Моля за помощ, удариха ме и избягаха

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Re: Моля за помощ, удариха ме и избягаха

Мнение от 520i » 10 Мар 2017, 11:16

Biogame написа:Само дето ще им дадеш 2500 на господарите

Това за 3ти път го чувам. Дали е истина или само така се говори? Много ми е любопитно
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 10 Мар 2017, 11:27

520i написа:

Това за 3ти път го чувам. Дали е истина или само така се говори? Много ми е любопитно

Веднага ти отговарям.
Исках да ги извикам да снимат репортаж,отговора бе 2500 лв + поемането на всички разноски,т.е пътни защото ще се снима в Сливен,хотел,храна абе всичко.
На въпроса ми колко време ще отнеме заснемането ми казаха зависи 2-3 дена може и повече.
:driving: :dunno: :driving:

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 10 Мар 2017, 11:32

520i написа:

Ти знаеш ли някоя медия дето да не иска пари за репортаж?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 10 Мар 2017, 11:50

Колега не му давай козове в ръката и свали личните му данни от тук и от други места на които евентуално може да си ги качил.

Вероятно не се водиш администратор на лични данни и вървиш по точката за физически лица, но не му пречи да опита да те засегне по тази линия.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 10 Мар 2017, 12:36

Biogame написа:
520i написа:

Веднага ти отговарям.
Исках да ги извикам да снимат репортаж,отговора бе 2500 лв + поемането на всички разноски,т.е пътни защото ще се снима в Сливен,хотел,храна абе всичко.
На въпроса ми колко време ще отнеме заснемането ми казаха зависи 2-3 дена може и повече.

Не знам за какво точно си ги търсил, но не би следвало да искат пари. Ако предлагат такава услуга срещу заплащане би следвало да е ясно и да си пише. Иначе са ...

"Сигнализирайте ни за всякакви нередности, гафове и очевидни несправедливости. А ние, от Господари на Ефира, няма да оставим нещата просто така!
Очакваме да ни сигнализирате на телефон: 02 / 946 33 27 и на gospodari@gospodari.com "

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 10 Мар 2017, 16:59

TheDriver написа:Колега не му давай козове в ръката и свали личните му данни от тук и от други места на които евентуално може да си ги качил.

Вероятно не се водиш администратор на лични данни и вървиш по точката за физически лица, но не му пречи да опита да те засегне по тази линия.

Колега, личните му данни в случая се явяват публични, свалени са от учредителен акт в търговския регистър, така че не мисля, че съм направил престъпление.

Иначе внимавайте, това била най-новата мода - блъскат и бягат, масово ставало вече.

По повод на господарите.... Че аз ако съм готов да хвърля 2500лв, то за тази сума може да се свърши от някой много повече работа с много по-голям ефект, отколкото репортажът им.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 10 Мар 2017, 17:04

Не е нова мода, просто полицията съвсем ги е за@@ала такива случаи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Мар 2017, 20:25

не искам да отклонявам темата, но заради такива теми родината се опразни...

баси обидната история. това в една цивилизована държава на този ще му се разкатае майката от съдилища, наказания... ще го наврат в кучи г*з
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 10 Мар 2017, 20:56

alx написа:баси обидната история. това в една цивилизована държава на този ще му се разкатае майката от съдилища, наказания... ще го наврат в кучи г*з

Именно, и то ще го направят без да се налага потърпевшия да си мръдне пръста даже.

Наистина ОБИДНА е точната дума. По-добра дума, която да я описва няма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 10 Мар 2017, 22:24

Факт.. ако ти разбият колата обикновено дори отпечатъци не взимат, щото нямало смисъл.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Мар 2017, 8:50

Пожелавам на колегата благоприятно приключване на случая.
Полицията е абдикирала от работата си, освен ако нямат лична облага, това е ужасно и клати устоите на държавата.

Имал съм подобен случай преди 20 години, и тогава нищо не направиха а ние намерихме избягалия.
Викал съм полиция за разни случаи, въобще не идват.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 12 Мар 2017, 11:26

Колега дано да се оправиш, гадна случка... Казвам ти какво стана с моя случей: Блъсна ме, направи се на луд и си тръгна. Запомних му номера! Обадих се на КАТ Варна и дадах писмени показания още на съшия ден! КАТ Варна го намери след 30 - 40 дни и работата се оправи. Тук мисля че са много важни писмените показания обаче!!! Трябва да отидеш директно в КАТ и там да дадеш показания ако още не си го направил.
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 12 Мар 2017, 11:59

Grozdanoff написа:Колега дано да се оправиш, гадна случка... Казвам ти какво стана с моя случей: Блъсна ме, направи се на луд и си тръгна. Запомних му номера! Обадих се на КАТ Варна и дадах писмени показания още на съшия ден! КАТ Варна го намери след 30 - 40 дни и работата се оправи. Тук мисля че са много важни писмените показания обаче!!! Трябва да отидеш директно в КАТ и там да дадеш показания ако още не си го направил.

Направих го миналия четвъртък и засега оставям нещата на тях. Може пък да ни опровергаят и да си свършат работата. Ще разберете веднага щом има развитие.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 12 Мар 2017, 14:20

От тях между другото много малко неща зависят. Напишат ли му акт, за теб развитието от тяхна страна е толкова. В смисъл колко ще го наказват теб въобще не те топли, освен морално. Важното е след това как ще получиш пари и колко. Дали той ще се съгласи да ти плаща без да завеждаш щета при застрахователите, които след това да го съдят(ако няма валидна застраховка)или ти ще лапнеш от твое Каско ако имаш такова. Но при всички случаи трябва куките да му напишат акт защото без него няма как да вземеш нещо.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 12 Юли 2017, 15:27

Въпросният е напуснал страната панически почти веднага, зарязал си е всичко тук + е оставил дългове към кой ли не(един човек се свърза с мен дори във форума). КАТ и полицията нищо не свършиха. Сега уж като влезел(ако влезел) в България щели да го хванат... ама надали. Изпусни питомното да гониш дивото. Като го бях хванал на място, не пожелаха да дойдат.

Остава успокоението, че не шофира сред нас.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата