Поредната GTA случка на пътя..
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Поредната GTA случка на пътя..
netmurder написа:няма как въпросните "баДки" законно да се сдобият с разрешително за огнестрелно оръжие.
От хората около мен с разрешително... аз не бих им дал и вилица

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
netmurder написа:bam-bam написа:Много точно съм разбрал .... сметни са на тея баДки да им разрешат законно да имат оръжие и да стрелят .. представи си сега такава държава и после се опитвай да ми обясниш за какво трябва да се използва и кога.
Чети много добре постовете на баДките, осмисли ги малко и да видим дали ще стигнеш до това, което се опитвам да намекна
Колега нали се сещаш че разрешителните за пистолет не ги дават в кварталния магазин... Всеки който носи пистолет по презюмция се смята че има нещо в главата и знае кога как и дали да го използва.... така че няма как въпросните "баДки" законно да се сдобият с разрешително за огнестрелно оръжие.
Явно не умееш да схващаш намеци и гледаш праволинейно само

Не е проблема оръжие или изкарването на разрешително, а мисленето на хората !
Ето .. да ти го кажа директно.
Виждаш, че масово повечето направо вадят бухалки, ножове трепят и колят от раз ... ето това е проблема.
И е нормално , де ... такова ни е мисленето и после не се оплаквайте от държавата и матряла в нея.
Учудващо е, че хората искат да се оправим, но иначе при най-малкото проблемче няма разумно мислене и някакви намеци за мисъл ... за какво е нужно .. вадя бате ноЖО и го коля от раз и го лежа ... ей това, ако е мислене и с такова , ако ще се оправим някога ... не мисля.
Лека ви вечер ... продължавам да следя темата с интерес за да знам, защо НИКОГА няма да се оправим и ще сме си африканци

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
bam-bam написа:netmurder написа:bam-bam написа:Много точно съм разбрал .... сметни са на тея баДки да им разрешат законно да имат оръжие и да стрелят .. представи си сега такава държава и после се опитвай да ми обясниш за какво трябва да се използва и кога.
Чети много добре постовете на баДките, осмисли ги малко и да видим дали ще стигнеш до това, което се опитвам да намекна
Колега нали се сещаш че разрешителните за пистолет не ги дават в кварталния магазин... Всеки който носи пистолет по презюмция се смята че има нещо в главата и знае кога как и дали да го използва.... така че няма как въпросните "баДки" законно да се сдобият с разрешително за огнестрелно оръжие.
Явно не умееш да схващаш намеци и гледаш праволинейно само
Не е проблема оръжие или изкарването на разрешително, а мисленето на хората !
Ето .. да ти го кажа директно.
Виждаш, че масово повечето направо вадят бухалки, ножове трепят и колят от раз ... ето това е проблема.
И е нормално , де ... такова ни е мисленето и после не се оплаквайте от държавата и матряла в нея.
Учудващо е, че хората искат да се оправим, но иначе при най-малкото проблемче няма разумно мислене и някакви намеци за мисъл ... за какво е нужно .. вадя бате ноЖО и го коля от раз и го лежа ... ей това, ако е мислене и с такова , ако ще се оправим някога ... не мисля.
Лека ви вечер ... продължавам да следя темата с интерес за да знам, защо НИКОГА няма да се оправим и ще сме си африканци
Колега на мен това също ми е ясно че никога няма да се оправим или поне ние няма да сме свидетели на това, исках да кажа само че когато си нося пистолета с мен, това ми дава някакво спокойствие точно от такива хора, защото никой не е застрахован да попадне в подобни ситуации... На мен също не ми харесва хората да разсъждават по този начин, но какво да се направи като булшинството от хора мисли по този начин... Е аз за себе си и тези които са около мен съм намерил някакво решение, което може да е крайно, нали знаеш... или ТОЙ или АЗ... Тук в България в пълна сила си важи закона на джунглата и след като живеем в джунгла ще трябва да се приспособяваме към начина на живот тук.... И на мен ми се иска това да се промени, но явно няма да е скоро... Лека вечер и от мен

