Стиснати ли сме?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: Стиснати ли сме?
Ето пак грешиш. Слагаш всичко в някакви таблици само защото някъде си видял такова нещо. Разбери, че няма такива неща като общ знаменател за всички. Щом била еди каква си, значи това изключвало другото. Възможно е да не срещнеш изключение, но според мен тогава вината няма да е в жените.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Говорих за закономерността с която съм се сблъсквал аз...
при теб явно съдбата е била по-щедра, дарявайки те с дългокраки, спокойни, секс богини, които готвят вкусно
прати една, ще ти я върна цяла 

Последна промяна acer на 31 Юли 2017, 0:47, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Жена която знае че не е кой знае какво (не е получавала внимание през годините) - не я бърка в кое заведение ще отиде , дали изобщо ще отиде също , мълчи си , не лъже , добричка , държи си телефона на масата с дисплея на горе , винаги го зарежда и винаги и е наръки , не се занимава със селфита , чанти и обувки , добър професионалист висшист и говори перфектен английски - поназнайва немски и испански (примерно) , няма търпение да си гледа семейството,винаги те подкрепя във всичко.
Жена която знае че е ... Ехее - да се вписва в горния профил , не познавам - тоя фейслифт не е излязъл още.
Жена която знае че е ... Ехее - да се вписва в горния профил , не познавам - тоя фейслифт не е излязъл още.

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Точно една такава развалих много здраво. Още не може да си намери рицаря на бял кон и интересно, че често се сеща за мен...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Мордехай написа:Точно една такава развалих много здраво. Още не може да си намери рицаря на бял кон и интересно, че често се сеща за мен...
Ами ти си рицаря на бял...камион

Шегувам се разбира се.
Не съм чел всички мнения, но смятам, че всеки самоуважаващ се мъж на средна възраст е изключително доволен от дами, които са комерсиални и го показват.
Това е като сделка с мобилен оператор. Знаеш каква е таксата, плащаш я и ако нещо се олееш може да платиш нещо отгоре.
Иначе, запознаваш се с някаква "принцеса", тя пък не знае какво иска и рано или късно ти излиза доста скъпо (ако говорим за пари).
Лично аз не съм имал подобни проблеми, като имам - давам, като нямам, няма какво да дам и това беше преди доста години.
Сега съм женен и съм доволен и спокоен. В никакъв случай не съм стиснат, дори съм много доволен, когато жената поиска нещо.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
А, аз съм направо Санчо Панса, никъв рицар. А и ям чесън по обед.
Вчера гледам в един бар на Тасос четири знойни красавици, руси/изрусени, стоят и въртят очички. Веднага четирима резняци седнаха около тях и от мацките се изтръгна обнадеждаващо: Bulgaria, Bulgaria. Нататък не видях, че жена ми почна да гледа много лошо, ама май се смесиха впоследствие. Не съм расист и не мразя турците, ама някак си не ми се връзва прапраправнуците на изнасилвачите да еб@т доброволно прапраправнучките на изнасилваните. Тук навсякъде има българки, живеещи с гърци, явно гърците са щедри и добри, не са като нас.
Вчера гледам в един бар на Тасос четири знойни красавици, руси/изрусени, стоят и въртят очички. Веднага четирима резняци седнаха около тях и от мацките се изтръгна обнадеждаващо: Bulgaria, Bulgaria. Нататък не видях, че жена ми почна да гледа много лошо, ама май се смесиха впоследствие. Не съм расист и не мразя турците, ама някак си не ми се връзва прапраправнуците на изнасилвачите да еб@т доброволно прапраправнучките на изнасилваните. Тук навсякъде има българки, живеещи с гърци, явно гърците са щедри и добри, не са като нас.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Binev_OuT написа:Жена която знае че не е кой знае какво (не е получавала внимание през годините) - не я бърка в кое заведение ще отиде , дали изобщо ще отиде също , мълчи си , не лъже , добричка , държи си телефона на масата с дисплея на горе , винаги го зарежда и винаги и е наръки , не се занимава със селфита , чанти и обувки , добър професионалист висшист и говори перфектен английски - поназнайва немски и испански (примерно) , няма търпение да си гледа семейството,винаги те подкрепя във всичко.
На националния догодина ще те запозная.

acer, такива не се "пращат". Най-малкото защото почти ги няма, но най-вече защото не скачат от цвят на цвят, нали това е една от идеите. Всъщност за да имаш шанса въобще да разговаряш с подобна някъде в личен разговор, то трябва сам да привличаш подобен род хора(не само жени)които биха видели смисъл да изгубят време в разговор различен от някакъв общ при някакво събиране с много хора и да се окажете случайно в едно помещение.
In God we trust, all others we track.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Тая тема е представителна извадка за истинския бмв ентусиаст
Има 400 лв за шпер на 20 годишния скрап, но няма 50 лв за кино
Да питам тия дето го играят 50/50 - като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80
Трябва да се смята пропорционално на полезния товар
Да не говорим за амортизациите, че става страшно

Има 400 лв за шпер на 20 годишния скрап, но няма 50 лв за кино

Да питам тия дето го играят 50/50 - като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Top Gun Maverick написа:
Конфуциус, ти ли си?

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
drago_pavlov написа:Да питам тия дето го играят 50/50 - като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр?
Сигурно ползват такива предупредителни знаци

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80Трябва да се смята пропорционално на полезния товар
![]()
Естествено, имам си кантар, стъпва първо на него, колкото кила покаже го смятам на елката по една супер сложна формула, която според килата изчислява амортизация, разход на гориво, ГО, каско и т.н., след което ѝ издавам касова бележка със сумата, която трябва да заплати преди да се качи, като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън. При поет ангажимент от нейна страна за редовно возене издавам и дневни, седмични и месечни абонаментни карти с известни отстъпки.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
madafaka_donkele написа:като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън.
Предполагам работиш върху функционалност за биткойн

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
madafaka_donkele написа:drago_pavlov написа:като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80Трябва да се смята пропорционално на полезния товар
![]()
Естествено, имам си кантар, стъпва първо на него, колкото кила покаже го смятам на елката по една супер сложна формула, която според килата изчислява амортизация, разход на гориво, ГО, каско и т.н., след което ѝ издавам касова бележка със сумата, която трябва да заплати преди да се качи, като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън. При поет ангажимент от нейна страна за редовно возене издавам и дневни, седмични и месечни абонаментни карти с известни отстъпки.

Патентовай формулите, наприви приложение за телефон, което да се връзва автомачтино с кантара и касовия апарат през блутут и автоматизирай целия процес

Може да се пращат смс-и за просрочени задължения, ваучери, текущи промоции и др.
Сериозна пара ще направиш

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
За момента колегата Аcer е дал най точен отговор. Ако човек си търси девойка за нещо повече от вътре-вънка, то той самия трябва да е материално подсигурен или дори да не е, да създава впечетление, че е такъв посредством лъжи, манипулация, филми и т.н. Жената просто си е програмирана да иска и търси мъж, който да и предложи стабилност (или стабилен) и да и осигури сигурност и грижа, без значение дали е тъп, дебел, нисък, плешив и импотентен, с развалени зъби, никакво възпитание, маниери и отвратително държание на селски бек.
И не тук не говорим за "материалистки", които гледат какъв модел и година кола караш, в какви дрехи се носиш и колко бакшиш оставяш в ресторанта/кафенето, ами най-стандартната порода женичка. От там нататък всеки сам за себе си преценява колко щедър да бъде и как да изразходва капитала си по отношение на половинката си. И както по-горе друг колега спомена, ключа в цялата работа явно е да държиш нещата под контрол (изкъсо).
И не тук не говорим за "материалистки", които гледат какъв модел и година кола караш, в какви дрехи се носиш и колко бакшиш оставяш в ресторанта/кафенето, ами най-стандартната порода женичка. От там нататък всеки сам за себе си преценява колко щедър да бъде и как да изразходва капитала си по отношение на половинката си. И както по-горе друг колега спомена, ключа в цялата работа явно е да държиш нещата под контрол (изкъсо).
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
Колко са различни хората, някой пишеше за черпене на 1ва среща и тн. Аз лично не намирам никаква необходимост да черпя или да плащам сметки на разни непознати жени, не виждам никаква логика в тва, та ние нямаме нищо общо все още (тук нали не броя публичните домове). Лично жена ми, която одавна не знае колко е тока, водата и тн на месец, защото от 4 години гледа децата ни и в момента няма никакъв шанс да се класира за некво състезание по правене на пари, та лично нея като се запознахме нито съм я возил на коли, нито съм плащал сметки, нито ресторанти, нито нищо, тогава даже имаше повече кеш от мен и не е като да не ми е купувала бири и тн. Откакто живеем заедно вече доста години доходите ни се различават значително, макар да сме с еднакви професии и не намирам абсолютно нищо нередно в това. Изобщо да имаш семейство и да правиш некви делби ми се струва много сложно и натоварващо, та то всичко е общо и е на тезгяха, ако не-дай-боже някога се разпърди работата изобщо няма да ме бОли колко и какво съм "надплатил", щото саможертвата на една майка при гледане на деца е несравнима с некви хартийки...
Но дано всеки е намерил баланса и нещата вървят гладко, включително и за себе си се надявам
Но дано всеки е намерил баланса и нещата вървят гладко, включително и за себе си се надявам

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5