Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дрифтове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Re: Излишна смелост и излишен риск: Младежи се хвалят с дриф

Мнение от dynalias » 11 Яну 2016, 3:37

Някак си не искате да ме разберете. Прекалено много преувеличавате с нещата. В нашия град всяка зима като падне сняг вечер се ходи по Узана или Шипка или Трявна и околностите да се кара. Та някой път и през деня. Преди 8 години нямах книжка и ходих да ме возят и от там се зарибих за задно. В ден днешен нищо не се е променило. Пак се ходи и пак се кара. Когато започнем да вземаме европейски заплати и много други доста по големи проблеми се оправят в тази БълХария, може да ходим и по пистите и може би казвам пак може би ще намалят тези 2-3 случая със лоши инциденти с баварците. Истината е такава, че е незаконно и да се кара и да се стреля, ама както виждате и от двете има по телевизията. Днес някой стрелял в София утре някой се издрифтил в някой стълб. Истината е такава и всеки сам преценява какво да прави и какво не. С тази тема не знам какво ще промените. Кво, хората ще си кажат абе я да не се парзаляме, че имаше тема във форума? Просто говорите глупости и затова реших да пиша. :dunno:
Вместо да си чешете езиците и да искате хората да се нагаждат по вашият живот и да не карат като убезомели и като знаете, че нищо няма да стане, по добре вие се нагодете и си стойте по вилите за по безопасно. Само това го виждам като промяна. Колкото повече хора има на едно място както в София 2,5 милиона толкова повече глупарщина ще има и сакътлъци.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2016, 3:55

Нещо не разбрах?

Аз да си седя в къщи и да не излизам щото на някой му се дрифти?

Живота в едно общество по неговите правила не е нагаждане.

Аз лично нямам нищо против който иска да си дрифти и да си кара ако иска и с 250 на снега. Имам против да го видя срещу мен напред с вратите.

А който няма пари да не кара. Аз тая година както ми вървят нещата няма да мога да ходя на Серес. Това означава, че колата ми няма да излезе от гаража. Трябва ли като не съм получил "европейска заплата" да ходя да си правя Тайм атак някъде из града?

Просто е. Моторните спортове са скъпо хоби и не са за всеки.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Мнение от dynalias » 11 Яну 2016, 4:45

bum_bum написа:Нещо не разбрах?

Аз да си седя в къщи и да не излизам щото на някой му се дрифти?

Живота в едно общество по неговите правила не е нагаждане.

Аз лично нямам нищо против който иска да си дрифти и да си кара ако иска и с 250 на снега. Имам против да го видя срещу мен напред с вратите.

А който няма пари да не кара. Аз тая година както ми вървят нещата няма да мога да ходя на Серес. Това означава, че колата ми няма да излезе от гаража. Трябва ли като не съм получил "европейска заплата" да ходя да си правя Тайм атак някъде из града?

Просто е. Моторните спортове са скъпо хоби и не са за всеки.

Нямам какво да добавя. Това със седенето вкъщи го казах като нещо което само то ми идва на ум за да си сигурен, че няма да пострадаш от карачи... Общо взето темата е бизсмислена. Реалността е такава, дали ще я приемете само вие си знаете. Истината е, че на Серес ще идат много малка група от хора или 10% от всички каращи в България. Това, че ти си имал пари, време и възможност и си отишъл, можем да те аплодираме само. Гледал съм ти клипчетата в тубата и съм ти чел за е36-цата във форума и ти се възхищавам. Ама дай да бъдем реалисти. Останалите 90% ще продължаваме да си караме където и преди. Ние не сме състезатели, а се забавляваме на снега и от време на време лятото ходим някъде на широко за да има някъква тръпка тоя живот. Каквото й да напишеш реалността е такава. :dunno: Не заставам зад всички безмозъчни същества който карат в трафика с вратите. А тези излизащи когато не е натоварено движението и си правят кефа с приятели и си пазят колите и животите, а не да караш на предала на възможностите на колата. Все пак не си на писта. Абсолютно съм сигурен, че бум бум няма да ме разбере както и такива напреднали като него. Но останалите от форума са от другата страна. Просто не пишат защото знаят, че ще бъдат линчувани и утре като създадът тема вместо да им помогнете ще им пишете "от дрифтове така става"... Ей така да има какво да напишете.

ЕДИТ: По темата ако трябва да вадя клипчета от тубата мога да извадя на половината форум клипчета на изпълнения из градовете. Дай да ги линчуваме сега? Не искам да изброявам никове те си се знаят и са уважавани колеги и нямам за цел някой да ми се сърди.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Яну 2016, 7:50

bum_bum написа:
Аз утре ако нямам пари за стрелбище, а имам пищов по улиците ли да изляза да стрелям? ОК ли ще ти е да дойда да ти гърмя около и като излезеш да ти кажа "живота е риск бе"! Ама ти не се притеснявай. Аз съм добър, следващия Таньо Киряков. А и пистолета ми е готин. С нов китайски мерник. По принцип браунинга струва 4000лв, ма тоя е същия за 500лв. Нема се пуашиш!

Взе ми примера от клавиатурата!

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 11 Яну 2016, 9:14

dynalias написа:
axel.folu написа:Ми колега чул нечул за писти най малкото като няма писти в булгаристан събира от закуски и на серес или полигони има начини ;)

Ти си събирай от закуски и ако искаш в щатите отиди да караш. Точно пък никой няма да ми каже къде да карам. Писна ми от разбирачи дето да ми казват продай си колата, спри си телевизията и интернета и живей в пещера защото само избранниците могат да си го позволят. Истината е че само ще си лаете тука и файда няма! Как не се съберете и не ревнете че заплатите са ни най ниски в Европа, ами се заяждате с хората който са намерили как да се забавляват с малкото което имат. С кеф ви гледам сейра и как си в тая тема. Евала на пичовете от клипа и се радвам че го популяризират. Голяма реклама и да продължават да снимат. Вижда се че им се получава явно. :)

Ми ще си събирам приятел, аз не съм казал къде да караш да не ти се налага да стане сакатлък тогава да ти побееле косата и да ти светне лампата дори и с 30км да се въртиш излезне дете , изпуснеш колата недай си боже такива последствия може да има. Пък после аз нека си събирам пари от закуски но едно ще знам че моят и живота на невинен човек или невинни не го застрашавам пък има местс на който кеф за си прави човек!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Яну 2016, 10:30

Истината е, че са толко зле способностите на 90% е "шофьорите" в днешно време, че е страшно по пътя. На ден минавам поколо 100-150км и какви неща виждам се изумявам все повече и повече. То не са неадекватни действия, то не са коли пред разпад... за междуградските автобуси пък да не говорим... не мога повярвам, че стигат до където са тръгнали. Текат масла, нафта ... Днеска сутринта зад един автобус тръгвам да спирам,,, все едно бях на лед .. то от него така тече нафта на мокрия път, че ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Яну 2016, 11:06

Sharo написа:Истината е, че са толко зле способностите на 90% е "шофьорите" в днешно време, че е страшно по пътя. На ден минавам поколо 100-150км и какви неща виждам се изумявам все повече и повече. То не са неадекватни действия, то не са коли пред разпад... за междуградските автобуси пък да не говорим... не мога повярвам, че стигат до където са тръгнали. Текат масла, нафта ... Днеска сутринта зад един автобус тръгвам да спирам,,, все едно бях на лед .. то от него така тече нафта на мокрия път, че ...

Тука няма страшно!Всички са карачи,а колите са подготвени за "екстремно каране" :mhihi: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 11 Яну 2016, 14:06

Сега изгледах и видеото.
Директен въпрос към участниците в него:

Наистина ли си мислите, че сте дрифтъри? :kuku:

Както питах в една друга тема - за вас ли да плащаме строежа на писта?
И ако вие мислите, че сте дрифтъри ...
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Яну 2016, 14:26

dynalias написа:Нямам какво да добавя. Това със седенето вкъщи го казах като нещо което само то ми идва на ум за да си сигурен, че няма да пострадаш от карачи... Общо взето темата е бизсмислена. Реалността е такава, дали ще я приемете само вие си знаете. Истината е, че на Серес ще идат много малка група от хора или 10% от всички каращи в България. Това, че ти си имал пари, време и възможност и си отишъл, можем да те аплодираме само. Гледал съм ти клипчетата в тубата и съм ти чел за е36-цата във форума и ти се възхищавам. Ама дай да бъдем реалисти. Останалите 90% ще продължаваме да си караме където и преди. Ние не сме състезатели, а се забавляваме на снега и от време на време лятото ходим някъде на широко за да има някъква тръпка тоя живот. Каквото й да напишеш реалността е такава. :dunno: Не заставам зад всички безмозъчни същества който карат в трафика с вратите. А тези излизащи когато не е натоварено движението и си правят кефа с приятели и си пазят колите и животите, а не да караш на предала на възможностите на колата. Все пак не си на писта. Абсолютно съм сигурен, че бум бум няма да ме разбере както и такива напреднали като него. Но останалите от форума са от другата страна. Просто не пишат защото знаят, че ще бъдат линчувани и утре като създадът тема вместо да им помогнете ще им пишете "от дрифтове така става"... Ей така да има какво да напишете.

ЕДИТ: По темата ако трябва да вадя клипчета от тубата мога да извадя на половината форум клипчета на изпълнения из градовете. Дай да ги линчуваме сега? Не искам да изброявам никове те си се знаят и са уважавани колеги и нямам за цел някой да ми се сърди.

Абе аз нито съм напреднал. Имам мноого да уча. Нито колата ми е кой знае какво. Както казах дори койловъри нямам. :mhihi:

Въпроса ми е друг. Аз като нямам пари да ида на пистата защо може да не си изкарвам колата с години от гаража, а друг някой може да си кара където си иска и както си иска?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2016, 14:32

Абе няма лошо човек да си дрифти като падне снега, но това не е начина. Не е оправдано да даваш газ срещу колите и да трябва хората да отбиват за да се разминете. Иначе като падне снега и излезна през нощта по пустите улици не виждам проблем.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 11 Яну 2016, 14:37

Vanqu1sh написа:Абе няма лошо човек да си дрифти като падне снега, но това не е начина. Не е оправдано да даваш газ срещу колите и да трябва хората да отбиват за да се разминете. Иначе като падне снега и излезна през нощта по пустите улици не виждам проблем.

Проблемът е, че може да не са толкова пусти колкото на теб ти се струва.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 11 Яну 2016, 14:39

dextuar написа:
Vanqu1sh написа:Абе няма лошо човек да си дрифти като падне снега, но това не е начина. Не е оправдано да даваш газ срещу колите и да трябва хората да отбиват за да се разминете. Иначе като падне снега и излезна през нощта по пустите улици не виждам проблем.

Естествено. Аз съм си приел, че ако стане нещо ще си нося отговорността, но на този клип се вижда, че има време да върнат газта и да се разминат нормално, но не го правят.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Яну 2016, 14:43

Vanqu1sh написа:
dextuar написа:

Естествено. Аз съм си приел, че ако стане нещо ще си нося отговорността, но на този клип се вижда, че има време да върнат газта и да се разминат нормално, но не го правят.

Какво значи,че ти си приел,че ще носиш отговорността?Мислиш ли,че някой е приел,че може да изгуби близък човек заради твоите прищевки?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 11 Яну 2016, 14:45

Vanqu1sh написа:
dextuar написа:

Пълна безотговорност

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 11 Яну 2016, 14:56

(bubsa) написа:
Vanqu1sh написа:
dextuar написа:

Какво значи,че ти си приел,че ще носиш отговорността?Мислиш ли,че някой е приел,че може да изгуби близък човек заради твоите прищевки?

То това трябва го приемем и без да има и един дрифтър на улицата ... че има доста по-неадекватни дето правят какви ли не нелогични неща по пътя... а колко неизправни МПС-та пък се движат ...
2 пъти са ме удряли такива неадекватници и ни веднъж дрифтър на улицата та не знам ... статистиката ми е ...
Единия път колата ми я писаха тотал щета .. гледал си бил радиото и не видял, че стига до кръстовище ... кво да ви кажа ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата