Как Ви се струва новата 5-ца?
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Как Ви се струва новата 5-ца?
Нещо не ме грабва..и с тая грозна задница
последната 5-ца която ми хареса много и ме грабна е F10. Тва за angel eyes-a и на мен не ми е ясно защо го промениха на линии, след като кръглите фарове винаги са били като запазена марка..не че така е лошо де. Явно гледат да вкарат нещо ново.

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Бенгъл ме излекува от всякакви мераци да коментирам новите модели. Имам съвсем практичен въпрос. Да ми обадят цена за смяна на светлини преден десен фар.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
С тия модерни светлини (BMW Adaptive LED, BMW Laser light) няма да останеш доволен от офертата
Изглежда доста симпатична, надявам се скоро да я огледам наживо и да си изградя мнение. Първите фотоси е ясно, че са все на топ изпълнение - интересно ще бъде в по-базов вариант дали хваща окото

Изглежда доста симпатична, надявам се скоро да я огледам наживо и да си изградя мнение. Първите фотоси е ясно, че са все на топ изпълнение - интересно ще бъде в по-базов вариант дали хваща окото
Don_Diego написа:С тия модерни светлини (BMW Adaptive LED, BMW Laser light) няма да останеш доволен от офертата![]()
Tова имам впредвид. Нов фар или стара Е36-ца? Това ще е въпроса

От друга страна аз въм върл противник на всякакви електронни скрийнове по таблото и пр. допълнителни екстри. Говорим за лукс, ето ви лукс:

Нищо излишно и 100% класика.

Мен лично много ме дразнят всякакви излишни сигнали тип "намаляла течност за чистачки", "3С температура навън", "изгоряла крушка някъде си", "чек ейнджин", "иди си смени маслото на двигателя" и т.н.
Въпрос на вкус. Рекламните снимки винаги са топ-изпълнение, нормалното изпълнение е далеч назад.
Вероятно не разбирам от "лукс" и за мен двата салона от горните снимки са умопомрачително грозни. "Впредвид"-"неВпредвид" фарове и Е36-ци... как ги набута в темата - не ми е ясно. Който е луд да дава пари за грозотии като ролс-ройс-а по-горе - негова си работа - вероятно от "още по-старата школа", свикналите с геврека на ГАЗ-ката или ЗИЛ-а. В "щатите" може и да е "фешън"... кой знае...
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Ролс ройса въобще не изглежда луксозен, по скоро пластмасов, нещо като крайслер, опитали са се да направят бутоните "класически", но не им се е получило. На мен много по-луксозно и високотехнологично ми се струва таблото обшито в кожа на някоя S класа или серия 7 BMW. Мисля че с тази си линия BMW вървят в правилната посока, новата седма и пета серия за мен са най-хубавите модели до сега.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
@BMW_POWER: Не ги давай тия ролсове за пример, защото и те имат дисплеи при това ОГРОМНИ (голямата дъска над духалките го крие и можеш с един бутон да го отвориш и втори под циферблатите на километража). Отделно колко съобщения изписват точно ролсовете ти е бедна фантазията - дава точна диагноза при повреда и какво да правиш, сам се сети колко четене пада на таблото.
Днес случайно се натъкнах на клипчето , е не ми хареса
Няма го тоя чар вече , все едно са взели скиците на 7 и 4 серия и са ги уеднаквили , никаква отличителна черта. Срам не срам ама като гледам новите Мерцедеси , БМВ ми се виждат класи под тях.
И тея новите фарове как ги измислиха с халогените отдолу , мясат на някой Голф с DLR
Задницата с тая черна добавка пак не ми се вързва в цялата картинка

И тея новите фарове как ги измислиха с халогените отдолу , мясат на някой Голф с DLR

Задницата с тая черна добавка пак не ми се вързва в цялата картинка

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови

Специално за ролс-ройса, седалките са малко
, но дървото е супер, но все пак това е задължителна ръчна изработка, а на горните картинки и сравнително рядка дървесина, макар че за тази цена няма да я усетиш стойността на дървесината, работата е голямата скъпотия.

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Вие сериозно ли на кола за милион и намерихте кусури, че седалките и калпави и интериора бил пластмасов? 

efren написа:Специално за ролс-ройса, седалките са малко, но дървото е супер, но все пак това е задължителна ръчна изработка, а на горните картинки и сравнително рядка дървесина, макар че за тази цена няма да я усетиш стойността на дървесината, работата е голямата скъпотия.
Давам снимките на Ролса, за да видите какво има на таблото. Класически уреди и това е.

Класика и нищо излишно

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Вие сериозно ли на кола за милион и намерихте кусури, че седалките и калпави и интериора бил пластмасов?
Е то в този форум отдавна най-доброто е Дачия, Шкода и Тойота

По темата... все повече се кефя на американските, особено заради двигателите. Не е нормално 530и да е 4 цилиндъра

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BMW_POWER написа:Давам снимките на Ролса, за да видите какво има на таблото. Класически уреди и това е.
Класика и нищо излишно
Не че нещо, но това от снимката, също мрънка за крушки, течност за чистачки и тн.
Просто го прави на един дисплей, като съобщението изчезва след 20 секунди и се показва пак, като загасиш и запалиш отново.
Някак далеч по-дискретно е и не дразни

ИНаче новата 5-ца - ми тя е като старата

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тези ролс-ове са за извратени богаташи 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче