Auto Motor Show по btv

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Auto Motor Show по btv

Мнение от vicho » 25 Окт 2016, 16:11

Изгледах всичко най-накрая ...

Доволен съм, явно очакванията ми не са толкова големи, както на някои колеги :mhihi:

Рубриките са си рубрики, добре, че има разнообразие... За мен - Влади Кулев е на много високо ниво и винаги е бил. От монтаж, видео обработка и т.н. не разбирам, че да ги коментирам, ама явно има какво да се желае. Актрисата внася свежа нотка в иначе sausage party автомобилните предавания :mhihi: :mhihi: :mhihi:

никога няма да се хареса на всички и по-добре :clap: хубаво е, че има интерес ;) :!: :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2016, 16:35

P1tbuL написа:
cod-cdbp написа:
P1tbuL написа:На мен ми хареса първия епизод. Както един колега по горе каза: имате проблем с очакванията.
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии... :mhihi: Не знам... хубаво, ок, не се харесва ама... грозно е да се плюва така. Както и да е, все тая. :bchug:

Прощавай, не искам да се заяждам, но без критика, нивото няма да се вдигне, особено в 21-ви век, където достъпа до много по-качествено направени програми е на два клика разстояние. :winky:

Аз не съм се зяждал а бях направо втрещен, как може едно автомбилно шоу да е толкова дебилно направено. В ерата на ютюб, където куцо кьораво сакато прави ревюта, не може някой с подобен бюджет да е толкова зле. Всеки може да се орбазова малко, как се правят нещата кое върви и кое -не. Американците са светлинни години напред. И тук не говорим за бюджети а за сценарии, комплексност на оценката и цялостна визи как трябва да изглеждат нещата. Тези неща не се купуват с пари и въпреки това в амШоу липсват.
И да - това, че критикувам някой който пишеше във форума от пиедестала на най-просветления БМВ маниак, тук се изложи епохално...ми не хейтя, констатирам очевидното. И ако не го уважаваха толкова хора във форума, коментарите им щяха да са драстично по-грозни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Окт 2016, 17:16

А ти откъде знаеш какъв е бюджета и при какви клаузи се прави предаването? Не ми обяснявайте после, че не било хейт. Баш си е хейт, ама щото манталитета на българина е такъв, а не защото го правите умишлено. :mhihi: Просто не гледайте шоуто и това е. То и за Ф1 така се приказва, ама всички гледате, нали? ;)
С Влади съм комуникирал веднъж лично и мога да кажа, че човекът преди всичко е човек. За професионалните му качества мисля че няма какво да се спори. Колкото до Яна - гледах я цяла седмица в "Преди обед" и тя май си е такава и извън предаването. В тоя ред на мисли няма преиграване от нейна страна. А ролята на Филип Аврамов макар да няма нищо общо с техническото естество на шоуто е интересна и забавна. В интерес на истината олицетворява една сериозна част от населението на страната, за добро или за лошо. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 25 Окт 2016, 17:28

Няма хора влюбени в моторспорта, гледащи ф1 с нещо друго освен сарказъм и насмешка ... Поне от 7г.

Тва, че си мислите, че този продукт е автомобилно предаване, за автофенове... не значи, че е такова. Поредната лъскава рекламна брошура на е това... Гланцова хартия и приличен печат ама без съдържание и жовец. Толкоз.

Позитивното е, че такива предавания с цел реклама може и да доведат до раздвижване на рекламодателите и да се финансира и някои проект свързан с емоциите от управлението на МПС и любовта към всякакви видове техника за придвижване.

Аз лично пожелавам успех на екипа... Колкото повече продукти и разнообразни, толкова по-добре за нас.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Последна промяна host на 25 Окт 2016, 19:43, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 25 Окт 2016, 17:51

Прегледах го и аз набързо...
:mhihi:
Като за начало - плюсовете:
+ Актрисата е готина
+ Влади може да кара
+ Набарали са интересни коли
Минуси:
- Заснемането - зле
- Графики - Изображение
правени от някой чичак, извлечен от обедна почивка в стил бнт...
- Персонажа на Филип Аврамов - тотална шуробаджанащина (дайте да му намерим на тва момче работа)... изобщо не намирам смисъл в него, нито ми е забавен
- Гласът зад кадър - досаден и изкуствен
- Неверни неща се говорят - Макларъна с V6 :shock: Авентадора бил ауди с дизайн от италия :dummy:
- Четене на каталожни данни - багажник с 380 литра, 2457мм междуосие... скука
- Сценарий... или липса на такова нещо :dunno:
- Всеки епизод ги представят... "Яна Кузова - актриса, бла бла, Влади Кулев - професионален инструктор... Фил - човек без работа" :mhihi:
- Ревютата - някакви никакви заключения
Сигурно и още мога да извадя, но няма смисъл... Предаването е зле!
Гледах ревютата на Аутомобилисти, които има какво да развиват и да учат, НО са на светлинни години напред! Надявам се да виждаме повече неща от тях в бъдеще!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Окт 2016, 17:57

Само "Дрифтирането" на мини купър със задница във въздуха от баба, ми стигаше, да нямам желание да го гледам тва повече :mhihi:

http://www.btv.bg/video/shows/auto-moto ... iolet.html
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 25 Окт 2016, 18:03

За мен е поносимо зле, каквото и да означава това.

Към критиките бих включил още една - защо не представят и стари коли? Дори в Top Gear го правят..

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Окт 2016, 18:10

ylaine написа:За мен е поносимо зле, каквото и да означава това.

Към критиките бих включил още една - защо не представят и стари коли? Дори в Top Gear го правят..

защото никой не плаща за това, както и никой не плаща да обясниш в национален ефир че колата дето продава е кофти.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 25 Окт 2016, 18:10

И аз го мернах, по телевизията, но имаше доста супер кари, а мен те не са ми интересни. :dunno:
Може и просто такъв епизод да съм хванал де, де да знам, но нещо не ме грабна

Чакам е такъв тип да пуснат ама няма :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Окт 2016, 18:37

Пуснах си единия епизод, мисля няма да си го причиня втори път. Наистина само БМВ манияка се държи естествено, мацката става само за... :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2016, 18:38

https://www.youtube.com/watch?v=6EbbxWI7UvA - ето как се прави. Дори да избегнем теста на писта, който е скъп (собствениците на хипер коли в БГ, едва ли лесно се съгласяват да им пилят колите), пак човека е безкрайно далеч като изчепателност, фън и вкус.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 25 Окт 2016, 18:56

Нали се сещате, че ако чисто хипотетично си представим, че нова телевизия решат да въртят стари епизоди на топ гиър по същото време по което е авто мотор шоуто, то бтв по това време ще бъде нещо от сорта на :

Изображение

А, нова ще са като летището Тушино 91ва, когато пристигат една камара американски рок групи в Русия (Вкл. металика и ac/dc)

Изображение

:mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Окт 2016, 18:57

Да бе, спор няма как се прави. Ама дайте да приведем всичко това към нашата реалност - имаме едно подобие на писта, по която така или иначе не може да се кара много бързо; нямаме хубави пътища, за да може драйвъра да покара спокойно (както е в клипа). Колко забавно ще е тоя Макларън да го друсат по родните дупки и неравности? :mhihi: Ми и аз да съм на мястото на собственика и аз няма да се съглася да ми кривят джантите нейде.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Окт 2016, 20:28

Сега ако ви кажа, че се кефя на филмчето "Лора от сутрин до вечер" сигурно ще искате сам да помоля администратор да ме изключи от форума. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Окт 2016, 21:34

Dirty M5 driveR написа:Да бе, спор няма как се прави. Ама дайте да приведем всичко това към нашата реалност - имаме едно подобие на писта, по която така или иначе не може да се кара много бързо; нямаме хубави пътища, за да може драйвъра да покара спокойно (както е в клипа). Колко забавно ще е тоя Макларън да го друсат по родните дупки и неравности? :mhihi: Ми и аз да съм на мястото на собственика и аз няма да се съглася да ми кривят джантите нейде.

Има уникално красиви пътища в БГ - но предимно в Южна България :confused: Имаше си отделна тема . В родопите около язовирите, има перфектни високопланински пъутища със спиращи дъха гледки. Веднага се сеща за пътя от Девин към Пловдив - първите 30ина км са :++
Отново става на върпоса за режисура и визия ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата