Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Ем комплект ме пуснаха за национално издирване!
Започнаха фантазиите
.
Сервиза е на околовръстното, отскочете до там, и ако видите празно място вътре, празен канал, или празен крик, снимайте и покажете. И отвън има коли с отворени капаци, и се работи по тях. Между другото това и авторът го потвърди, като каза, че манипулациите по автомобила му са били отвън. Само че и там всичко се снима, и е заснето!
Слави, като казвам шаран, не съм имал точно теб в предвид. Но ако малко поразсъждаваш, спокойно меже да попиташ авторът къде си е отремонтирал баласта, и понеже е лют фен на документацията, най-вероятно ще ти покаже и документ за този ремонт
.
За разлика от това имаме история, че група щляещи се пяни механици със сълзи в очите пипат кожата на седалките на невероятния автомобил на нашия колега
. Да се смее ли човек, или да заплаче... от смях 

Сервиза е на околовръстното, отскочете до там, и ако видите празно място вътре, празен канал, или празен крик, снимайте и покажете. И отвън има коли с отворени капаци, и се работи по тях. Между другото това и авторът го потвърди, като каза, че манипулациите по автомобила му са били отвън. Само че и там всичко се снима, и е заснето!
Слави, като казвам шаран, не съм имал точно теб в предвид. Но ако малко поразсъждаваш, спокойно меже да попиташ авторът къде си е отремонтирал баласта, и понеже е лют фен на документацията, най-вероятно ще ти покаже и документ за този ремонт

За разлика от това имаме история, че група щляещи се пяни механици със сълзи в очите пипат кожата на седалките на невероятния автомобил на нашия колега

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Пилев написа:Дали майсторчето не си е взело крушката и да е казало на шефовете, ами аз я сложих
или ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Пилев написа:Дали майсторчето не си е взело крушката и да е казало на шефовете, ами аз я сложих
Притребвало му е на майсторчето оргинален ксенон

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Май колегата реши тук да се похвали с колата си
. Няма лошо, ама е грозно на фона на описаната случка. Предлагам на колегата, да отиде и да обясни в полицията своята версия, защото може нещата да се развият неблагоприятно съвсем неочаквано. Не е толкова срамно да отидеш в местното РПУ. Въпроса е как отиваш. Мен ме бяха разследвали, че съм причинил катастрофа със собствената си кола(засякъл съм автомобил) и друг е пострадал. Наложи се да ходя в съседен град за да обяснявам. Също предлагам да спрем с раздуването на собствените си мисли и фантазии и да оставим или някой да се включи от другата страна и да обясни или да изчакаме действията на официалните органи по случая. Иначе това прилична на махленска седянка.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
520i написа:E34 написа:Мдаааа...май колегата с кайена верно е гепил крушкатаМежду другото е възможно да го е направил неволно и после да се е сетил...
абе, стига щуротии, крушка съм гепилНи волно, ни неволно, никаква крушка не съм гепвал
Сложи крушката, фара не светна, взе си я майстора и до там. Моята крушка си работи, в баластта е проблема. За какво да гепя още една крушка? За резерва
Платих и 20 кинта за услугата (даже и бакшиш дадох на момчето). Защо не ми каза "ама и крушката трябва да платиш"? Пожелах лека вечер, майстора на мен и си тръгнах съвсем спокойно, както предполагам всеки от вас си тръгва от сервиз
П.С. Докато течеше "ремонта", около колата се събраха сигурно 4-5 други майстора, разглеждаха колата, разпитваха за екстрите, питаха дали "върви много" и цъкаха с език, един даже почна да пипа седалката и да пита има ли масажи т.н. Разменяха една пластмасова бутилка с водка и си доливаха в чашките от едно шише 0.250 мл Кока Кола
Нищо чудно, някой от тях да е направил белята и сега аз да съм черния
Иначе самия майстор, не ми се вярва да е. Беше едно младо симпатично момче, даже се заприказвах с него. Питах го как се казва, разказа ми че бил завършил Хенри Форд, готино момче ми се стори, ама знам ли
П.С.С. Ей сега се сетих, лично аз сложих кутийката с крушката на земята, за да затворя капака (седеше на капачката за вода на чистачките). Това би трябвало да го има на камеритеПосле какво е станало с нея, както се казва хич не ме интересува
И каква беше причината да я сложиш на земята, а да не я дадеш на майстора

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
Не че нещо, ама... от темата за паркинга:
...
Ся... ти не му ли каза за новата ти крушка и за това, че си ги разменял, както и за разголените жички с "изолирбан" (бел. ред в Кайен 2008 на стойност около 35 000лв)
Е като се е учудил, ти не му ли каза, че вече си купил една за 290 лв.?
п.с.

520i написа:Проблемът с паркинга оправих, са пък изгоря единия ксенон![]()
Купих си като пич една крушка за 290лви о, чудо пак не свети
![]()
Някой има ли идея къде има читав жичкаджия да го оправи?
Ходих при един, ама оня тръгна да ми маха дебитомера, за да махне фара... та си тръгнах.
Е.Димитров написа:Размени местата на крушките, да видиш дали свети "изгорялата"
520i написа:Пробвах не свети... Купих чисто нова и тя не свети на тоя фар, на другия свети.
На "счуперния фар", на жиците вътре изолацията им е изгоряла, бая температура е имало там. Почти голи жици са. Уж им сложих изолирбан, ама пак греда, проверих и бушоните, всичко си е екстра там. Някакво мазало е станало с жичките.
...
520i написа:Майсторът вика или крушката е изгоряла или някакъв баласт. Щял да сложи една нова крушка да пробва и ако светне, значи е крушката, а ако не- баласта. Е, не светна...
Ся... ти не му ли каза за новата ти крушка и за това, че си ги разменял, както и за разголените жички с "изолирбан" (бел. ред в Кайен 2008 на стойност около 35 000лв)

520i написа:Разказвам цялата история на полицая и той се смее. "Абе и на мен ми стана чудно каква е тая крушка за 300лв, а й гледам караш скъпа кола, едва ли ще крадеш крушки" (бел. ред карам Кайен 2008 на стойност около 35 000лв).
Е като се е учудил, ти не му ли каза, че вече си купил една за 290 лв.?

п.с.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Нещо май цялата тема почна да понамирисва
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
520i написа:Проблемът с паркинга оправих, са пък изгоря единия ксенон![]()
Купих си като пич една крушка за 290лви о, чудо пак не свети
![]()
Някой има ли идея къде има читав жичкаджия да го оправи?
Ходих при един, ама оня тръгна да ми маха дебитомера, за да махне фара... та си тръгнах.
Ем да де, точно тогава явно колегата си е "купил" крушката

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
Дай поне снимки, да се изкефим и ние на Кайена преди да заключат темата 

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Бе то на всеки нормално мислещ му е ясно каква е историята...
Мен пък друго ми е интересно,колегата казва,че питал шефа си? да го пусне да иде до полицията за разпита? Просто от любопитство,какво работи колегата
и ходи на работа с Кайен за 35 бона?Обикновено такива коли се карат от хора които нямат шефове../имат си бизнес/..А какво кара шефа му,ми е интересно
Бе смешна работа,по добре да не се беше излагал тук с тая тема...
П.С.И аз познавам хора от тоя сервиз,случката е ясна..ма колегата ,няма да разкаже истинската развръзка
П.С.2 Камери има и вътре и вън и навсякъде,наскоро над сервиза имаше въоръжен грабеж на оборота/30-40 бона/-дали имат клиенти..преценете сами,винаги е фул..// Та дали има камери,а?

П.С.И аз познавам хора от тоя сервиз,случката е ясна..ма колегата ,няма да разкаже истинската развръзка

П.С.2 Камери има и вътре и вън и навсякъде,наскоро над сервиза имаше въоръжен грабеж на оборота/30-40 бона/-дали имат клиенти..преценете сами,винаги е фул..// Та дали има камери,а?

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Ако се опитаме да гледаме обективно на нещата. Без нали да заемам страна.
1. Или нищо не си направил, и някой работник на Ем Комлект 33 нещо далаверки си прави, забравили са я и т.н...
2. Си най- наглия човек на света
1. Или нищо не си направил, и някой работник на Ем Комлект 33 нещо далаверки си прави, забравили са я и т.н...
2. Си най- наглия човек на света

armani78 написа:Бе то на всеки нормално мислещ му е ясно каква е историята...Мен пък друго ми е интересно,колегата казва,че питал шефа си? да го пусне да иде до полицията за разпита? Просто от любопитство,какво работи колегата
и ходи на работа с Кайен за 35 бона?Обикновено такива коли се карат от хора които нямат шефове../имат си бизнес/..
крушки крада приятелю

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Сега и сърдит ще е, гледам не отговаря вече по същество. Аз искам да ми разреши да пипна кожата на седалката, да не е от Вожа?? 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Това с кожата звучи толкова неправилно ... 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com