ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ!!
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
http://www.picvalley.net/u/36/35100_883.JPG
Малко е зле че снимах в движение ама е ясно за ко става въпрос.Бе ваобще тия квартали май са ги подкарали.Пази боже
Малко е зле че снимах в движение ама е ясно за ко става въпрос.Бе ваобще тия квартали май са ги подкарали.Пази боже

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
темата е "Пазете си колите" .. е, как бихме могли да ги опазим от такова нещо? Просто има някой институции, които не си вършат работата както трябва. Плащам по 1000 лв каско на година, граждански и кво ли още не а и сега ако трябва цяла нощ да седя на прозореца ... 

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
ми как да се казва темата..."стискайте палци да не сте следващия" ли?
според мен тези са комбина с куките защото в тези квартали в които действат има доста засилено полицейско "присъствие" (легендарното 6-то
) и въпреки това набезите не спират
. дано да няма повече жертви 

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Абе тая дето я снимах по горе продължава да седи така вече 2 седмици...Да не е гепена нещо а как мислите -тъмно зелена Е39 е задният и номер си седи 2227

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
GaD написа:^ivo^ написа:Ако си видя колата в такъв вид ще получа инфаркт тва е направо ужасно
Вярвай ми...много по гадно е ако хич не е видиш..
ммммда... чуството е направо неповторимо... к'во става с тая държава бре? Призовавам всеки набарал гепарда да сигнализира и да се събираме за публичен линч!!! рязане на крайници и тн. му е оправията..

"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4