Вип Брадър 2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Re: Биг Брадър 2015

Мнение от Stoqnov_1979 » 19 Авг 2015, 20:37

Тази вечер съм на работа и от скука или заради тази тема реших да позяпам това нещо Биг Брадър!
И какво да видя-пълно олицетворение на жалката ни държава начело с президента г.й! Разни хора уж със самочувствие,а дремят срещу един който не им понасял. Ми лепни му една и си тръгвай,кво толкова,а не бил заради парите! Другия пък от групата на така наречените бизнесмени в българия. За да има облаги е готов да се унижава или да лиже г...ве само и само да получи нещо от забраненото. Типично за бизнеса в страната ни. Само к.рвите са хитри,стоят,мълчат и си траят както и в живота отвън,но най интересното ще е при тях след като се поококорят малко :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Авг 2015, 20:41

ивчо написа:Вие как бихте реагирали там :mhihi:

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 19 Авг 2015, 20:50

E как без мен бре :mhihi:

Stoqnov_1979 написа:Тази вечер съм на работа и от скука или заради тази тема реших да позяпам това нещо Биг Брадър!
И какво да видя-пълно олицетворение на жалката ни държава начело с президента г.й! Разни хора уж със самочувствие,а дремят срещу един който не им понасял. Ми лепни му една и си тръгвай,кво толкова,а не бил заради парите! Другия пък от групата на така наречените бизнесмени в българия. За да има облаги е готов да се унижава или да лиже г...ве само и само да получи нещо от забраненото. Типично за бизнеса в страната ни. Само к.рвите са хитри,стоят,мълчат и си траят както и в живота отвън,но най интересното ще е при тях след като се поококорят малко :mhihi:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Авг 2015, 7:18

Тия как му чистиха обувките баровците :mhihi: Трябва да си запазиш достойството.... майната им на парите...
www.bmwпрофесори-bg.net

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 20 Авг 2015, 8:18

benzin написа:Тия как му чистиха обувките баровците :mhihi: Трябва да си запазиш достойството.... майната им на парите...

:yes: много взе да си позволява тоя, мен ме кефи тоя с брадата как го нарежда и го затапва :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Авг 2015, 13:45

Нали трябваше да са 14 човека? Щеше някъв гей културист да влиза :dunno: Иначе подбора на участници не ме кефи, трябваше някой див селянин като Пацата да вкарат, да прави веселбата :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Авг 2015, 14:18

Vra4anin написа:
benzin написа: трябваше някой див селянин като Пацата да вкарат, да прави веселбата :mhihi:

никога не е влизал врачанин в къщата,

Влизал е колега, Емил Каменов беше в Биг Брадър Ол Старс, действително беше забавно :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 20 Авг 2015, 15:48

Да те у лафовете па тебе :mhihi:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 20 Авг 2015, 17:33

Снощи и аз го загледах, ами не мога да повярвам, че за няк'ви пари хората така малоумно се излагат. Как ли пък няма да клекна на тоя педераст да му мия обувките и то с ръце. И к'во, после излизат с парите и цял живот ебавки.. Иначе тия трябваше да натопят тия кожени обуща в кофата и айде, кой от къде е. На мен ми хареса само как момчето с очилата му "подаде" кафето и как този брокера не го бръсне за слива.

Като цяло, първия Биг Брадър беше най-интересен и култов, сега вече всичко е.. :censored:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 20 Авг 2015, 19:34

По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Авг 2015, 9:34

benzin написа:По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.

+1 Много скучни персонажи
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 21 Авг 2015, 10:13

Забравяте,че Нова телевизия допреди 3-4 месеца въртеше едни рекламни съобщения,че набират непрофесионални актьори,както и хора които искат да се пробват за такива.
Целта е ясна- борсови играчи,татуирани бизнесмени със строителен бизнес,някви продиджита ,като общото между тях че никой не ги е чувал преди това.
Постановка,сценарий и ..... борба за рекламно прайм тайм и есемеси на балъци.
Твърде много хора вярват на всичко показано по телевизията и в интернет......
''Шоуто на Труман''...... :mhihi: :mhihi: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 21 Авг 2015, 10:15

benzin написа:По смотани участници не бяха избирани досега, тия дето са правили кастинга са много зле.

Замислял ли си се, че кастингите са формални или поне на мен така ми се струва от няколко сезона насам голяма шуробаджанащина, всеки е на някой по-известен рода, бишв, настоящ и така :D :mhihi:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 21 Авг 2015, 10:28

jorsenbmw написа:Забравяте,че Нова телевизия допреди 3-4 месеца въртеше едни рекламни съобщения,че набират непрофесионални актьори,както и хора които искат да се пробват за такива.

По същата логика гъзъ е свързан с веждите, а краката миришат щото започват и те от там :wave:

Имаш ли сигурна информаци, че са набирали за тва актьори?
Щото до колкото знам ги набират за едно друго дето му личи от 100км,
че са непрофесионални актьорите ... и се хвърлям с плонж към дистанционното като видя, че почва :kuku:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 21 Авг 2015, 10:38

Дай ми на лични в каква форма ги искаш гаранциите за достоверност. Както и дали да споменавам източниците.
Относно личната хигиена и гъбичките по краката отвори нова тема ще бъде интересно. Аз съм на кон и не ме интересува.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата