Христо Стоичков. Велик Българин.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Христо Стоичков. Велик Българин.

Мнение от Superexstatic » 22 Май 2016, 0:51

Каааакъв е г*за на кюрдааа
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Май 2016, 6:08

Ицето е велик. Прославил е родината така както малко българи са могли. Две мнения няма.

Трагедията е че хора като него са най- доброто с което можеме да се похвалиме...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 22 Май 2016, 7:55

alx написа:Ицето е велик. Прославил е родината така както малко българи са могли. Две мнения няма.

Трагедията е че хора като него са най- доброто с което можеме да се похвалиме...

В първото изречение е "велик", а във второто става трагедията. Последно ? :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 22 Май 2016, 8:07

nqmam_bmw написа:
alx написа:Ицето е велик. Прославил е родината така както малко българи са могли. Две мнения няма.

В първото изречение е "велик", а във второто става трагедията. Последно ? :lol:

Май не ти се отдава да вникнеш в смисъла на изреченията

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 22 Май 2016, 8:12

adovet написа:Май не ти се отдава да вникнеш в смисъла на изреченията

Интелектуалният ми капацитет е силно ограничен, сори. :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 22 Май 2016, 8:51

nqmam_bmw написа:

Личи си :yes: Жалко че поради такива като теб се славим само с простотии по света :yes:
Евала на Ицо , голям футболист и човек , това което направи ще се помни дълго :clap: :clap: :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 22 Май 2016, 8:57

Superexstatic написа:Каааакъв е г*за на кюрдааа

Трябва да си много жалко същество, смачкано от живота за да обиждаш по този начин един от малкото хора дали много на тази държава. Или си поредното празноглаво говедо, което не е извинение, понеже аз примерно никога не съм казал лоша дума за Гунди да речем.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 22 Май 2016, 9:05

Съжалявам момчета, че не се вписвам в общата патриотична картина прехласвайки се пред Пулев, Стоичков, Стамболов, България на три морета, Македонско девойче, Йовано Йованке, Шуми Марица и Слави Трифонов. Понякога даже ми е тъпо. Ей го оня ден вместо да се кефя на уникалния мач на звздите, купувайки си едно билетче минимум за 88.88лв щото съм патриот и да кеся на тоа дъжд с дъждобранче, аз псувам у задръстванията неосъзнавайки величието на събитието създало тези задръствания и тая еуфория. Последната седмица само от чешмата къде не течеше Стоичков. Ама този велик българин допринесъл за това дори и такситата у Конго да знаят де е България го заслужава. Този факт, лично мен много ме радва. Даже е като парола, качваш се на некоя бангия нейде по света примерно у Бангладеш питат те от де си казваш България и мангала веднага - аааааа, Стоичков! и всичко тръгва по мед и масло и живота е хубав, уникално преживяване! Оттам следва диалог за киселото мляко и столицата на България - Букурещ. И така в смях и закачки минава времето. Ако не беше Стоичков кво прайм?
Аз пак да питам, що не доде Марадона бе. И не ми ги разправяйте, че народа не беше отишъл да види Марадона, Ромарио и Роналдиньо.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 22 Май 2016, 10:14

nqmam_bmw написа:

моля хора, който нямат каква да кажат по темата да не го правят.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 22 Май 2016, 10:35

94 когато цяла България излезе по улиците, и то няколко пъти, кой мислите го предизвика? Но доста от вас не знаят, защото или не са били родени,или са били пеленачета. Страшна еуфория, тръпка,сълзи от радост.
Е голяма част от тази радост я допринесе именно Ицо.
С този манталитет, с това мислене и т.н. за съжаление никога повече няма да има такива зрелищни събития.
Жалко.
Много жалко,Българино.
Последна промяна wladio на 30 Юли 2016, 11:33, променена общо 1 път

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Май 2016, 10:45

E34 написа:Съжалявам момчета, че не се вписвам в общата патриотична картина прехласвайки се пред Пулев, Стоичков, Стамболов, България на три морета, Македонско девойче, Йовано Йованке, Шуми Марица и Слави Трифонов. Понякога даже ми е тъпо. Ей го оня ден вместо да се кефя на уникалния мач на звздите, купувайки си едно билетче минимум за 88.88лв щото съм патриот и да кеся на тоа дъжд с дъждобранче, аз псувам у задръстванията неосъзнавайки величието на събитието създало тези задръствания и тая еуфория. Последната седмица само от чешмата къде не течеше Стоичков. Ама този велик българин допринесъл за това дори и такситата у Конго да знаят де е България го заслужава. Този факт, лично мен много ме радва. Даже е като парола, качваш се на некоя бангия нейде по света примерно у Бангладеш питат те от де си казваш България и мангала веднага - аааааа, Стоичков! и всичко тръгва по мед и масло и живота е хубав, уникално преживяване! Оттам следва диалог за киселото мляко и столицата на България - Букурещ. И така в смях и закачки минава времето. Ако не беше Стоичков кво прайм?
Аз пак да питам, що не доде Марадона бе. И не ми ги разправяйте, че народа не беше отишъл да види Марадона, Ромарио и Роналдиньо.

Това, че света не знае нещо кой знае какво за България(извън спорта)и ситуацията в държавата е такава скапана в много отношения, няма нищо общо с това какъв е или не е дадена личност.
Особено пък със задръстванията. Както сам каза колегата, само от чешмата не бил текъл Стоичков - цял ден разправяха за затворените улици и да си направи всеки алтернативен маршрут. А ако толкова те бъркат задръстванията в София, сменяй населеното място докато е време защото тоя град не е пригоден за милиони автомобили. Ще става по-зле, по-добре не въпреки всички пътища построени в последните 10 години. Чудя се без тях как ли щяхте да се оплаквате с това прогресивно нарастване на автомобили.
Иначе хората по света ползват градски транспорт, таксита, метро, колелета, ходят пеш и т.н.
Начини има, стига да има желание, а не само мрънкане.
Като пък не ти харесват мизерията в София, задръстванията, въздуха и още куп неща, прави като мен - живей на село. :wave:
А да се прехласваш по някой и да не го плюеш са различни неща. И аз не се прехласвам по Пулев, Слави Трифонов и още бая неща и хора, но не ги плюя. Пулев даже си го критикувах доволно след мача с Кличко, най-вече за селските приказки преди, по време и след мача, но не съм седнал да го плюя. Подкрепям го иначе защото е Българин и чисто като спортист. Което не значи, че това не е личен избор. Безцелното плюене и мрънкане обаче са друго нещо.
94-та бях на 11 и много ясно помня всичко, всеки мач, всякак вечер навън с пълните улици, изобщо всичко. Никога не съм бил фен на БарЦа примерно, особено пък да стана такъв заради Стоичков, но емоциите които изпитахме тогава и успехите, които той постигна са достойни само за уважение, не за презрение. Който не го харесва, нека не говори, особено пък жалко е когато едната агитка го плюе само защото не е от нашите. 94-та всички бяхме едно, така и трябва да бъде. Дори на мен като Цесекар ми стана неприятно на бенефиса когато част от публиката освирка Сираков и Боримиров при представянето. Най-малкото от уважение към Ицо не трябваше щом ги е поканил и са дошли. Но то си е за тяхна сметка. Уважението е важна част от всичко, дори към "врага".
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Мнение от wladio » 22 Май 2016, 11:38

А аз за малко да сгафя при представянето на Сираков и Боримиров, бях в сектор Г,и таман да запляскам, но се усетих навреме.
А защо освиркаха Фандъкова И Кралев????
Защото са същите личности като тези тук дето "мажат " темата.
Уважение -дума непозната на доста хора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 22 Май 2016, 11:42

Ей тва ли е най големия проблем на държавата че Стоичков си сложил буркан на колата и припсувал някви журналистчета :dunno: Където съм бил в чужбина първото нещо като споменеш България е отговор "Ааа Стоичков да". По-добре наистина да заключват темата че се излагаме само :kuku:

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 22 Май 2016, 12:29

Ае че има конспирации че 1994 е било букмейкърско такова с България на четвърт т.н. ама на - не може се отрече че Стоичков е бил голяма работа в Испания и хората си го тачат и днес. Може да е простак и какъвто и да е там ама евала му за това което е направил. Но тук се спомена и КУбрата. Еми тоя човек е противен и без да си отвори устата. Сори, но Кубрат е боклук отвсякъде.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 22 Май 2016, 14:19

Стоичков е достоен за уважение ! Сега , че бил простак , селянин и прочие е неуместно да му се приписва , в крайна сметка той е футболист , а не академик . Карал бил със синя лампа , ами за ебане е този който му е издал разрешителното , а не Ицо...Ако високопоставения му беше отказал молбата за такава , Ицо надали щеше да я лепне на тавана .
И последно , цяла Франция го знае и уважава , едни му прознасят името правилно други неправилно , но го споменават с уважение и искат новини за него въпреки , че заради Костадинов и останалата група преживяха голям кошмар тогава .
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата