Нормално?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Нормално?!

Мнение от vicho » 26 Фев 2016, 10:32

Bogat-Beden написа:
vicho написа:http://btvnovinite.bg/article/tazi-sutrin/reportazhi/torinoto-za-prebitija-na-okolovrastnoto-pravjat-se-na-mazhe-a-posle-plachat.html
:roll:
Защо го пускаш това интервю,след като и ти си криминално проявен! И аз как коментирам,като съм също криминално проявен! Въобще какво значи криминално проявен?

:mhihi: а? извинявай! не съм разбрал, че криминално проявени не могат да пишат?

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 26 Фев 2016, 11:22

jp_montoya написа:Аз имам най-обикновен въпрос, ако се случи на вас или ваш близък да попаднете на някакви такива тъпаци/тъпак, как бихте реагирали или бихте се защитили, ако почне да ви чупи колата или да блъска, вариант 1 бягате, вариант 2, викате полиция, която идва неясно кога, а и вече може да сте набит, с какво или как човек може да се защити от подобно нещо, ако хората са една или две идеи по агресивни, аз палка в колата нямам, бухалка също нямам и съвсем светоусещането ми е мн далече от каквато и да било агресия, затова след като го изгледах мн се чудя какво би помогнало, оръжие, нож и други подобни рамбовски принадлежности също никога не съм имал в колата.

Еми газ напред през бордюри и квото дойде там. Ако трябва задна да си направиш място и тва е, пак напред след това...

Със сигурност не бих излязал навън да "вида кво става", ако ме затиснат 2 коли по подобен начин на пътя.

Пък, ако почнат да ми удрят колата 3-4 ей такива кво тряя да направиш, да излезеш да защитиш КОЛАТА си ли?
Даваш газ, ако трябва ще качиш 1-2 на капака, с 10 км/ч няма да им стане нищо и продължаваш напред, 112 или газ към някое управление...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Фев 2016, 12:16

Не бих спрял ако някой се опитва да ме затисне. Майната и на колата определено. Вече ако някой ми извади оръжие бих пуснал в гащите леко :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 26 Фев 2016, 13:07

"По техните думи по пътя някаква баничарка започнала да ги отсича. Някакъв много нагъл младеж започнал да хвърля бутилки по тях, докато са в движение. Замерял ги през прозореца. Били са принудени да спрат и при спирането (...) той (битият впоследствие шофьор – б. ред.) е бил с телескопична палка.

Навсякъде по медиите казват, че моите момчета са слезли с палки, не е вярно. Той е слязъл с палка и те са изтръгнали неговата палка от ръцете му."

За да не излезе, че ги защитавам биячите искам да повторя още веднъж, че такова поведение не е нормално и аз не го подкрепям!!! НО... прочетете горния цитат и се замислете малко. Боксьор и кик боксьор с общо тегло над 200 кила слизат да се разправят с някакъв обикновен човек видимо около 85 кила. Защо подяволите им е палка? Нали ще го треснат по един път както предполагам е станало и той ще си събира зъбите по земята, както е и станало. Виждал съм какво става когато човек се удари през лицето с такава палка, аз имам същата и искам най-отговорно да ви кажа, че няма как да стоиш в съзнание още повече пък на краката си ако те ударят с нея така! Най-вероятно са му я взели от ръцете с идеята да му я заврат на друго място, после са тръгнали да си ходят, но както виждате той продължава да бъде агресивен и се връщат и нататък видяхте какво става... За да слязат тия глангури да се разправят не е било просто засичане и ако човекът просто им е бипнал е щяло да се размине само с разправия от колите в движение. Престанете да вярвате на медиите толкова много, както за случая във Враца. Не искам да оневинявам никого. Пак казвам, това е ненромално поведение характерно за приматите, но все пак нека да поразсъждаваме малко - нали точно това ни различава от тях? ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 26 Фев 2016, 13:19

Добре бе защо сме толкова назаде? в развитите страни като Русия и Америка тва е ежедневие в youtube ежедневно пускат клипчета от бойща по пътя даже накрая на месеца има и компилации.тука за един пердах стана чудо.
prodava se bmw e36 320 i sedan

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Фев 2016, 13:38

Само дето в Русия ежеседмично пускат и клипове СтопХам, както и други организации. Кога в България ще видим младежи да гасят цигарата на костюмиран сладур с малко по-високи доходи? Кога ще започнем да мислим за каузи, а не за това да очерним съседа? Нормално ли е в Русия, където имало компилации с бой по пътищата, да има силна и ясна подкрепа на гражданското общество от страна на властта, а при нас има ли опити за създаване на организации подобни на СтопХам дори?
Напълно нормалните неща в България включват много често да не си изчистим леда пред входа и да мрънкаме, че плащаме данъци на общината.
Съвсем нормално ли е да имаме най-добрите математици и програмисти, но като общество да не им обръщаме внимание? Колко често чуваме за войната по пътищата, а колко често за медалистите ни по различни състезания и олимпиади? А кога последно помогнахме на някой спортист да отиде на състезание и да прослави родината си, вместо да гласуваме пред кинескопа за някое "риалити"?
Но пък сигурно е нормално да вземем един от лошите примери от развитите държави и да кажем, че видиш ли, не сме толкова зле.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 26 Фев 2016, 13:43