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Странно, колко малко хора мислят, че трябва да се звънне на 112.
Обективно погледнато нещата се свеждат до няколко сценария:
Имаме участници А и Б ( като това може да не са единици, а групи от хора )
1. А напуква кратуната на Б и заделя от няколко хиляди лева за адвокат, разноски и обезщетения при средна телесна, до няколко години плюс лев при тежка телесна и нагоре.
2. Б напуква кратуната на А и пак ...
3. Разменят си (или еднопосочно) невероятни нинджа тупаници, но минават само с леки телесни и по живо, по здраво, кой от къде е и се чувстват мъже.
заб. Въпросния вариант понякога отива към горните два и без да искат участниците.
4. Някой от горните 3 варианта, но единия от участниците се оказва син на министър, брат на наркобарон, и т.н. и му се разминава... (макар да има изключения) или избягва без да бъде разпознат и издирен (много филми гледате - в реалния свят е рядкост като цяло с всички знайни и незнайни камери)
5. Разменяте си по някоя псувня, къде на ум къде гласно...
Кой вариант ви устройва и заслужава ли си да си опропастите живота за да накажете някой ( бил той и мн тъп) като на следващото кръстовище чака друг като него?
Обективно погледнато нещата се свеждат до няколко сценария:
Имаме участници А и Б ( като това може да не са единици, а групи от хора )
1. А напуква кратуната на Б и заделя от няколко хиляди лева за адвокат, разноски и обезщетения при средна телесна, до няколко години плюс лев при тежка телесна и нагоре.
2. Б напуква кратуната на А и пак ...
3. Разменят си (или еднопосочно) невероятни нинджа тупаници, но минават само с леки телесни и по живо, по здраво, кой от къде е и се чувстват мъже.
заб. Въпросния вариант понякога отива към горните два и без да искат участниците.
4. Някой от горните 3 варианта, но единия от участниците се оказва син на министър, брат на наркобарон, и т.н. и му се разминава... (макар да има изключения) или избягва без да бъде разпознат и издирен (много филми гледате - в реалния свят е рядкост като цяло с всички знайни и незнайни камери)
5. Разменяте си по някоя псувня, къде на ум къде гласно...
Кой вариант ви устройва и заслужава ли си да си опропастите живота за да накажете някой ( бил той и мн тъп) като на следващото кръстовище чака друг като него?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Аз от както не си ползвам предимството, нито нерви жертвам, нито птп-та преживявам.
Най-много някоя ругатня и клаксон от тоя отзад, че спирам на жълто
Живота е твърде кратък, че да си го съсипваме с такива случки, ма той ми дойде от дясно и искаше да ми отнеме предимството, ма аз му дадох газ, ся да ми яде к*ра

Най-много някоя ругатня и клаксон от тоя отзад, че спирам на жълто

Живота е твърде кратък, че да си го съсипваме с такива случки, ма той ми дойде от дясно и искаше да ми отнеме предимството, ма аз му дадох газ, ся да ми яде к*ра

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
powerrage написа:Здравейте колеги, пиша я тая тема най-вече за да споделя какво ми се случи, ясно ми е че нещата няма да се променят с писане по форумите.
Та прибирам се аз по бул. Рожен в София, посока надлез надежда, на светофара срещу локото спирам в лента за направо, като вляво от мен остава единствено тази за ляв завой. Там се нареждат едни хубавци с черна 46ца, светва зелено за направо, тръгвам, но в същия момент тръгват и те, с крайно агресивно засичане да ме изпреварят (точно срещу тях е колоната от насрещно движещи се, в случая чакаха на техния си светофар) при което още като усетих накъде отиват нещата заварих педала и си излязох пред тях..
Всичко точно, ама решиха че ще ме сплашват, задето не съм си дал доброволно предимството, което ми се полага и се почна едно преследване между колите, минахме през надлеза и продължихме нагоре посока бул. К.Величков (кауфланд банишора). Там вече се наложи да спрем, индивида от задната седалка (бяха трима в колата до колкото видях) слезе, дойде при мен и започна да ми блъска по стъклото крещейки някви подкани да сляза и аз. Попрецених ситуацията и реших че в никакъв случай не е оферта да слизаме с момчето което се возеше при мен, точно в тоя момент заварих пак педала, завивайки на червено между трамваите, което всъщност ги блокира тях и успяхме да им избягаме.
Колата им беше черна Е46, 330 дизел с фабричното гърне, сочещо надолу, мисля че ксенон на рефлекторен фар и на 330-ката се беше отлепила нулата, колата беше преди фейслифта. Регистрация СА, друго не запомних.
Изход от такава ситуация виждам само или чрез някакъв вид надмощие над подобни баДки, или чрез такова бягство... не мисля че е нормално в европейска столица човек за да оцелее или да си носи оръжие или да прави безброй нарушения, опитвайки се да им избяга на такива.![]()
Потресен съм от утайката по тия улици, кажете вие как се справяте с изродите, щото почват да са на всеки завой![]()
PS. Горното се случи към 8 вечерта днес, аз също карам е46 (което безброй пъти ми е навличало подобни неприятности)
Лично аз се оправям като ги пускам да си минават и въобще не им се впрягам на изпреварванията ... Все пак може са некви леваци и да ме ударят и да трябва си губя времето после заради глупоста на други ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Лично аз се оправям като ги пускам да си минават и въобще не им се впрягам на изпреварванията ... Все пак може са некви леваци и да ме ударят и да трябва си губя времето после заради глупоста на други ..
В повечето случай, но има моменти в които и на теб ти писва и си казваш, че тия батки не са нищо повече от теб и залепваш педала.Проблема е ако са с по-бърза кола... тогава става тъпня

