кой е най-дърт тук

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: кой е най-дърт тук

Мнение от mfandakov » 02 Яну 2016, 17:55

Borymeckata написа:
Фидел Кастро написа:...
Странното е не ти ли прибраха призовката защото по спомени нашите 1982 г. ги прибираха. Би трябвало по твое време всички батальони да сте били на едно място и предполагам помниш огромния плац и Панорамата.
.... :bchug:

Не знам, някак си е останала повиквателната у мен... А "летището" го помня много добре, 3500 човека се строявахме на него. Абе спомените от казармата край нямат...

А на въпроса за кръвното - направо съм като летец-изпитател. На профилактичните прегледи даже докторките се чудят и ми го мерят по няколко пъти. Освен това имам забавен пулс (по рождение съм си така), под 50 ми е в спокойно състояние. Ето:
Изображение

Пулс 36 - какво ще кажете? Виж, със зъбите не съм така, там е много зле работата...

Lenco написа: ... а е толкова яко човек да си попише с набори :mhihi: ... Живи и здрави набори, да се преброим пак в началото на 2017 :bchug:

:yes: :yes:

Все едно аз съм си мерил кръвното,когато видя доктора ми пулс 38 удара,ми изписа една шепа хапчета които пих известно време.След това ми писна и ги изхвърлих и вече доста време не съм си мерил кръвно и пулс,чувствам се добре бачкам яко,не пия, не пуша ,май не виждам много добре на близо ноооооо аз съм пич :mhihi: :mhihi: и не се давам.скоро май как казва жената ставам на 47 пълни :D
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 02 Яну 2016, 19:12

Borymeckata написа: Ето:
Изображение

Пулс 36 - какво ще кажете?

К'во да кажа, ебати апнеята, чак ти завидях :bowdown: :mhihi:
И аз скоро станах на 22 с 18 годишен опит :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 02 Яну 2016, 20:34

Я на бързо една дърта интрига :mhihi: , Алооо г-н XINCA то майор на 30-г не се става веднага се включи в темата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :bchug: :lalala: :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от STEVAL » 02 Яну 2016, 21:13

Хайде и аз да се включа с 39,5г. Да свалим малко границата в темата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 02 Яну 2016, 22:04

:shock: Май ще тресна един временен рекорд... 52 без месец... даже по-малко :smoke:

поздрави за наборите :yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 03 Яну 2016, 5:59

Borymeckata написа:
Клуб "Трета възраст" - на Трета серия !! :mhihi: :mhihi:

Ако ще се прави подфорум тип "Ама тоя още мърда", вместо "Трета", може да се кръсти (на БМВ естествено) "Клуб Изета". Като ви гледам как си мерите пулса, кръвното и си сравнявате хапчетата и очилата, младежите направо се спукват от смях. Бъдете сигурни :smoke:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 03 Яну 2016, 10:33

Абсолютно съм сигурен... щото и аз съм бил така ;)

Но веднага ще ти кажа и голямата разлика... младостта има само един, но съществен недостатък - опитът :!:
Просто си трябва време, малко или повече...

По темата :mhihi: ... единица за четене :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 03 Яну 2016, 11:34

BMW_POWER написа:... Като ви гледам как си мерите пулса, кръвното и си сравнявате хапчетата и очилата, младежите направо се спукват от смях. Бъдете сигурни :smoke:

Нека се смеят... Кръвното ми е като на летец - изпитател, а "младите" все някога ще чукнат 50-така и тогава ще се радват на такова кръвно. Ние поне прекарвахме повече време на чист въздух и сме яли по-истинска храна. В армията всяка сутрин ме изритваха навън в 5:30, гол до кръста във виелицата, да правя лицеви опори и да тичам по няколко километра. А сега - по цял ден пред компа, набиват чипсове и майонеза, цигари още от училище и разни синтетични дроги... Та не знам "младите" сега какво ще представляват на 50... И аз съм бил на 25 и не ми е пукало от нищо. Хватката е да "държиш фронта" на дърти години.

Сещам се за лафа на един приятел, че преди 40 години знаел само за един орган че има. А после излезни нек'ви бъбреци, стави, дробове и далаци, егати... :conf: :conf:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 03 Яну 2016, 12:39

46. Кръвно нормално, диоптри никакви. Имам някакъв астигматизъм, но не е много голям. Три километра кросче или 100 километра на терен с малка денивелация с шосейката. Това до преди един месец. Сега съм малко почивка, защото си счупих дясната ръка. Надявам се, че не съм толкова дърто копеле и още могат да ми зарастват нормално костите. Та докато лежах и четях глупости на компа, попаднах на някакво проучване от не знам си кви американски учени и там препоръчваха, след 40 да се учат непознати чужди езици, като превенция срещу болестта на Алцхаймер. И сега съм на втори урок по японски. Правя го предимно от скука. Такива работи. Старост - нерадост.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 03 Яну 2016, 13:42

Borymeckata написа:
michev написа:И тебе ще те вземем в клуб "Трета възраст" :mhihi:

Клуб "Трета възраст" - на Трета серия !! :mhihi: :mhihi:

Аз затова имам два броя трета серия явно :mhihi: В интерес на истината съм имал и 2 петици, ама нещо не са моята кола.
only rear wheel drive

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2016, 5:10

А аз си мислех, че "трета възраст" значи че имаш автопарк с трибуквия- "амг", "911", "ацр"...

За вас не знам но на моята вече крехка възраст се чувствам прекрасно :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 04 Яну 2016, 6:08

Да се включа и аз - 36 години, като след 2 месеца правя 37. А като чета за кръвното завиждам благородно на батковците. Мойто кръвно все седи 130/90 и не бих казал, че съм застоял и не спортувам, Напротив водя до колкото мога здравословен живот. Иначе пулсът е добре 60 удара/мин :D

Друг проблем е, че все по рано почнах да ставам сутрин. Както се вижда в 06.10 вече пиша мнения в темата :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 04 Яну 2016, 9:54

Ебаааго, много батковци имам явно :mhihi:
На 35 свежи годиники съм :angel:

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Яну 2016, 13:43

alx написа:А аз си мислех, че "трета възраст" значи че имаш автопарк с трибуквия- "амг", "911", "ацр"...

За вас не знам но на моята вече крехка възраст се чувствам прекрасно :)

Това няма как да е валидно за всички, особено в България. Представяш ли си всеки пенсионер с такава колекция, а постоянно мрънка, че пенсията му била ниска :mhihi:

Гледам, че възрастта доста падна в тази тема, очаквам да се запише някой пенсионер на 27-28 години :lol:

Колкото до кръвното, за разлика от много други неща нямам проблеми с него. Обикновено пия две кафета сутрин, после при личния лекар като го мери е 120/80. Имам чувството, че апаратите им нещо не са наред, защото винаги това ми казват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 335d, F30 320d

Мнение от nikinenov » 04 Яну 2016, 14:15

40, ма се чувствам на много по-малко щот съм на бум-бум на начина на хранене от години, напрао съм си жива реклама на НВВМХ :mhihi:
Иначе диоптри си нося от 2ри клас за късогледство, сега малко намаляха сигурно щото се появява далекогледство. Кръвното ми е като на космонавт ама то това пак странично явление на НВВМХ.
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата