Пулев - Самюел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Re: Пулев - Самюел

Мнение от tintirimintiri » 05 Дек 2016, 3:40

От спорове няма смисъл, на пролет ще се види кой какво може, и ще си говорим пак..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 05 Дек 2016, 11:44

Ще ти кажа за Уайлдър щот съм му фен. Последните 4 срещи, които всички са с нокаут или отказване е печелил срещу топ боксьори, които са в първите 20 в ранглистите. Тва че ти си чувал само за Димитренко където имаше припадъци в съблекалнята и не беше добре момчето или па за дебелака Устинов къде е бил боксьор ама преди 20 години тва си е твой проблем. Казвам ти образовай се малко по темата. И Тони Томпсън дет толко го фалиш загуби с нокаут от Ортиз па незнам и обира стинките по ринга в 1-вия, 3-тия и 6-стия рунд батенце. Пулев има некъв мега късмет и то благодарение на ония боклуци от Зауерланд, че се изправи срещу Кличко. Ся за кво претендира незнам като последните му мачове са срещу 146-тия, 82-ия, 100-ия и само Чисора дето беше нещо по-нормално и го би на магия. С какво са по-добри ли, ами атрактивни са. Бият и не се лигавят.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 05 Дек 2016, 17:57

Най-сетне намерих време за мача на годината. И се чудя дали самият мач или интервюто след него беше по-комичната част :dunno:
"Аз съм 100 пъти по-класен", "Вие видяхте, че не позволявам на противника да ме удари" и т.н. :mhihi:
Сега остава да направи мач с Мики Рурк и ще е напълно готов за световната титла :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 05 Дек 2016, 18:54

тея машини дето толкова ги коментирате и се ежите, по колко мача имат на година? 1, 2?

Потребител
Аватар

Мнение от teo_pp » 10 Дек 2016, 18:26

Някои от коментираните герои днес ще са на ринга. http://www.matchroomboxing.com/fight-nights/joshua-v-molina/ Някой знае ли линк за лайв стрийм?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 10 Дек 2016, 21:52

Тази вечер е мача между Anthony Joshua и Eric Molina

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 11 Дек 2016, 3:01

http://www.fight-bg.com/Антъни-Джошуа-срещу-Ерик-Молина-НА-Ж/

На третия линк върви.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 11 Дек 2016, 3:22

Това беше кратко... :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 11 Дек 2016, 10:23

Аз му се радвам защото ми харесва и е упорит,дори и пак да падне на такъв голям мач,се мъчи да достигне до него.Сигурно защото е некъдърник стига до там.Всички треньори и разбирачи тук,пък ви пожелавам ,вас да гледаме и на вашите умения да се радваме. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Дек 2016, 11:49

В интерес на наШто момче е да му организират мач с Кличко, че ако се бутат за мач с Джошуа аз прогнозирам фолкпевачка-вдовица :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 11 Дек 2016, 12:33

Don_Diego написа:В интерес на наШто момче е да му организират мач с Кличко, че ако се бутат за мач с Джошуа аз прогнозирам фолкпевачка-вдовица :mhihi:

НаШ'то тюфлече ще се боксира с неговото си тюленче андреа, а мач с Кличко/Джошуа малко през крив макарон, щото на 19.04.2017 вече е насрочен мач между Кличко и Джошуа. В идеалния случай, ако се смилят над андрейовица и от загубенланд съберат достатъчно с'тинки догодина по тва време може и да го пуснат от няма и къде срещу един от двамата. Само да се моли да не е срещу Джошуа, че като го гледам британчето снощи колко е назобено нашия няма да има време и на клоун да се прави, както беше с Кличко :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 11 Дек 2016, 12:39

Тъжно ,но факт,ако искаме световен шампион да е българин,няма да е с Пулев. Първо защото главата не му работи и второ не става за боксьор.Това да удряш не е парадигма в бокса,но и това Пулев не го може.Глупака хапещ уши само това можеше и заслужено изчезна от терена.Боксьора трябва да е умен и упорит.Да носи на бой,даже да избягва да го бият в боя.Трябва да е умен!!! Съжалявам,но в момента бокса е в дълбока криза.Очаквам да се изроди като кеча.Шоу без покритие.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Дек 2016, 13:22

Грам не отбирам от бокс и затова гледам да не коментирам в подобни теми,но от това,което съм гледал откъслечно, Джошуа играе супер атрактивно и надъхано наистина :paranoid:

Дон Диего & мадафака- как можахте :lol: :lol: ,много се смях :lol: :ok:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Дек 2016, 13:54

Е нали уж нашия е официален претендент вече, очаквам скоро след мача между Кличко и Джошуа да съобщят и за мач на Пулев с Джошуа за някоя невзрачна титла.

@Bogat_beden: не знам какво е смешното на това, че на нашия ще му разплетат чорапите от бой и освен съдии и треньорски екип до ринга ще има и поп :mhihi: . Много е вероятно ако отнесе още един тежък нокаут като от Кличко да окачи ръкавиците.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 11 Дек 2016, 15:45

Don_Diego написа:Е нали уж нашия е официален претендент вече

То е пожелателно, не задължително. После - нашия няма пари да сложи на масата. Спомни си кво беше с Кличко. Хиляда пъти преговаряха финансовата част. После - никой не иска да го гледа нашия. 99% от феновете му са българи. Кличко го знае цял свят, доказал се, не като нашия въздух под налягане. Напълно нормално хората да искат да гледат Джошуа вс Кличко.

Don_Diego написа:очаквам скоро след мача между Кличко и Джошуа да съобщят и за мач на Пулев с Джошуа за някоя невзрачна титла.

Ми мача е на 29-и април. Който и да бие няма да го пуснат срещу нашия тумбак по-рано от поне 4-5 месеца, но пак не е 100% гарантирано.

Don_Diego написа:Много е вероятно ако отнесе още един тежък нокаут като от Кличко да окачи ръкавиците.

Изобщо няма да ги окачи. Яко гладен е и ще си тресе сланините по ринга до последно. Също, като последния му "опонент" дето, ако не беше се отказал сам щеше да получи инфаркт на ринга от прекалено дългата разходка на ринга.

Bogat-Beden написа:Джошуа играе супер атрактивно и надъхано наистина

По-важното е, че има тежък удар, доста е бърз и процентно едно 80% от ударите му са в целта.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата