Live for speed fans ..
Модератор: Общи модератори
LFS Devs.
added wed, jun. 25th, 2003 14.30
>Patch F
Hello racers - our master server's ISP has confirmed that the new IP address is now FIXED. Here's a new patch with the primary master server IP correctly entered
http://www.liveforspeed.net/file_rsc.ph ... PATCHF.zip
Предното IP го изрових от страницата където показва online сървърите в момента ... Може наистина да е грешно. Рових в моята пълна версия, но така и не открих къде се въвежда IP...Дано това да е решение на проблема?!
ps. Оказа се, че аз съм го смъквал този пач - 682кб, ако някой има проблем със смъкването му да каже да го кача в data.bg
added wed, jun. 25th, 2003 14.30
>Patch F
Hello racers - our master server's ISP has confirmed that the new IP address is now FIXED. Here's a new patch with the primary master server IP correctly entered
http://www.liveforspeed.net/file_rsc.ph ... PATCHF.zip
Предното IP го изрових от страницата където показва online сървърите в момента ... Може наистина да е грешно. Рових в моята пълна версия, но така и не открих къде се въвежда IP...Дано това да е решение на проблема?!
ps. Оказа се, че аз съм го смъквал този пач - 682кб, ако някой има проблем със смъкването му да каже да го кача в data.bg
Пароли мароли не ебава мамка му и простото серверче, не мога се conn аз със паролата която аз съм сложил. Еи тва ако не е каръщина здраве му кажи. В момента сервера е он-лине но когато ен съм на работа все се намира кои да го изкл.
Deakon, намери моля те начин да го пусна като бацк процес
Deakon, намери моля те начин да го пусна като бацк процес

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
до
до петък 26.09 и аз съм на линия 

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Gorby написа: Deakon, намери моля те начин да го пусна като бацк процес
Мдаа ... (Щирлиц пак се замисли

Значи, малко мисли ...
Ако машинките са някав шел (а съм 98% сигура че са) пробвай да го пуснеш оттам откъдето пускаш Flextype-то... Или ако има възможност да се пускат програмки преди шела да земе управлението... Или ако няма шел (на операторската машина) намери една програмка казва се "Minimize to systemtray" или ко беше там...Во кратце тя минимизира сичко в systray-a... АКО ли пък си с NT,2000,XP или systray или чети Microsoft knowledge base/Development как да пускаш процес във фонов режим

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
На мен ми казва че "хоста" е с различна версия
Аз съм с неплатената

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
bawarec, като играхме парола вече нямаше. Махнах я щото ми писна да се занимавам с тая боза.
F&F и на мен ми го показва това по някога, пробвай да се conn и по двата начина (от точно посочен сървър, или от сървър листата ) Иначе сървърчето е demo така, че би трябвало да няма проблеми.
Deakon, машинките не са никакъв шел, ами са ми кошниците в залата. Просто ползвам по затънтените компютри, които се ползват по малко
Минимизер намерих и би ми върши прекрасна работа ако помнеше какво съм му казал след рестарт
servera преди малко го наблъсках със 12 човека и вървеше прекрасно. Доволен съм. Заслужавам награда.
F&F и на мен ми го показва това по някога, пробвай да се conn и по двата начина (от точно посочен сървър, или от сървър листата ) Иначе сървърчето е demo така, че би трябвало да няма проблеми.
Deakon, машинките не са никакъв шел, ами са ми кошниците в залата. Просто ползвам по затънтените компютри, които се ползват по малко

servera преди малко го наблъсках със 12 човека и вървеше прекрасно. Доволен съм. Заслужавам награда.

Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Fast&Furious> При положение, че имаш проблем влез в сайта www.liveforspeed.net и огледай за пачове... помня, че аз смъквах няколко като играех демото..
Да, има няколко пача, на News почни отдолу нагоре и изтегли пачовете като ги слагаш отзад напред съответно, най-стария да е първи, за да може да са актуални във времето ... не би трябвало да имаш проблеми..?
Като ходехме преди да играем мрежа и си вземахме още едно pc и го пускахме сървър и му огасяхме монитора. Като имах зала преди 2-3 години слагах по едно пишлеме да "варди" компютъра да не бутне някой нещо
Gorby> Неможеш ли да го сложиш в start up-a на шела?
Да, има няколко пача, на News почни отдолу нагоре и изтегли пачовете като ги слагаш отзад напред съответно, най-стария да е първи, за да може да са актуални във времето ... не би трябвало да имаш проблеми..?
Като ходехме преди да играем мрежа и си вземахме още едно pc и го пускахме сървър и му огасяхме монитора. Като имах зала преди 2-3 години слагах по едно пишлеме да "варди" компютъра да не бутне някой нещо

Gorby> Неможеш ли да го сложиш в start up-a на шела?
Абе нали ви казах, че пускам сервера от нормално ПЦ в залата, точно както ти си го пускал Turturelo, само дето няма кой да оставям да го пази. Иначе то си е сложено във start-up-a но някой като седне и веднага решава че това на него не му трябва и го изкл.
А пача който Turturelo даде по-горе ми прецака играта
добре че имам навика да правя backup на всичко което пачвам
А пача който Turturelo даде по-горе ми прецака играта

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
Gorby написа:Абе нали ви казах, че пускам сервера от нормално ПЦ в залата...
Както аз, така и Turturelo предполагам, имаме предвид шел за ЗАЛА. Та... имат ли машинките такъв ? Ако имат бутни ги в startup-a, пък ако нямат кажи да мислиме друго. Между другото на какъв Windows са?
П.П. За нежелани субекти има kick и ban като пуснеш конекциите в играта.
Gorby написа:А пача който Turturelo даде по-горе ми прецака игратадобре че имам навика да правя backup на всичко което пачвам
Ааа Turturelo ти крив .. Ти си със S1, за какво ти е пач? Пача го дадох за bawareca и Fast&Furious, за да си решат проблемите с IP-то на Master Server-a.. Виж от коя дата е... 1 месец преди да изкарат S1! Според мен проблема идва от това, че всички теглят от линка на демото оставен преди доста време във форума, който предполагам вече не е актуална версия...
За всички имащи проблеми и искащи да играят - www.liveforspeed.net там си е написано, има си версии, пачове, новини ... бла бла
Мазало беше снощи
Иначе шелове йок. В моента работя по въпроса да го закача на една от машините на Евроком, работата е почти опечена ама нека не говорим преди да сме го направили. Предимствата са много
няма ограничение за download и upload, няма кой да го бара, почти 100% е сигурно че няма да пада (много
)

Иначе шелове йок. В моента работя по въпроса да го закача на една от машините на Евроком, работата е почти опечена ама нека не говорим преди да сме го направили. Предимствата са много