.... защото сме олигофрени
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: .... защото сме олигофрени
Превишената си е превишена, т.е. максимално допустимата за даден участък от пътя.
Съобразената с пътните условия и обстановка е винаги по - ниска от максимално разрешената. Толкова с терминологията.
Аз също не съм светец, обикновенно съм с 5км/ч градско и сигурно 15км/ч извънградско отгоре. Но....да си говорим, че било нормално при ограничение 80км/ч да си караш с 150км/ч.....защото опит, знаел как и т.н....това вече не го разбирам.
Съобразената с пътните условия и обстановка е винаги по - ниска от максимално разрешената. Толкова с терминологията.
Аз също не съм светец, обикновенно съм с 5км/ч градско и сигурно 15км/ч извънградско отгоре. Но....да си говорим, че било нормално при ограничение 80км/ч да си караш с 150км/ч.....защото опит, знаел как и т.н....това вече не го разбирам.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Всеки обаче УДОБНО пропуска разните там празен булевард и т.н.
Като ви чете коментарите човек се запитва следното, защо по дяволите си купувате коли, които вдигат 250, а реално ще ги карате с МАКС 135 по нашите уникални магистрали и с 55 всеки ден?
Сигурно сте станали фенове на марката като сте гледали БМВ-та да се движат с всички възможни ограничения и т.н.
Кого залъгвате, себе си или нас тук? Разберете, че един Германец не си купува М(и далеч не само М)за да го кара на пистата, да си го кара КАКТО си иска. Същото важи и за някой Американец и т.н. Това, че щял да го качи на пистата понякога, съвсем не значи, че и той не нарушава закона редовно при това. Просто знае как и къде да не го хванат.
Нещо не ми се връзва работата. Я сега или си слагайте ограничители на скоростта или се сложете по един аватар "аз съм лицемер и ме е срам да си призная, че РЕДОВНО нарушавам ЗДвП".
Направо чудо с това "аз спазвам, вие сте за затвора". Спазвате, ама да не казвам кое.
Като ви чете коментарите човек се запитва следното, защо по дяволите си купувате коли, които вдигат 250, а реално ще ги карате с МАКС 135 по нашите уникални магистрали и с 55 всеки ден?

Нещо не ми се връзва работата. Я сега или си слагайте ограничители на скоростта или се сложете по един аватар "аз съм лицемер и ме е срам да си призная, че РЕДОВНО нарушавам ЗДвП".
Направо чудо с това "аз спазвам, вие сте за затвора". Спазвате, ама да не казвам кое.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Представи си , че за голямо твое съжаление има доста хора които си карат ей така нормално с по 80 по големи булеварди вечер дори да няма никакви коли в движението
Не виждам смисъл защо се опитваш да подстрекаваш хората в това да нарушават правилата , щото виж ситуацията го позволявала
То тая тема май е предназначена точно за теб и такива като теб , дори им е малко затвора честно казано

То тая тема май е предназначена точно за теб и такива като теб , дори им е малко затвора честно казано

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Хахаха, явно не си чел достатъчно, аз също си карам с 80 по въпросното Цариградско и разните там булеварди по принцип. Виж сега ти като си АНГЕЛ, следващия път в който НАРУШИШ ЗДвП се сети за мен и си речи "ей, тоя беше прав". Тука да знаеш, че броим всичко, което ме съмнява дори да знаеш съдейки по последния ти коментар.
Лека вечер на теб и всички праведни във форума, които не нарушават и все са по правилата, чак и полицаи не ги спират за нарушения, а само защото са ги нарочили да се заяждат всеки път.
Лека вечер на теб и всички праведни във форума, които не нарушават и все са по правилата, чак и полицаи не ги спират за нарушения, а само защото са ги нарочили да се заяждат всеки път.

Последна промяна Top Gun Maverick на 09 Мар 2016, 0:12, променена общо 1 път

Top Gun Maverick написа:Всеки обаче УДОБНО пропуска разните там празен булевард и т.н.
Като ви чете коментарите човек се запитва следното, защо по дяволите си купувате коли, които вдигат 250, а реално ще ги карате с МАКС 135 по нашите уникални магистрали и с 55 всеки ден?![]()
![]()
Сигурно сте станали фенове на марката като сте гледали БМВ-та да се движат с всички възможни ограничения и т.н.
Кого залъгвате, себе си или нас тук? Разберете, че един Германец не си купува М за да го кара на пистата, да си го кара КАКТО си иска. Същото важи и за някой Американец и т.н. Това, че щял да го качи на пистата понякога, съвсем не значи, че и той не нарушава закона редовно при това. Просто знае как и къде да не го хванат.
![]()
Ако говорим за нови коли М3 или АМГ, те са само удължение на пишката и нищо друго. На пистата никой не отива с такива коли, защото ако стане нещо, после има проблем със застраховката и повечето такива коли се купуват за имидж и нищо друго. По - старите модели се купуват от фенове, които чат - пат дават газ повече от разрешеното ама с мярка, защото както казах, понятието "да ти вземат книжката" в Германия съществува и то не само на хартия. Та превишаването на скоростта е в някакви разумни граници (само парични глоби). Иначе както ти казах, по магистралите постоянно има цивилни патрули, които мерят скорост и дистанция. Така, че няма гаранция,че знаеш къде няма да те хванат.
Истината е, че в града за толкова години един не съм видял, който да превишава скоростта със сигурно повече от 10км/ч или недай си боже да говорим за зони с 30км/ч.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Да караш М е удължаване на пишката? Ти колко пъти си карал и колко М-модела, че знаеш какво е? Даже не питам и от любопитство защото честно казано не ми пука за кой какво е, важно е какво е за мен да усетиш тая тръпка. 
Къде има и къде няма патрули, камери и вещици на метли да дебнат за скорост явно хората си знаят и то доста добре защото в нета е ПЪЛНО с клипове на доволно превишаване. Да не говорим какво става из форумите.
В Америка излиза с М-ката, отива където знае, че може и къса гумите с кеф. Да не говорим, че на доста фрапиращи места го правят някои хора, без да ги хванат. Ми явно знаят как защото там връзки като тука няма. Джейл след няколко нарушения от тоя тип, или си опичат акъла. Преди това са им взели я колата, я са се наплатили на яки глоби, които се умножават с всяко следващо нарушение.

Къде има и къде няма патрули, камери и вещици на метли да дебнат за скорост явно хората си знаят и то доста добре защото в нета е ПЪЛНО с клипове на доволно превишаване. Да не говорим какво става из форумите.

Top Gun Maverick написа:Хахаха, явно не си чел достатъчно, аз също си карам с 80 по въпросното Цариградско и разните там булеварди по принцип.
Не съм споменавал никъде , че съм безгрешен по пътищата , но се опитвам да спазвам правилата особенно в населените места. А темата отдавна не е за четене с подобни коментари
Top Gun Maverick написа:То пък голямата работа, че минал вечерта със 150 по Цариградско. че не знам кой не е вдигал 150 по Цариградско
Top Gun Maverick написа:забележи, че си съзнавам рисковете и си нося кръста, а като ме глобят, ще си платя глобата даже.
Top Gun Maverick написа:Това, че аз решавам да го наруша си е май мой проблем и си нося пълната отговорност за което. Не съм застрахован, ни най-малко, но обикновено не създавам, а предотвратявам множество ПТП-та
Жалко , че и тея по новините дето ги дават всяка вечер сигурно така са си мислили

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Много готино така с 1/8 от цитатите, страхотно извличаш неща от контекста както ти изнася и в своя полза, чак си се върнал куп мнения назад, колко цъкания и търкане е паднало.
Хайде моралисти, ваш ред е, нека безгрешния пръв да хвърли камъка:
viewtopic.php?f=4&t=405750&p=4173049#p4173049
И знаете ли, признатия грях ще ви накара да се почувствате по-добре, освободени, а не като сега със скрити от другите мисли.
Шегувам се де, но моля бъдете честни в анкетата.

И знаете ли, признатия грях ще ви накара да се почувствате по-добре, освободени, а не като сега със скрити от другите мисли.

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
А бре колеги,вие извънградско не карате ли? Че аз ако там карам с 90,никой няма да има зад мен и даже ще ми подсвиркват,че бавя движението!
И поздрави на колегата с е46 с Добричка регистрация,който успя да реагира на време и не се навря в задната ми броня преди 5 дни. И другия път колега,набирай скорост от кеф,не от яд,че нали видя кво можеше да стане,а тя 20ката върви с 200,нагоре се мъчи

И поздрави на колегата с е46 с Добричка регистрация,който успя да реагира на време и не се навря в задната ми броня преди 5 дни. И другия път колега,набирай скорост от кеф,не от яд,че нали видя кво можеше да стане,а тя 20ката върви с 200,нагоре се мъчи

Top Gun Maverick написа:Много готино така с 1/8 от цитатите, страхотно извличаш неща от контекста както ти изнася и в своя полза, чак си се върнал куп мнения назад, колко цъкания и търкане е паднало.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И знаете ли, признатия грях ще ви накара да се почувствате по-добре, освободени, а не като сега със скрити от другите мисли.Шегувам се де, но моля бъдете честни в анкетата.
без да се заяждам.....тази анкета малко детска ми идва.....
сигурно няма да е лоша идея и мин. възраст за темите да се въведе...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Stoqnov_1979 написа:А бре колеги,вие извънградско не карате ли? Че аз ако там карам с 90,никой няма да има зад мен и даже ще ми подсвиркват,че бавя движението!![]()
Карам, при това редовно.Шофирам между 90 и 110, рядко някой ме изпреварва... незнам какви наблюдения имаш ти

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
ineedmoney написа:wladio написа:Вместо да се поддържаме подкрепяме и помагаме, ние сами си се цакаме.
Истина е и факт че има страшно много Олигофрени каращи марката,и при тях няма нито колегиалност нито солидарност.
никога няма да си затворя очите за неспазване на ЗдП само защото някой кара любимата ми марка. Даже напротив, лично ще звънна на ченгетата, защото заради такива след това и мен ме слагат в кюпа бмв-драйвър.
Лошото е че БМВ е много хубава марка, а знаем че хубавите ябълки прасетата ги ядът.
И като звъннеш на ченгетата какво брат... ще ти искат 10ка?!
За цакането ок. кУлтурА но?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Не мога да реагирам навреме да снимам някой BMW джигит. Докато извадя телефона и оня офейкал. Колкото до олигофрените, такива има във всички марки, които се движат по пътищата. Това с BMW-тата май вече идва малко преекспониране на темата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Аз пък съм забелязал, че някой с БМВ като види друг с БМВ много често тръгва да се "бега", едва ли не да провери дали неговото е по-добрата бегачка 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
особено ако някой с друга марка колица види понаправено и ниско БМВ .... задълже трябва да го премери 

70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5