Bugatti Veyron в България!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 18 Окт 2006, 18:15

ataman написа:машината трябва да повървява прилично :)
ама последно като гледах някво предаване за нея (чуждо) разправяха,че още имала много проблеми и постоянно връшали коли в сервизите. ЕКУ-то се ебавало и режело много брутално пауъра..някви такива.
гледах и някво 3gp клипче на някъв гъзарски прием някой пристигна с един вейрон, слиза да отвори вратата на мацката и 30секунди се дупи, вратата не се отваря :mhihi:
ама може да са измислици това.
нещо като кисело гроздето,че го не стига лисицата.

Оффтопик: е за това не е виновна колата,все едно на вас не ви се е случвало някой да заключи вратата без да иска ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Окт 2006, 18:35

гъзара е том круз ;) на премиерата на ми3 мисля че се случва цялата история...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 18 Окт 2006, 20:28

аве къде сте седнали с Вълка агне да ядете :mhihi: мисля обаче че се оля тоя път ,бахти кражбите бахти чудото .. добре че не живея в СФ щеше да ме е яд още повече ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 18 Окт 2006, 20:39

Alexi написа:аве къде сте седнали с Вълка агне да ядете :mhihi: мисля обаче че се оля тоя път ,бахти кражбите бахти чудото .. добре че не живея в СФ щеше да ме е яд още повече ...

няма за кво да тее яд на никои тука нему прави впе4атление ве4е оставете 4овека и хората на мира кои кавот може да си купи оставетеги и без това знаете 4е не живеят много много едвам до 40 изкарват нека поне си отидат с това 4е са видя ли вси4ко и 4е са си поживяли (думи на един виден ве4е по4инал бос на подземния смвят лека им пръст между тях имаше и хора на които им пукаше за другите )
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 18 Окт 2006, 20:47

dizelboy написа:....... между тях имаше и хора на които им пукаше за другите )

Как хубаво го каза ""ИМАШЕ "" ;)
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 18 Окт 2006, 21:45

Ма кажете са верно ли го е ударил????? :roll:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 19 Окт 2006, 11:09

Евала на момчето може изкарва ги парите, ние за да ги нямаме значи не можем като него! Откраднал или не негови са вече - СВИРЕНО!!!
Вие си карайте Е30-ките обяснявайте колко си ги обичате и го мразете!
Най-лесния начин да се провалиш е да се опиташ да се харесаш на всички, а като го гледам него той не е тръгнал към провал!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Окт 2006, 11:23

Nasti написа:Евала на момчето може изкарва ги парите, ние за да ги нямаме значи не можем като него! Откраднал или не негови са вече - СВИРЕНО!!!
Най-лесния начин да се провалиш е да се опиташ да се харесаш на всички, а като го гледам него той не е тръгнал към провал!!!

Aре стига с това могъл откраднял а що не откраднеш ти бре , ми щото не си бил в ДС за да си свързан за да ти поверят ...
аре стига лупости в тая държава всичко по големите етажи става по роднинска линия и само за НАШИТЕ ,недей ми обяснява колко бил умен и кадърем моля ако обичаш.
Докато има такива боклуци като него дето ощетяват целия народ за сметка на определен кръг хора ще живеем мизерно и ще се само съжаляваме!
Къде го има това по света освен в Русия естествено :?:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 19 Окт 2006, 13:15

MaXimal написа:
sieg написа:Е той шефа ми му даде капаро 10 млн. евро за ДИТЦ и Волф и тоя веднага се люсна да си купува, нашия... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А иначе по темата - изродска е машината... не съм знаел че има 16 цилиндрови двигатели... те скоро ше направят 8 цилиндра редовак и ще стане мазало...

A Straight-8 is a straight engine with eight cylinders.

Unfortunately, a straight-8 is a very long engine and requires more main bearings to support the crankshaft adequately. In addition, the change in design of cars from a long engine compartment between separate fenders to the modern configuration beginning with the Chrysler Airflow and its shorter engine compartment led to straight-8 engines being phased out of automobile design. Moreover, the quest for higher revs and higher compression ratios showed another weakness of the design: there were slight torsions of the long crank and the long camshafts, limiting the development of such engines. ALFA Romeo were the first to react: in their racing car engines for the P2 and P3 and in their 8 C 2300/2600/2900 sports cars of Mille Miglia and Le Mans fame the camshaft drive had been moved to the engine center between cylinders # 4 and 5, thus reducing the aforementioned limitations.

Most straight-8 engines were used pre-World War II in expensive luxury and performance vehicles. Bugattis commonly used DOHC straight-8 engines. Postwar, the main users of the straight-8 were American luxury cars belonging to Chrysler (flathead configuration) and General Motors owned marques (flathead and OHV configuration), but the straight-8 lost favor by the 1950s, almost universally replaced by the V8. Ford never adopted the straight-8, using V8 or V12 engines from the 1930s on. The legendary Mercedes-Benz 300 SLR, winner of the 1955 Mille Miglia with Stirling Moss behind the wheel and Denis Jenkinson as his navigator used a 3 liter Straight-8 outputting 290hp. This was the final consequence of the ALFA design of the early 1930: essentially a combination of two in-line fours, as not only the camshaft, but now also the prop shaft was driven from the engine's center.

А има и straight 14 :mhihi:

Аз знам, че има разработки, но съвременна такава кола няма... а сигурно ще е екшън с това...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Окт 2006, 14:00

vld написа:
Nasti написа:Евала на момчето може изкарва ги парите, ние за да ги нямаме значи не можем като него! Откраднал или не негови са вече - СВИРЕНО!!!

Aре стига с това могъл откраднял а що не откраднеш ти бре , ми щото не си бил в ДС за да си свързан за да ти поверят ...
аре стига лупости в тая държава всичко по големите етажи става по роднинска линия и само за НАШИТЕ ,недей ми обяснява колко бил умен и кадърем моля ако обичаш.
Докато има такива боклуци като него дето ощетяват целия народ за сметка на определен кръг хора ще живеем мизерно и ще се само съжаляваме!

Не забравяй че акъла е много важен някой тъп човек и да му дават не бе успял да го направи

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Окт 2006, 14:53

BMWALPINA написа:
vld написа:

Не забравяй че акъла е много важен някой тъп човек и да му дават не бе успял да го направи

А кой твърди обратното :?: ,просто не ми се пише подробно по такива теми ,защото възникват безмислени спорове.Нахвърлял съм го набързо ;), подразнен от това,че чак па го и хвалят някои хора.
Ма ако им се случи да пият едня студена вода от някой такъв като него в рамките на няколко "К" ще запеят друга песен :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище

Мнение от pepibmwe30 » 19 Окт 2006, 15:18

И Капарото за за Bugatti Veyron e 300 000 ЕВРО , А после доплащаш още 2 700 000 за да го получил , общо 3 000 000 милиона струва тази кола. (Ако решиш да се отказваш НЕ ТИ ВРЪЩАТ КАПАРОТО)
8)
Изображение

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Окт 2006, 19:52

за капарото незнам, но леко не си в час с цената - около 1.5 млн евро е = 3 милиона някъде, ама ЛЕВА :)

отделно доколкото дочух, е купена от собственика на ВОЛФ ;)
та както се карахте кой го бил хранил - ми всички, що генерирате отпадъци :mhihi:

p.s. 0-100 2.5-3s :shock: :!:
max speed 406 km/h :shock: :shock: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Окт 2006, 19:54

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Окт 2006, 21:50

интересно ми е, как ще си го кара по тез разбити улици, или ще вади пари и той да ремонтира :D
Да караш Peugeot е страст!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата