Auto Motor Show по btv
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Auto Motor Show по btv
Изгледах всичко най-накрая ...
Доволен съм, явно очакванията ми не са толкова големи, както на някои колеги
Рубриките са си рубрики, добре, че има разнообразие... За мен - Влади Кулев е на много високо ниво и винаги е бил. От монтаж, видео обработка и т.н. не разбирам, че да ги коментирам, ама явно има какво да се желае. Актрисата внася свежа нотка в иначе sausage party автомобилните предавания
никога няма да се хареса на всички и по-добре
хубаво е, че има интерес

Доволен съм, явно очакванията ми не са толкова големи, както на някои колеги

Рубриките са си рубрики, добре, че има разнообразие... За мен - Влади Кулев е на много високо ниво и винаги е бил. От монтаж, видео обработка и т.н. не разбирам, че да ги коментирам, ама явно има какво да се желае. Актрисата внася свежа нотка в иначе sausage party автомобилните предавания

никога няма да се хареса на всички и по-добре

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
P1tbuL написа:cod-cdbp написа:P1tbuL написа:На мен ми хареса първия епизод. Както един колега по горе каза: имате проблем с очакванията.
Много грозни мнения прочетох. Бездарници, фалшивци, не знам си какви... хора, ако си мислите, че Джеръми Кларксън ще дойде на "Дракон" да тества един Широн значиии...Не знам... хубаво, ок, не се харесва ама... грозно е да се плюва така. Както и да е, все тая.
Прощавай, не искам да се заяждам, но без критика, нивото няма да се вдигне, особено в 21-ви век, където достъпа до много по-качествено направени програми е на два клика разстояние.
Аз не съм се зяждал а бях направо втрещен, как може едно автомбилно шоу да е толкова дебилно направено. В ерата на ютюб, където куцо кьораво сакато прави ревюта, не може някой с подобен бюджет да е толкова зле. Всеки може да се орбазова малко, как се правят нещата кое върви и кое -не. Американците са светлинни години напред. И тук не говорим за бюджети а за сценарии, комплексност на оценката и цялостна визи как трябва да изглеждат нещата. Тези неща не се купуват с пари и въпреки това в амШоу липсват.
И да - това, че критикувам някой който пишеше във форума от пиедестала на най-просветления БМВ маниак, тук се изложи епохално...ми не хейтя, констатирам очевидното. И ако не го уважаваха толкова хора във форума, коментарите им щяха да са драстично по-грозни.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
А ти откъде знаеш какъв е бюджета и при какви клаузи се прави предаването? Не ми обяснявайте после, че не било хейт. Баш си е хейт, ама щото манталитета на българина е такъв, а не защото го правите умишлено.
Просто не гледайте шоуто и това е. То и за Ф1 така се приказва, ама всички гледате, нали?
С Влади съм комуникирал веднъж лично и мога да кажа, че човекът преди всичко е човек. За професионалните му качества мисля че няма какво да се спори. Колкото до Яна - гледах я цяла седмица в "Преди обед" и тя май си е такава и извън предаването. В тоя ред на мисли няма преиграване от нейна страна. А ролята на Филип Аврамов макар да няма нищо общо с техническото естество на шоуто е интересна и забавна. В интерес на истината олицетворява една сериозна част от населението на страната, за добро или за лошо.

С Влади съм комуникирал веднъж лично и мога да кажа, че човекът преди всичко е човек. За професионалните му качества мисля че няма какво да се спори. Колкото до Яна - гледах я цяла седмица в "Преди обед" и тя май си е такава и извън предаването. В тоя ред на мисли няма преиграване от нейна страна. А ролята на Филип Аврамов макар да няма нищо общо с техническото естество на шоуто е интересна и забавна. В интерес на истината олицетворява една сериозна част от населението на страната, за добро или за лошо.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Няма хора влюбени в моторспорта, гледащи ф1 с нещо друго освен сарказъм и насмешка ... Поне от 7г.
Тва, че си мислите, че този продукт е автомобилно предаване, за автофенове... не значи, че е такова. Поредната лъскава рекламна брошура на е това... Гланцова хартия и приличен печат ама без съдържание и жовец. Толкоз.
Позитивното е, че такива предавания с цел реклама може и да доведат до раздвижване на рекламодателите и да се финансира и някои проект свързан с емоциите от управлението на МПС и любовта към всякакви видове техника за придвижване.
Аз лично пожелавам успех на екипа... Колкото повече продукти и разнообразни, толкова по-добре за нас.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Тва, че си мислите, че този продукт е автомобилно предаване, за автофенове... не значи, че е такова. Поредната лъскава рекламна брошура на е това... Гланцова хартия и приличен печат ама без съдържание и жовец. Толкоз.
Позитивното е, че такива предавания с цел реклама може и да доведат до раздвижване на рекламодателите и да се финансира и някои проект свързан с емоциите от управлението на МПС и любовта към всякакви видове техника за придвижване.
Аз лично пожелавам успех на екипа... Колкото повече продукти и разнообразни, толкова по-добре за нас.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Последна промяна host на 25 Окт 2016, 19:43, променена общо 1 път
Прегледах го и аз набързо...
Като за начало - плюсовете:
+ Актрисата е готина
+ Влади може да кара
+ Набарали са интересни коли
Минуси:
- Заснемането - зле
- Графики -
правени от някой чичак, извлечен от обедна почивка в стил бнт...
- Персонажа на Филип Аврамов - тотална шуробаджанащина (дайте да му намерим на тва момче работа)... изобщо не намирам смисъл в него, нито ми е забавен
- Гласът зад кадър - досаден и изкуствен
- Неверни неща се говорят - Макларъна с V6
Авентадора бил ауди с дизайн от италия
- Четене на каталожни данни - багажник с 380 литра, 2457мм междуосие... скука
- Сценарий... или липса на такова нещо
- Всеки епизод ги представят... "Яна Кузова - актриса, бла бла, Влади Кулев - професионален инструктор... Фил - човек без работа"
- Ревютата - някакви никакви заключения
Сигурно и още мога да извадя, но няма смисъл... Предаването е зле!
Гледах ревютата на Аутомобилисти, които има какво да развиват и да учат, НО са на светлинни години напред! Надявам се да виждаме повече неща от тях в бъдеще!

Като за начало - плюсовете:
+ Актрисата е готина
+ Влади може да кара
+ Набарали са интересни коли
Минуси:
- Заснемането - зле
- Графики -
правени от някой чичак, извлечен от обедна почивка в стил бнт...
- Персонажа на Филип Аврамов - тотална шуробаджанащина (дайте да му намерим на тва момче работа)... изобщо не намирам смисъл в него, нито ми е забавен
- Гласът зад кадър - досаден и изкуствен
- Неверни неща се говорят - Макларъна с V6

- Четене на каталожни данни - багажник с 380 литра, 2457мм междуосие... скука
- Сценарий... или липса на такова нещо

- Всеки епизод ги представят... "Яна Кузова - актриса, бла бла, Влади Кулев - професионален инструктор... Фил - човек без работа"

- Ревютата - някакви никакви заключения
Сигурно и още мога да извадя, но няма смисъл... Предаването е зле!
Гледах ревютата на Аутомобилисти, които има какво да развиват и да учат, НО са на светлинни години напред! Надявам се да виждаме повече неща от тях в бъдеще!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Само "Дрифтирането" на мини купър със задница във въздуха от баба, ми стигаше, да нямам желание да го гледам тва повече
http://www.btv.bg/video/shows/auto-moto ... iolet.html

http://www.btv.bg/video/shows/auto-moto ... iolet.html

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
За мен е поносимо зле, каквото и да означава това.
Към критиките бих включил още една - защо не представят и стари коли? Дори в Top Gear го правят..
Към критиките бих включил още една - защо не представят и стари коли? Дори в Top Gear го правят..
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ylaine написа:За мен е поносимо зле, каквото и да означава това.
защото никой не плаща за това, както и никой не плаща да обясниш в национален ефир че колата дето продава е кофти.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
И аз го мернах, по телевизията, но имаше доста супер кари, а мен те не са ми интересни. 
Може и просто такъв епизод да съм хванал де, де да знам, но нещо не ме грабна
Чакам е такъв тип да пуснат ама няма

Може и просто такъв епизод да съм хванал де, де да знам, но нещо не ме грабна
Чакам е такъв тип да пуснат ама няма

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Пуснах си единия епизод, мисля няма да си го причиня втори път. Наистина само БМВ манияка се държи естествено, мацката става само за... 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
https://www.youtube.com/watch?v=6EbbxWI7UvA - ето как се прави. Дори да избегнем теста на писта, който е скъп (собствениците на хипер коли в БГ, едва ли лесно се съгласяват да им пилят колите), пак човека е безкрайно далеч като изчепателност, фън и вкус.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Нали се сещате, че ако чисто хипотетично си представим, че нова телевизия решат да въртят стари епизоди на топ гиър по същото време по което е авто мотор шоуто, то бтв по това време ще бъде нещо от сорта на :

А, нова ще са като летището Тушино 91ва, когато пристигат една камара американски рок групи в Русия (Вкл. металика и ac/dc)

А, нова ще са като летището Тушино 91ва, когато пристигат една камара американски рок групи в Русия (Вкл. металика и ac/dc)

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Да бе, спор няма как се прави. Ама дайте да приведем всичко това към нашата реалност - имаме едно подобие на писта, по която така или иначе не може да се кара много бързо; нямаме хубави пътища, за да може драйвъра да покара спокойно (както е в клипа). Колко забавно ще е тоя Макларън да го друсат по родните дупки и неравности?
Ми и аз да съм на мястото на собственика и аз няма да се съглася да ми кривят джантите нейде.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Сега ако ви кажа, че се кефя на филмчето "Лора от сутрин до вечер" сигурно ще искате сам да помоля администратор да ме изключи от форума. 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Да бе, спор няма как се прави. Ама дайте да приведем всичко това към нашата реалност - имаме едно подобие на писта, по която така или иначе не може да се кара много бързо; нямаме хубави пътища, за да може драйвъра да покара спокойно (както е в клипа). Колко забавно ще е тоя Макларън да го друсат по родните дупки и неравности?Ми и аз да съм на мястото на собственика и аз няма да се съглася да ми кривят джантите нейде.
Има уникално красиви пътища в БГ - но предимно в Южна България

Отново става на върпоса за режисура и визия ...