Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Колко ЛВ на месец ще ви превърнат в безделник?

Мнение от 3186 » 03 Мар 2017, 21:55

С 10 бинки на месец бих живял спокойно. Друг е въпроса, че сигурно няма да издържа повече от месец безделие и бих се захванал я с работа, я с някакво доста времеемко хоби.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 03 Мар 2017, 23:50

Трябват ми колкото е наема на едностаен в Монте Карло(може и в ниската част на Бусолей но на не повече от 15 минути ходене до плажа), лизинга и таксите на един Гоуф кабрио, 600 евра за подземен паркинг, здравната вноска в Монако(или както там я водят) и 3К евра на месец и зарязвам всичките си творчески планове. Даже ще си спестя за един свестен Specialized шосейка да си джиткам до Ница, че там е по евтино кафенцето, а аз нали ще съм пенсионер и трябва да се ограничавам :lol: . Ако това ми се случи, обещавам да откажа цигарите и да си окача плакат на Азис с рокля в хола на едностайния.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2017, 3:02

Чета, чета и какво да кажа :help: Тотална липса на информация. Аз лично ако имам $1000 чисто на месец, заминавам за братска Куба. Да, не Монако, Манхатън, Бояна или Лозенец. Ей там, на юг. Перфектно време през 11 месеца от годината, перфектно здравеопазване, $20-30 месечна заплата на простолюдието. С 1000 там ще съм като с 50 000 на месец в София. С тази разлика, че в Куба има безумен избор на готови на всичко мадами и пр, все неща, за които в бг не са и чували :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 04 Мар 2017, 3:47

Защо Куба? Ако искаш да си сред аборигенско население с ниски доходи, ела в Северозапада в някое село. Само времето е гадно, но като си наемеш персонален слуга да ти пали печката всичко ще е ОК. Пък и с езика няма да имаш проблеми. И тук при нас има дами, дето са навити на всичко и са много добри. В кръчмата ще ти викат "царъ" или "императоръ", което си избереш и ти ще определяш модата в селото. Здравеопазване и тук има някакво. Преди време даже ти го похвали. :lol: Ако отвориш будка за цигари и вестници в селото, кмета ще ти даде грамота за крупен инвеститор. Майтапя се, да не се засегнеш :wave:
Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 04 Мар 2017, 8:50

Темата започна да придобива туристически оттенък. Помислете за Тайланд, освен всичко останало се чуват идеи за спиране на секс туризма по баровете и хотелите, в което има огромен потенциал да се навъдят десетки хиляди безработни "квалифицирани специалистки" за по дълготрайни услуги срещу по-ниско заплащане ( нали все пак трябва да сме пестеливи).
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 04 Мар 2017, 9:19

Тайланд и Куба са дестинации за почивка - няма как да се впишеш да живееш постоянно там. Все пак не можеш и да я караш само на к**ва. Ако си нормален човек де...

+ това с тоя висок стандарт, който ще имате, а сте и от друга раса....ще се намери кой да ви качи в багажника и да ви закопае на тяхната "Витоша", не се съмнявайте.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36 Cupe
Мечтае да кара: М5 Комби

Мнение от ozBMW » 04 Мар 2017, 15:30

5000лв на месец ще ни стигат даже мисля и че ще остават [FACE WITH TEARS OF JOY]

Изпратено от моят Lenovo S1La40 с помощта на Tapatalk

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Мар 2017, 17:48

Дотук май мненията се делят на 1500- 2000 лв / или 10/20 х лева. :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 04 Мар 2017, 19:12

Bogat-Beden написа:Дотук май мненията се делят на 1500- 2000 лв / или 10/20 х лева. :D

и аз това се замислих, никой не ще 3-4-5-6.... направо стъпват на 10-15хил. лв.

Дали това не е признак на изчезващата средна класа :lol: ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Мар 2017, 19:58

Ами аз ще ти кажа. Явно доста народ изкарва сега 1000-2000 под тия 3-4-5-6 и мислят, че с малко повече ще им почти същото положението, затова скачат направо на 10-15.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 04 Мар 2017, 20:01

Не-не проблема е, че като работиш една голяма част от времето си зает и не харчиш пари, когато си безделник ти не правиш друго освен да харчиш и реално харчиш много повече и трябват много повече :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 04 Мар 2017, 20:03

DigitalExile написа:Не-не проблема е, че като работиш една голяма част от времето си зает и не харчиш пари, когато си безделник ти не правиш друго освен да харчиш и реално харчиш много повече и трябват много повече :mhihi:

Вярно е и това, вчера си го мислех докато четях темата. То си е почти все едно да си в отпуск някъде.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2017, 20:54

sub_eleven написа:Тайланд и Куба са дестинации за почивка - няма как да се впишеш да живееш постоянно там. Все пак не можеш и да я караш само на к**ва. Ако си нормален човек де...

+ това с тоя висок стандарт, който ще имате, а сте и от друга раса....ще се намери кой да ви качи в багажника и да ви закопае на тяхната "Витоша", не се съмнявайте.

Koлега, бъркаш Куба с Колумбия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Мар 2017, 22:23

bum_bum написа:
vatdim написа:най-общо излиза 150 лв за храна и домакински принадлежности

Абе ти какво ядеш? :mhihi:

И аз това се замислих... С под 30 лв/ден някакси не го виждам храненето...

А по темата, колкото и да са все ще дойде момент да започнат да не стигат...
Към момента си мисля, че първоначално 500к и после по 20к на месец ще ме оправят :mhihi:

BMW_POWER написа:Чета, чета и какво да кажа :help: Тотална липса на информация. Аз лично ако имам $1000 чисто на месец, заминавам за братска Куба.

Ти и без да ги имаш си те влече натам, така че действай, следвай мечтите си :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 04 Мар 2017, 23:40

drago_pavlov написа:
bum_bum написа:
vatdim написа:най-общо излиза 150 лв за храна и домакински принадлежности

Абе ти какво ядеш? :mhihi:

И аз това се замислих... С под 30 лв/ден някакси не го виждам храненето...

А по темата, колкото и да са все ще дойде момент да започнат да не стигат...
Към момента си мисля, че първоначално 500к и после по 20к на месец ще ме оправят :mhihi:

BMW_POWER написа:Чета, чета и какво да кажа :help: Тотална липса на информация. Аз лично ако имам $1000 чисто на месец, заминавам за братска Куба.

Ти и без да ги имаш си те влече натам, така че действай, следвай мечтите си :mhihi:

По 30 лв/ден на човек ли е или за семейство? Защото ако храня и жена и 2 деца, трябва само за ядене да бачкам. Сега като се замисля, децата и жената ще ги храня по-малко, дет се вика не е нужно всички да сме тюфлеци :mhihi:
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата