Кадри от нападение на жена в Берлин шокираха германците
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
Re: Кадри от нападение на жена в Берлин шокираха германците
Дано го интегрират с 5г. присъда в Германия мангалата, че тука от толкова интеграция всичките се разхождат с постоянно насарастващ брой криминални проявления и никой нищо не им прави. В Австрия и с мене един чичка се държа все едно съм циганин първия ден, ама чак следващите дни видях защо. Хем цялата ни измет се мъчи да отиде натам (и масово успява), хем пак имаме толкова много от нея тука и не можем да се оправим.
ПС. В слънчака не съм имал проблеми. Един от Манчестър веднъж почна да ми прай карате, ама седна на масата, разплака се, взе ми бирата и почна да говори за починалия си баща, и аз нищо не разбрах и си тръгнах.
ПС. В слънчака не съм имал проблеми. Един от Манчестър веднъж почна да ми прай карате, ама седна на масата, разплака се, взе ми бирата и почна да говори за починалия си баща, и аз нищо не разбрах и си тръгнах.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
В Европа от толкова "толератност" в същност са най-големите расисти, които има на планетата според мен. Сега ще си го ползва Меркел тва за политически дивиденти...
А този само доказва, че не можеш да имаш произволна имиграция, а трябва някаква система да се отсяват тези, които са полезни за останалите и тези, които не са (и разбира се най-добрата система е пазара на труда).
А този само доказва, че не можеш да имаш произволна имиграция, а трябва някаква система да се отсяват тези, които са полезни за останалите и тези, които не са (и разбира се най-добрата система е пазара на труда).
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Добре де, а няма ли някаква предистория? Защо я е ритнал? Иначе аз изобщо не защитавам постъпката му, нека си го опандизят.
Тука понякога виждам такива групички български/румънски цигани и са неприятни само като ги видиш...
Тука понякога виждам такива групички български/румънски цигани и са неприятни само като ги видиш...

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Нашия мангал ако го намерят, ще го отнесе сериозно и всички тук ще се радват.
Но при обратна ситуация не е съвсем така:
https://news.bg/crime/pomilvaha-maykal-shiylds.html
Но при обратна ситуация не е съвсем така:
https://news.bg/crime/pomilvaha-maykal-shiylds.html
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Muslim Migrants Destroy Christmas Tree In Italy
https://www.youtube.com/watch?v=AUF_LFWjbTY
Не е точно по темата, но...
Аз съм изключително солидарен, но тия вече почват да ми се катерят по к...
https://www.youtube.com/watch?v=AUF_LFWjbTY
Не е точно по темата, но...
Аз съм изключително солидарен, но тия вече почват да ми се катерят по к...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Ако християнин поругае символ на най-големия ислямски празник в ислямска държава, или ще бъде осъден на смърт или ще бъде линчуван от човекоподобните...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Aз бая съм обикалял и никога не са ме имали за мангал.
Всичките си имат мангали и си ги знаят що за стока са. Колко полит коректни са е друг въпрос.
Стинка, ще ме извиняваш ама най-големите расисти са негрите и чифутлята

Стинка, ще ме извиняваш ама най-големите расисти са негрите и чифутлята

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
За мен са британците 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
По примера на първия, ето го и втория https://www.youtube.com/watch?v=E2nMTDkbXyg
Не знам. Аз по принцип не съм забелязал да се отнасят с мене европейците като с човек втора ръка, но днеска един от директорите ми немец на шега ме попита ако ме разсърдят достатъчно дали ще ги ритам по стълбите.
Шега шега, ама ...
Шега шега, ама ...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
alx написа:Не знам. Аз по принцип не съм забелязал да се отнасят с мене европейците като с човек втора ръка, но днеска един от директорите ми немец на шега ме попита ако ме разсърдят достатъчно дали ще ги ритам по стълбите.
Шега шега, ама ...
и ТИ им каза, не аз направо ще ви пусна по един в челото

И аз се чудя, какво го накара този урод да ритне жената, трябва да си пълен изрод, но от много демокрация така става, дупе да ни е яко
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Точно на това място в този квартал съм бил няколко пъти,квартала е бъкан с чужденци/то в Берлин немците са кът
/аз мисля че малко по отгоре по стълбите тоя мангал нещо се е закачал с момичето и тя явно му е казала нещо от рода на ,,Scheiße Ausländer ,,и тоо задник я последвал и това е ,,измислил,,.
Това бе клипа който първо се появи в нета обаче после го свалиха,това е всъщност момичето....

Това бе клипа който първо се появи в нета обаче после го свалиха,това е всъщност момичето....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
След повече от 1300 регистрирани в Германия нападения, изнасилвания и грабежи и неизвестно колко нерегистрирани, които умишлено се укриваха и само за някои се споменаваше мимоходом, сега втора седмица се гърми за "българина", който напада германки и отгоре на всичко, странно защо, не може да бъде заловен. Не знам защо, но имам чувството, че някой се опитва да разсее общественото мнение в Германия, да се убедят германците, че не са страшни добрите емигранти, а лошите българи. Ако утре започнат да се прочистват и да ни ги връщат обратно, всеки германец ще си каже- супер, едни цигани ги изпращат при други и ще си живеят и разбират много добре. Който не вярва, да напише в Google- Лайпцигски процес. Само където циганина не е Георги Димитров.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Е те ни занимават с тая простотия, за да ни отклонят вниманието от къде, къде по-важни неща, случващи се в държавата 

- dreadx
- младши ентусиаст
-
Някъде гледах, че май са го хванали в Германия.
А тук можете да четете за талибаните по света и у нас: http://www.barenakedislam.com/
А тук можете да четете за талибаните по света и у нас: http://www.barenakedislam.com/
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5