Евтин комлект гедоре
Модератор: Общи модератори
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Re: Евтин комлект гедоре
Kroki написа:https://www.olx.bg/ad/originalni-komplekti-tip-gedore-na-nemskata-firma-mannesmann-manesman-ID56jZ2.html#a3994c679b;promoted
Какво ще кажете за ето това?
Гледам го от бая време и много му се каня.
Имам го същия комплект. Лично за мен са боклуци. При няколко наглед елементарни ремонти, малката тресчотка даде фира.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Много го мислите това гедоре...
Около 100-те лева комплектите 98/108 части са с горе долу едно качество. (и съдържанието е на 99% еднакво)
И камък да счупите и тресчотка всичко го има по отделно и ще си допълвате при нужда. Тресчотки може да си вземете отделно някакви по-добри (аз ползвам няколко Ханс и съм предоволен от здравина и удобство, имам и такава с чупеща глава)
То е ясно че с едно гедоре нямате всичките необходими инструменти и ще докупувате разни по-специфични камъни и т.н. Идеятаа да са събрани в удобен куфар, пък счупи ли се нещо се подменя.
Около 100-те лева комплектите 98/108 части са с горе долу едно качество. (и съдържанието е на 99% еднакво)
И камък да счупите и тресчотка всичко го има по отделно и ще си допълвате при нужда. Тресчотки може да си вземете отделно някакви по-добри (аз ползвам няколко Ханс и съм предоволен от здравина и удобство, имам и такава с чупеща глава)
То е ясно че с едно гедоре нямате всичките необходими инструменти и ще докупувате разни по-специфични камъни и т.н. Идеятаа да са събрани в удобен куфар, пък счупи ли се нещо се подменя.

Borymeckata написа:Аз от няколко години се мъча да строша един комплект King Roy, но до момента държи. Не изглежда много голям, но има всичко необходимо:
Купих го към 125 лева (преди около 5 години). Мога да го препоръчам с чиста съвест.
Имам същия комплект, доста издевателста е понесъл. Препоръчвам. За парите си според мен предлага много добро качество.
Bavarcho написа:Много го мислите това гедоре...

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Колеги взех си FORCE made in taiwan 94 части за сега съм доволен. Цената е 130лв. с отстъпката, на пръв поглед добре е направено вече с употреба ще се види какво е качеството от каква стомана и каква термообработка е направена ще измеря и твърдостта на камъните за другите колеги решили да си купят FORCE
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Аз пък след тридневно маркетингово проучване станах фен на TOPTUL - даже и от онези тресчотки имат (за които писах по-горе, че много искам да си купя), и дето ги бях гледал в един американски клип и си мислех, че не се предлагат в БГ.
Знаете ли някой техен магазин, в който се предлагат инструменти TOPTUL на добра цена?
Знаете ли някой техен магазин, в който се предлагат инструменти TOPTUL на добра цена?
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ilia1984 написа:Колеги взех си FORCE made in taiwan 94 части за сега съм доволен. Цената е 130лв. с отстъпката,
И аз тая сутрин взех Force, но по-големия комплект - 108 части за 150 лв без ДДС и без отстъпка. Предполагам ще съм доволен - ще ги ползвам веднъж. Надявам се...

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ilia1984 написа:Колеги взех си FORCE made in taiwan 94 части за сега съм доволен.
Честито Колега, но не виждам в комплекта вложки "еврейска звезда", като тази:

Excellent! Steven is my name!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...

Аз имам такова. Здраво е и смея да твърдя, че съм ползвал 98% от елементите му. Тия дългите са за свещи. Кутията е метална. Имам 2 елемента счупени, ма щото съм идиот

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет

Някой да знае, от къде мога да си купя влошка (камък) за свещи 14мм, но да е с тънко тяло (20мм) на горе, че са дълбоко навиряни тея свещи, а и дупката е тясна

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Borymeckata написа:Честито Колега, но не виждам в комплекта вложки "еврейска звезда", като тази:
Благодаря колега в този комплект на FORCE от 94 части няма такива вложки не го бях забелязал това в малко по големият от 108 части май има и такива.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ilia1984 написа:Borymeckata написа:Честито Колега, но не виждам в комплекта вложки "еврейска звезда", като тази:
Благодаря колега в този комплект на FORCE от 94 части няма такива вложки не го бях забелязал това в малко по големият от 108 части май има и такива.
Точно така. Това е единствената разлика между двата комплекта. Аз взех по-големия, понеже точно тия еврейски звезди ги има доста по колите ни.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Има ги, да. Но не е фатално - могат да се докупят поединично или като комплект:

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
В сервиза, където ходя гледам ползват kstools, и тресчотките и вложккте си изглеждат доволно ползвани бая време. Иначе за любителски цели аз си взех лидълско за 90 кинта с 2 тресчотки к къси и дълги вложки и т.н. и каквото ми е трябвало до момента да свърша с този комплект е бил ок винаги. Единственото за което го жаля е че не напъвам с тресчотките а си ползвам щангите за първото разхлабване на запеклите резби.