Избраха мис Хелзинки 2017г.
Модератор: Общи модератори
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Re: Избраха мис Хелзинки 2017г.
Че тая нашата Жени Калканджиева ли е ква е нали и тя уж няква там мис свят ли е вселена ли е галактика ли е к'во е пък се напива като казак по всяко риалити в което е участвала и не е толкова красива даже ме отблъсква мен лично. Изобщо по тея конкурси печелят тея дето имат пари и всичко е нагласено както при навсякъде. 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Отворих снимките и ми са цепна протектора на телефона

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Дидо85
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.2i CSL '03
Виждам заглавието и си викам, супер ще хвърля един поглед да оплакна окото и да ми тръгне седмица добре понеделнишки...
... а то какво се оказа

... а то какво се оказа

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Rainy написа:Затова трябва да ценим българската красота. В много малко държави има толкова красиви жени като нас, да не кажа, че почти няма, хаха. Веднъж гледах Мис свят и останах потресена от повечето кандидатки. То в България по улиците ще срещнеш поне 10 по-красиви жени в рамките на 1 час. Дори Мис свят беше станала една с криви зъби, направо за шини... Нали уж се води най-красивата жена на света, как може да има такъв голям недостатък. Поне в лице беше симпатична, но пак го намирам за неприемливо.
Аз пък далеч не мисля, че българките са най-красивите жени или че повечето българки са красиви. Просто повечето се гримират и полагат някакви грижи за външния си вид, но по естествена красота не са чаааак толкова по-добре от останалия свят. Да не кажа дори в сравнение с Швеция, Полша, Русия, Украйна, Финландия и т.н съм виждал процентуално доста повече естествено красиви жени от българките. А най-странното е, че и по-характер са доста по-благи, докато тук най-често красавиците са с едно такова самочувствие да й се чудиш на какво е базирано.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dextuar написа:Да не кажа дори в сравнение с Швеция, ..., Финландия и т.н съм виждал процентуално доста повече естествено красиви жени от българките. А най-странното е, че и по-характер са доста по-благи, докато тук най-често красавиците са с едно такова самочувствие да й се чудиш на какво е базирано.
Няколко пъти в различни теми се споменават жените от скандинавските страни като красиви и все се чудя тия заключения от наблюдение наживо ли са или от снимки в нета

Понеже съм бил там и не мога да кажа, че съм се нагледал на хубави жени. Напротив, процентуално (б@хти думата) повечето са като кобили, супер огромни, груби, с ръбести скули, бели като сирене, с луничики... Абе нямам думи...
Да не говорим за характера - толкова студени и недружелюбни хора не съм срещал в Европа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
drago_pavlov написа:dextuar написа:Да не кажа дори в сравнение с Швеция, ..., Финландия и т.н съм виждал процентуално доста повече естествено красиви жени от българките. А най-странното е, че и по-характер са доста по-благи, докато тук най-често красавиците са с едно такова самочувствие да й се чудиш на какво е базирано.
Няколко пъти в различни теми се споменават жените от скандинавските страни като красиви и все се чудя тия заключения от наблюдение наживо ли са или от снимки в нета![]()
Понеже съм бил там и не мога да кажа, че съм се нагледал на хубави жени. Напротив, процентуално (б@хти думата) повечето са като кобили, супер огромни, груби, с ръбести скули, бели като сирене, с луничики... Абе нямам думи...
Да не говорим за характера - толкова студени и недружелюбни хора не съм срещал в Европа...
От тези страни - Швеция, Полша, Русия, Украйна, Финландия, не съм бил единствено във Финландия и мнението ми се гради от нета, признавам. За другите обаче са лично мои наблюдения както от престой там, така и познанство с такива хора, пребивавали тук в България.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dextuar написа:От тези страни - Швеция, Полша, Русия, Украйна, Финландия, не съм бил единствено във Финландия и мнението ми се гради от нета, признавам. За другите обаче са лично мои наблюдения както от престой там, така и познанство с такива хора, пребивавали тук в България.
Швеция и Финландия от една страна и Полша, Русия и Украйна от друга са коренно различни измерения.
Вярно, всичките са на север от нас, но то и на северния полюс има и бели мечки, има и грациозни полярни лисички...
Не всички северни народи са под един знаменател.
П.П.: А пък в Русия колко изненадан може да останеш... Едно са поддържаните московчанки, съвсем друго са провинциалистките от далечния изток...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BorislavB написа:Че тая нашата Жени Калканджиева ли е ква е нали и тя уж няква там мис свят ли е вселена ли е галактика ли е к'во е пък се напива като казак по всяко риалити в което е участвала и не е толкова красива даже ме отблъсква мен лично. Изобщо по тея конкурси печелят тея дето имат пари и всичко е нагласено както при навсякъде.
Това, че е простачка съвсем не означава, че е грозна.
Понеже я засичам доста често наживо, мога да ти кажа , че е една от малкото известни с правилни черти и добра фигура, без никакви корекции.
На тия години все още си изглежда отлично стегната без 1т. шпакловка по лицето

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нацупени и почти враждебни,определено.Докато не се напиятdrago_pavlov написа:Да не говорим за характера - толкова студени и недружелюбни хора не съм срещал в Европа...

Хубави са им жените,дай да не казваме на черното бяло

Още повече,че не само типичните ,но и имат страхотни мелези от най-невъобразим произход

Относно нашенките-поне си имаме избор,тъмни,зелени ,светли,ниски ,високи..Но не са масово затлъстяли като западноевропейките наистина,сравнително фини по структура са.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Borymeckata написа:На мен пък третата ми хареса:
Ама те финландците сигурно са се нагледали на блондинки и тая чернилка може да им се вижда екзотична, знам ли...![]()
Абсоютна фаворитка ми е и на мен!
Мария Мъстонен
Все пак Мис Хелзинки - трябваше да е представителка на красотата - Те там руси със светли очи и среден ръст им е като национален ген - да бяха избрали такава... ам може пък и наистина да им е писнало. Ние в расизъм ги обвинихме веднага, какви сме мнителни само ...

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
vld написа:BorislavB написа:Че тая нашата Жени Калканджиева ли е ква е нали и тя уж няква там мис свят ли е вселена ли е галактика ли е к'во е пък се напива като казак по всяко риалити в което е участвала и не е толкова красива даже ме отблъсква мен лично. Изобщо по тея конкурси печелят тея дето имат пари и всичко е нагласено както при навсякъде.
Това, че е простачка съвсем не означава, че е грозна.
Понеже я засичам доста често наживо, мога да ти кажа , че е една от малкото известни с правилни черти и добра фигура, без никакви корекции.
На тия години все още си изглежда отлично стегната без 1т. шпакловка по лицето
Щях и аз да напиша нещо подобно

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Закривай...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Rainy написа:Затова трябва да ценим българската красота. В много малко държави има толкова красиви жени като нас, да не кажа, че почти няма, хаха. Веднъж гледах Мис свят и останах потресена от повечето кандидатки. То в България по улиците ще срещнеш поне 10 по-красиви жени в рамките на 1 час. Дори Мис свят беше станала една с криви зъби, направо за шини... Нали уж се води най-красивата жена на света, как може да има такъв голям недостатък. Поне в лице беше симпатична, но пак го намирам за неприемливо.
http://www.marica.bg/f/news/623/640_03b ... f6e654.jpg