Бе те и тия стопхам яки се бият верно че е за няква кауза.важното е да има екшън,а в уличнитв бойща обикновенно съдят победителя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Фев 2016, 14:08

Снега в Русия се чисти от общината или там каквото се води ЖКX-то :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mcren » 26 Фев 2016, 14:11

В крайна сметка като не е агресивен да не им свирка всички знаем как карат кордоните малко по нагло дали заради сигорноста дали щото са гледали повечко Бригада.А като имаш уста да говориш ще имаш дупе да дадеш,да се беше заключил в колата като е такъв мишок верно щеше да се изложи пред путката ма сега се изложи пред цяла България обикаля с някво перде на устата и вика паднаха ми зъбите.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Фев 2016, 14:13

driver69 написа:Само дето в Русия ежеседмично пускат и клипове СтопХам, както и други организации. Кога в България ще видим младежи да гасят цигарата на костюмиран сладур с малко по-високи доходи? Кога ще започнем да мислим за каузи, а не за това да очерним съседа? Нормално ли е в Русия, където имало компилации с бой по пътищата, да има силна и ясна подкрепа на гражданското общество от страна на властта, а при нас има ли опити за създаване на организации подобни на СтопХам дори?
Напълно нормалните неща в България включват много често да не си изчистим леда пред входа и да мрънкаме, че плащаме данъци на общината.
Съвсем нормално ли е да имаме най-добрите математици и програмисти, но като общество да не им обръщаме внимание? Колко често чуваме за войната по пътищата, а колко често за медалистите ни по различни състезания и олимпиади? А кога последно помогнахме на някой спортист да отиде на състезание и да прослави родината си, вместо да гласуваме пред кинескопа за някое "риалити"?
Но пък сигурно е нормално да вземем един от лошите примери от развитите държави и да кажем, че видиш ли, не сме толкова зле.

И преди съм казвал, че в наща изнасилена от към мислене и всичко държавица с бъгнато общество такива като СтопХам ще бъдат разтреляни още на първият ден от подобни човекоподобни смешници кик боксьори, боксьори, бодибилдинг гурута и всякакви взели се много насериозно и обществото ще застане на тяхна страна и ще каже че СтопХамерите СА СИ ГО ТЪРСЕЛИ, както става вече в този случай. Всички ревнаха че пребитият си го е търсел :mhihi:
Няма оправия тука. Да пускат бомбите и това е.

mcren написа:В крайна сметка като не е агресивен да не им свирка всички знаем как карат кордоните малко по нагло дали заради сигорноста дали щото са гледали повечко Бригада.А като имаш уста да говориш ще имаш дупе да дадеш,да се беше заключил в колата като е такъв мишок верно щеше да се изложи пред путката ма сега се изложи пред цяла България обикаля с някво перде на устата и вика паднаха ми зъбите.

Не е толкова проблема, че са го пребили, а е проблема че са 200 човека на 1. Нали са мега кик боксьори и нинджи републикански и мега междузвездни шампиони. Един трябва да е предостатъчен да го оправи. А те 200 тулупа по 150 кила месце респектират. Мутренска симфония - силата им е в бройката.
Последна промяна Larbi на 26 Фев 2016, 14:18, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 26 Фев 2016, 14:14

mcren написа:В крайна сметка като не е агресивен да не им свирка всички знаем как карат кордоните малко по нагло дали заради сигорноста дали щото са гледали повечко Бригада.А като имаш уста да говориш ще имаш дупе да дадеш,да се беше заключил в колата като е такъв мишок верно щеше да се изложи пред путката ма сега се изложи пред цяла България обикаля с някво перде на устата и вика паднаха ми зъбите.

Те само му сцепиха устата, и си гръгнаха, той си го изпроси после... :confused:
По смешното е ако той е скочил с палка на 3 бабанки, сигурно ге го е очаквал...
Все едно де.. оръжия им два вида, хладно или огнестрелно, но тук в форума го знаем. :mhihi: :mhihi:
Изображение
Последна промяна Haddess на 26 Фев 2016, 14:21, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 26 Фев 2016, 14:17

larbi написа:Всички ревнаха че пребитият си го е търсел :mhihi:

нищо чудно :yes:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Фев 2016, 14:20

vicho написа:

Нищо чудно и Лисичков да си го е търсел ама ги излекува от меганинджанската бодибилдинг мегаломания, нали :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 26 Фев 2016, 14:36

larbi написа:Нищо чудно и Лисичков да си го е търсел ама ги излекува от меганинджанската бодибилдинг мегаломания, нали :mhihi:

така е :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 26 Фев 2016, 14:39

larbi написа:
vicho написа:

Нищо чудно и Лисичков да си го е търсел ама ги излекува от меганинджанската бодибилдинг мегаломания, нали :mhihi:

Петър Лисичков не лежа ли в затвора за това удоволствие?
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата