Как Ви се струва новата 5-ца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Как Ви се струва новата 5-ца?

Харесва ми много ! Излежда по-добра от Ф10!
62
33%
Харесва ми . Ще видим наживо
64
34%
Средна Хубост ...
27
15%
Разочарован съм ...
15
8%
Трагична е ...
4
2%
Какво е 5-ца?
14
8%

Общо гласове : 186
gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: Как Ви се струва новата 5-ца?

Мнение от ryan83 » 15 Окт 2016, 11:19

Нещо не ме грабва..и с тая грозна задница :mhihi: последната 5-ца която ми хареса много и ме грабна е F10. Тва за angel eyes-a и на мен не ми е ясно защо го промениха на линии, след като кръглите фарове винаги са били като запазена марка..не че така е лошо де. Явно гледат да вкарат нещо ново.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Окт 2016, 15:49

Бенгъл ме излекува от всякакви мераци да коментирам новите модели. Имам съвсем практичен въпрос. Да ми обадят цена за смяна на светлини преден десен фар.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Окт 2016, 16:47

С тия модерни светлини (BMW Adaptive LED, BMW Laser light) няма да останеш доволен от офертата :mhihi:
Изглежда доста симпатична, надявам се скоро да я огледам наживо и да си изградя мнение. Първите фотоси е ясно, че са все на топ изпълнение - интересно ще бъде в по-базов вариант дали хваща окото
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Окт 2016, 19:22

Don_Diego написа:С тия модерни светлини (BMW Adaptive LED, BMW Laser light) няма да останеш доволен от офертата :mhihi:
Изглежда доста симпатична, надявам се скоро да я огледам наживо и да си изградя мнение. Първите фотоси е ясно, че са все на топ изпълнение - интересно ще бъде в по-базов вариант дали хваща окото

Tова имам впредвид. Нов фар или стара Е36-ца? Това ще е въпроса :idea:

От друга страна аз въм върл противник на всякакви електронни скрийнове по таблото и пр. допълнителни екстри. Говорим за лукс, ето ви лукс:

Изображение

Нищо излишно и 100% класика.

Изображение

Мен лично много ме дразнят всякакви излишни сигнали тип "намаляла течност за чистачки", "3С температура навън", "изгоряла крушка някъде си", "чек ейнджин", "иди си смени маслото на двигателя" и т.н.

Въпрос на вкус. Рекламните снимки винаги са топ-изпълнение, нормалното изпълнение е далеч назад.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deank » 15 Окт 2016, 19:38

Вероятно не разбирам от "лукс" и за мен двата салона от горните снимки са умопомрачително грозни. "Впредвид"-"неВпредвид" фарове и Е36-ци... как ги набута в темата - не ми е ясно. Който е луд да дава пари за грозотии като ролс-ройс-а по-горе - негова си работа - вероятно от "още по-старата школа", свикналите с геврека на ГАЗ-ката или ЗИЛ-а. В "щатите" може и да е "фешън"... кой знае...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 15 Окт 2016, 20:09

Ролс ройса въобще не изглежда луксозен, по скоро пластмасов, нещо като крайслер, опитали са се да направят бутоните "класически", но не им се е получило. На мен много по-луксозно и високотехнологично ми се струва таблото обшито в кожа на някоя S класа или серия 7 BMW. Мисля че с тази си линия BMW вървят в правилната посока, новата седма и пета серия за мен са най-хубавите модели до сега.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Окт 2016, 20:11

@BMW_POWER: Не ги давай тия ролсове за пример, защото и те имат дисплеи при това ОГРОМНИ (голямата дъска над духалките го крие и можеш с един бутон да го отвориш и втори под циферблатите на километража). Отделно колко съобщения изписват точно ролсовете ти е бедна фантазията - дава точна диагноза при повреда и какво да правиш, сам се сети колко четене пада на таблото.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 15 Окт 2016, 20:46

Днес случайно се натъкнах на клипчето , е не ми хареса :confused: Няма го тоя чар вече , все едно са взели скиците на 7 и 4 серия и са ги уеднаквили , никаква отличителна черта. Срам не срам ама като гледам новите Мерцедеси , БМВ ми се виждат класи под тях.
И тея новите фарове как ги измислиха с халогените отдолу , мясат на някой Голф с DLR :lol:
Задницата с тая черна добавка пак не ми се вързва в цялата картинка :dunno:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 15 Окт 2016, 20:59

:OT: Днес имах възможността да се кача в една Е класа и ми хареса ,не знам при БМВ как ще е, ама на пръв май очаквах повече от въпросната нова 5-ца... :conf: и все пак не мисля, че е лоша.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 15 Окт 2016, 21:10

Специално за ролс-ройса, седалките са малко :confused: , но дървото е супер, но все пак това е задължителна ръчна изработка, а на горните картинки и сравнително рядка дървесина, макар че за тази цена няма да я усетиш стойността на дървесината, работата е голямата скъпотия.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2016, 21:26

Вие сериозно ли на кола за милион и намерихте кусури, че седалките и калпави и интериора бил пластмасов? :shock:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Окт 2016, 21:31

efren написа:Специално за ролс-ройса, седалките са малко :confused: , но дървото е супер, но все пак това е задължителна ръчна изработка, а на горните картинки и сравнително рядка дървесина, макар че за тази цена няма да я усетиш стойността на дървесината, работата е голямата скъпотия.

Давам снимките на Ролса, за да видите какво има на таблото. Класически уреди и това е.

Изображение

Класика и нищо излишно :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 15 Окт 2016, 22:51

bum_bum написа:Вие сериозно ли на кола за милион и намерихте кусури, че седалките и калпави и интериора бил пластмасов? :shock:

Е то в този форум отдавна най-доброто е Дачия, Шкода и Тойота :yes:

По темата... все повече се кефя на американските, особено заради двигателите. Не е нормално 530и да е 4 цилиндъра :kuku: Интериора си е направо същия, спрямо Ф10.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Окт 2016, 23:05

BMW_POWER написа:Давам снимките на Ролса, за да видите какво има на таблото. Класически уреди и това е.

Изображение

Класика и нищо излишно :dunno:

Не че нещо, но това от снимката, също мрънка за крушки, течност за чистачки и тн.
Просто го прави на един дисплей, като съобщението изчезва след 20 секунди и се показва пак, като загасиш и запалиш отново.
Някак далеч по-дискретно е и не дразни ;)

ИНаче новата 5-ца - ми тя е като старата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 15 Окт 2016, 23:48

тези ролс-ове са за извратени богаташи :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата