аз съм на кон и не ме интересува.
Относно личната хигиена и гъбичките по краката отвори нова тема ще бъде интересно. Аз съм на кон и не ме интересува.