Снимаме нарушител и глоба?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Снимаме нарушител и глоба

За
62
62%
Против
28
28%
Се ми е тая
10
10%

Общо гласове : 100
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Снимаме нарушител и глоба?

Мнение от BMW_POWER » 26 Мар 2016, 22:42

В Отава (столицата на Канада) има доста лесен начин за справяне с проблема с паркирането. Много фирми изпращат част от служителите си (включително и мен) на курсове към общината. След изпита ми се дава "офицерски номер". Аз имам право и мога да поставям тикети на неправилно паркирани МПС на територията на града. Без ограничение на времето. Така всеки знае точно колко ще му струва нарушението. Безбройните снимки на паркирали коли върху инвалидни места в МОЛ-овете ще изчезнат за броени минути, ако тази практика се приеме и у вас. Тук са 350$ и стават 450$, ако не платиш в рамките на 14 дни. Може да ме викнат в съда да оспорват, но досега няма някой да е спечелил. За десерт плащате и съдебните разноски.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 28 Мар 2016, 0:13

Демек нещатни сътрудници, шпиони, агенти и доносници към общината. Тва как ми прилича на едни отминали времена където доста хора ходеха да пишат доноси за колеги, комшии, близки и познати.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Мар 2016, 2:35

b.bonev написа:Демек нещатни сътрудници, шпиони, агенти и доносници към общината. Тва как ми прилича на едни отминали времена където доста хора ходеха да пишат доноси за колеги, комшии, близки и познати.

Аха, снимането на чужди коли и качването им в нета? Не е донос, а какво? Спрял човека в забранено и какво от това? Цели групи във ФБ и навсякъде започват да повтарят, че било неправилно и т.н. Тия какви се явяват? Будна квартална общественст, пенсинери клюкарки или нещо друго? Има два начина на действие. Или си седиш и мълчиш, или ставаш и действаш. Ти от кои си?

Предишна

Назад към Извън Темата