кой е най-дърт тук
Модератор: Общи модератори
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Re: кой е най-дърт тук
Borymeckata написа:Фидел Кастро написа:...
Странното е не ти ли прибраха призовката защото по спомени нашите 1982 г. ги прибираха. Би трябвало по твое време всички батальони да сте били на едно място и предполагам помниш огромния плац и Панорамата.
....
Не знам, някак си е останала повиквателната у мен... А "летището" го помня много добре, 3500 човека се строявахме на него. Абе спомените от казармата край нямат...
А на въпроса за кръвното - направо съм като летец-изпитател. На профилактичните прегледи даже докторките се чудят и ми го мерят по няколко пъти. Освен това имам забавен пулс (по рождение съм си така), под 50 ми е в спокойно състояние. Ето:
Пулс 36 - какво ще кажете? Виж, със зъбите не съм така, там е много зле работата...Lenco написа: ... а е толкова яко човек да си попише с набори... Живи и здрави набори, да се преброим пак в началото на 2017
![]()
Все едно аз съм си мерил кръвното,когато видя доктора ми пулс 38 удара,ми изписа една шепа хапчета които пих известно време.След това ми писна и ги изхвърлих и вече доста време не съм си мерил кръвно и пулс,чувствам се добре бачкам яко,не пия, не пуша ,май не виждам много добре на близо ноооооо аз съм пич

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Borymeckata написа: Ето:
Пулс 36 - какво ще кажете?
К'во да кажа, ебати апнеята, чак ти завидях

И аз скоро станах на 22 с 18 годишен опит

Ubi dubium, ibi libertas
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Я на бързо една дърта интрига
, Алооо г-н XINCA то майор на 30-г не се става веднага се включи в темата

- STEVAL
- кандидат ентусиаст
-
Хайде и аз да се включа с 39,5г. Да свалим малко границата в темата 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

поздрави за наборите

Borymeckata написа:
Клуб "Трета възраст" - на Трета серия !!![]()
Ако ще се прави подфорум тип "Ама тоя още мърда", вместо "Трета", може да се кръсти (на БМВ естествено) "Клуб Изета". Като ви гледам как си мерите пулса, кръвното и си сравнявате хапчетата и очилата, младежите направо се спукват от смях. Бъдете сигурни

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Абсолютно съм сигурен... щото и аз съм бил така
Но веднага ще ти кажа и голямата разлика... младостта има само един, но съществен недостатък - опитът
Просто си трябва време, малко или повече...
По темата
... единица за четене 

Но веднага ще ти кажа и голямата разлика... младостта има само един, но съществен недостатък - опитът

Просто си трябва време, малко или повече...
По темата

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
BMW_POWER написа:... Като ви гледам как си мерите пулса, кръвното и си сравнявате хапчетата и очилата, младежите направо се спукват от смях. Бъдете сигурни
Нека се смеят... Кръвното ми е като на летец - изпитател, а "младите" все някога ще чукнат 50-така и тогава ще се радват на такова кръвно. Ние поне прекарвахме повече време на чист въздух и сме яли по-истинска храна. В армията всяка сутрин ме изритваха навън в 5:30, гол до кръста във виелицата, да правя лицеви опори и да тичам по няколко километра. А сега - по цял ден пред компа, набиват чипсове и майонеза, цигари още от училище и разни синтетични дроги... Та не знам "младите" сега какво ще представляват на 50... И аз съм бил на 25 и не ми е пукало от нищо. Хватката е да "държиш фронта" на дърти години.
Сещам се за лафа на един приятел, че преди 40 години знаел само за един орган че има. А после излезни нек'ви бъбреци, стави, дробове и далаци, егати...

Excellent! Steven is my name!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
46. Кръвно нормално, диоптри никакви. Имам някакъв астигматизъм, но не е много голям. Три километра кросче или 100 километра на терен с малка денивелация с шосейката. Това до преди един месец. Сега съм малко почивка, защото си счупих дясната ръка. Надявам се, че не съм толкова дърто копеле и още могат да ми зарастват нормално костите. Та докато лежах и четях глупости на компа, попаднах на някакво проучване от не знам си кви американски учени и там препоръчваха, след 40 да се учат непознати чужди езици, като превенция срещу болестта на Алцхаймер. И сега съм на втори урок по японски. Правя го предимно от скука. Такива работи. Старост - нерадост.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Borymeckata написа:michev написа:И тебе ще те вземем в клуб "Трета възраст"
Клуб "Трета възраст" - на Трета серия !!![]()
Аз затова имам два броя трета серия явно

only rear wheel drive
А аз си мислех, че "трета възраст" значи че имаш автопарк с трибуквия- "амг", "911", "ацр"...
За вас не знам но на моята вече крехка възраст се чувствам прекрасно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Да се включа и аз - 36 години, като след 2 месеца правя 37. А като чета за кръвното завиждам благородно на батковците. Мойто кръвно все седи 130/90 и не бих казал, че съм застоял и не спортувам, Напротив водя до колкото мога здравословен живот. Иначе пулсът е добре 60 удара/мин 
Друг проблем е, че все по рано почнах да ставам сутрин. Както се вижда в 06.10 вече пиша мнения в темата

Друг проблем е, че все по рано почнах да ставам сутрин. Както се вижда в 06.10 вече пиша мнения в темата

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ебаааго, много батковци имам явно
На 35 свежи годиники съм

На 35 свежи годиники съм

alx написа:А аз си мислех, че "трета възраст" значи че имаш автопарк с трибуквия- "амг", "911", "ацр"...
Това няма как да е валидно за всички, особено в България. Представяш ли си всеки пенсионер с такава колекция, а постоянно мрънка, че пенсията му била ниска

Гледам, че възрастта доста падна в тази тема, очаквам да се запише някой пенсионер на 27-28 години

Колкото до кръвното, за разлика от много други неща нямам проблеми с него. Обикновено пия две кафета сутрин, после при личния лекар като го мери е 120/80. Имам чувството, че апаратите им нещо не са наред, защото винаги това ми казват
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
40, ма се чувствам на много по-малко щот съм на бум-бум на начина на хранене от години, напрао съм си жива реклама на НВВМХ
Иначе диоптри си нося от 2ри клас за късогледство, сега малко намаляха сигурно щото се появява далекогледство. Кръвното ми е като на космонавт ама то това пак странично явление на НВВМХ.

Иначе диоптри си нося от 2ри клас за късогледство, сега малко намаляха сигурно щото се появява далекогледство. Кръвното ми е като на космонавт ама то това пак странично явление на НВВМХ.
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.