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
ogata написа:Аз от както не си ползвам предимството, нито нерви жертвам, нито птп-та преживявам.
Най-много някоя ругатня и клаксон от тоя отзад, че спирам на жълто![]()
![]()
![]()
Живота е твърде кратък, че да си го съсипваме с такива случки, ма той ми дойде от дясно и искаше да ми отнеме предимството, ма аз му дадох газ, ся да ми яде к*ра![]()
Епа е това ми хареса най много от всичко написано по темата.
Евала брат.
Помнете -живота е кратък, живота е един миг!И се запитвайте в такива случаи -Струва ли си????
Хубава вечер.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
на 1:32 ми е любимото https://www.youtube.com/watch?v=EdFrkryq-64 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
С тия спрейове , ако духа вятър и адреналина ти се е повдигнал малко повече какъв цирк ще си в колата като се олееш хахахах 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Това, което съм показал е гел
Може да се пръска и при вятър и в затворено помещение.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
c04 написа:Лично аз се оправям като ги пускам да си минават и въобще не им се впрягам на изпреварванията ... Все пак може са некви леваци и да ме ударят и да трябва си губя времето после заради глупоста на други ..
В повечето случай, но има моменти в които и на теб ти писва и си казваш, че тия батки не са нищо повече от теб и залепваш педала.Проблема е ако са с по-бърза кола... тогава става тъпня![]()
![]()
Може да са с по-бърза, ама дали е по-здрава...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Nickelback написа:c04 написа:Лично аз се оправям като ги пускам да си минават и въобще не им се впрягам на изпреварванията ... Все пак може са некви леваци и да ме ударят и да трябва си губя времето после заради глупоста на други ..
В повечето случай, но има моменти в които и на теб ти писва и си казваш, че тия батки не са нищо повече от теб и залепваш педала.Проблема е ако са с по-бърза кола... тогава става тъпня![]()
![]()
Може да са с по-бърза, ама дали е по-здрава...Яката работа е като сгънеш нечий калник на подобен сопол, после си има КАТ, 112, ударна група, каквото ти душа иска... Има хора от тия без книжки, без гражданска, издирвани, с неплатени глоби, все весели работи
Е те тва е отговор! Преди около година някакъв ме догонил,защото му се видяло,че като съм стоял на светофара и като е прелетял покрай мен със скорост над разрешената,съм го бил псувал. Даже и не съм обърнал внимание

Тук на моменти прилича на компютърна игра - всички са нинджи и накъдето и да се обърне човек креативно агресивни. Хрумнало ли ви е ако обърнете на някой вратата и не останете на местопроизшествието и "балъка" вземе, че звънне на полиция - идва КАТ и простичка фактология: ПТП, липсващ единия от двата участника в ПТП-то и следи по автомобила му доказващи участието му във въпросното ПТП.
кой сега е тарикат?

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Според мен такива хора трябва да се мачкат,колегата е показал слабост като е тръгнал да бяга и още повече ги е надъхал,в не лесния живот на всички като цяло трябва ли да се търпят такива квартални терористи? Какво дъвчете темата "битки""нинджи" и подобни?! Да си малко мъж и да не навеждаш глава на всеки пишльо с брада и тегав поглед от кога стана нещо мутренско и толкова проблемно?
Всеки рано или късно го бият.
Всеки рано или късно го бият.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!