Стиснати ли сме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Стиснати ли сме?

Мнение от Top Gun Maverick » 30 Юли 2017, 21:12

Ето пак грешиш. Слагаш всичко в някакви таблици само защото някъде си видял такова нещо. Разбери, че няма такива неща като общ знаменател за всички. Щом била еди каква си, значи това изключвало другото. Възможно е да не срещнеш изключение, но според мен тогава вината няма да е в жените.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 30 Юли 2017, 22:30

Говорих за закономерността с която съм се сблъсквал аз... :) при теб явно съдбата е била по-щедра, дарявайки те с дългокраки, спокойни, секс богини, които готвят вкусно :mhihi: прати една, ще ти я върна цяла :ok:
Последна промяна acer на 31 Юли 2017, 0:47, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 30 Юли 2017, 23:41

Жена която знае че не е кой знае какво (не е получавала внимание през годините) - не я бърка в кое заведение ще отиде , дали изобщо ще отиде също , мълчи си , не лъже , добричка , държи си телефона на масата с дисплея на горе , винаги го зарежда и винаги и е наръки , не се занимава със селфита , чанти и обувки , добър професионалист висшист и говори перфектен английски - поназнайва немски и испански (примерно) , няма търпение да си гледа семейството,винаги те подкрепя във всичко.

Жена която знае че е ... Ехее - да се вписва в горния профил , не познавам - тоя фейслифт не е излязъл още.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 31 Юли 2017, 7:00

Точно една такава развалих много здраво. Още не може да си намери рицаря на бял кон и интересно, че често се сеща за мен...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Юли 2017, 8:44

Мордехай написа:Точно една такава развалих много здраво. Още не може да си намери рицаря на бял кон и интересно, че често се сеща за мен...

Ами ти си рицаря на бял...камион :mhihi:
Шегувам се разбира се.

Не съм чел всички мнения, но смятам, че всеки самоуважаващ се мъж на средна възраст е изключително доволен от дами, които са комерсиални и го показват.
Това е като сделка с мобилен оператор. Знаеш каква е таксата, плащаш я и ако нещо се олееш може да платиш нещо отгоре.
Иначе, запознаваш се с някаква "принцеса", тя пък не знае какво иска и рано или късно ти излиза доста скъпо (ако говорим за пари).
Лично аз не съм имал подобни проблеми, като имам - давам, като нямам, няма какво да дам и това беше преди доста години.
Сега съм женен и съм доволен и спокоен. В никакъв случай не съм стиснат, дори съм много доволен, когато жената поиска нещо.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 31 Юли 2017, 9:39

А, аз съм направо Санчо Панса, никъв рицар. А и ям чесън по обед.
Вчера гледам в един бар на Тасос четири знойни красавици, руси/изрусени, стоят и въртят очички. Веднага четирима резняци седнаха около тях и от мацките се изтръгна обнадеждаващо: Bulgaria, Bulgaria. Нататък не видях, че жена ми почна да гледа много лошо, ама май се смесиха впоследствие. Не съм расист и не мразя турците, ама някак си не ми се връзва прапраправнуците на изнасилвачите да еб@т доброволно прапраправнучките на изнасилваните. Тук навсякъде има българки, живеещи с гърци, явно гърците са щедри и добри, не са като нас.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Авг 2017, 21:08

Binev_OuT написа:Жена която знае че не е кой знае какво (не е получавала внимание през годините) - не я бърка в кое заведение ще отиде , дали изобщо ще отиде също , мълчи си , не лъже , добричка , държи си телефона на масата с дисплея на горе , винаги го зарежда и винаги и е наръки , не се занимава със селфита , чанти и обувки , добър професионалист висшист и говори перфектен английски - поназнайва немски и испански (примерно) , няма търпение да си гледа семейството,винаги те подкрепя във всичко.

Жена която знае че е ... Ехее - да се вписва в горния профил , не познавам - тоя фейслифт не е излязъл още.

На националния догодина ще те запозная. :mhihi:
acer, такива не се "пращат". Най-малкото защото почти ги няма, но най-вече защото не скачат от цвят на цвят, нали това е една от идеите. Всъщност за да имаш шанса въобще да разговаряш с подобна някъде в личен разговор, то трябва сам да привличаш подобен род хора(не само жени)които биха видели смисъл да изгубят време в разговор различен от някакъв общ при някакво събиране с много хора и да се окажете случайно в едно помещение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Авг 2017, 9:08

Тая тема е представителна извадка за истинския бмв ентусиаст :mhihi:
Има 400 лв за шпер на 20 годишния скрап, но няма 50 лв за кино :mhihi:

Да питам тия дето го играят 50/50 - като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80 :mhihi: Трябва да се смята пропорционално на полезния товар :mhihi:
Да не говорим за амортизациите, че става страшно :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 02 Авг 2017, 9:20

Top Gun Maverick написа:

Конфуциус, ти ли си? :mrgreen:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 02 Авг 2017, 9:34

drago_pavlov написа:Да питам тия дето го играят 50/50 - като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр?

Сигурно ползват такива предупредителни знаци :mhihi:
Изображение
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 02 Авг 2017, 10:06

drago_pavlov написа:като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80 :mhihi: Трябва да се смята пропорционално на полезния товар :mhihi:

Естествено, имам си кантар, стъпва първо на него, колкото кила покаже го смятам на елката по една супер сложна формула, която според килата изчислява амортизация, разход на гориво, ГО, каско и т.н., след което ѝ издавам касова бележка със сумата, която трябва да заплати преди да се качи, като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън. При поет ангажимент от нейна страна за редовно возене издавам и дневни, седмични и месечни абонаментни карти с известни отстъпки.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 02 Авг 2017, 10:24

madafaka_donkele написа:като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън.

Предполагам работиш върху функционалност за биткойн :lol:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 02 Авг 2017, 10:27

madafaka_donkele написа:
drago_pavlov написа:като возите някоя девойка искате ли и пари за бензин/газ/кюмюр? И взимате ли предвид съотношението в теглото? Че едно е ти да си 100 кила, тя 50; съвсем друго е ти да си 50 кила, тя 80 :mhihi: Трябва да се смята пропорционално на полезния товар :mhihi:

Естествено, имам си кантар, стъпва първо на него, колкото кила покаже го смятам на елката по една супер сложна формула, която според килата изчислява амортизация, разход на гориво, ГО, каско и т.н., след което ѝ издавам касова бележка със сумата, която трябва да заплати преди да се качи, като естествено има възможност да си плати возенето в кеш, кредитна/дебитна карта, банков път, пейпал или уестърн юниън. При поет ангажимент от нейна страна за редовно возене издавам и дневни, седмични и месечни абонаментни карти с известни отстъпки.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Патентовай формулите, наприви приложение за телефон, което да се връзва автомачтино с кантара и касовия апарат през блутут и автоматизирай целия процес :yes:
Може да се пращат смс-и за просрочени задължения, ваучери, текущи промоции и др.
Сериозна пара ще направиш :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 02 Авг 2017, 10:30

За момента колегата Аcer е дал най точен отговор. Ако човек си търси девойка за нещо повече от вътре-вънка, то той самия трябва да е материално подсигурен или дори да не е, да създава впечетление, че е такъв посредством лъжи, манипулация, филми и т.н. Жената просто си е програмирана да иска и търси мъж, който да и предложи стабилност (или стабилен) и да и осигури сигурност и грижа, без значение дали е тъп, дебел, нисък, плешив и импотентен, с развалени зъби, никакво възпитание, маниери и отвратително държание на селски бек.

И не тук не говорим за "материалистки", които гледат какъв модел и година кола караш, в какви дрехи се носиш и колко бакшиш оставяш в ресторанта/кафенето, ами най-стандартната порода женичка. От там нататък всеки сам за себе си преценява колко щедър да бъде и как да изразходва капитала си по отношение на половинката си. И както по-горе друг колега спомена, ключа в цялата работа явно е да държиш нещата под контрол (изкъсо).
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 02 Авг 2017, 10:33

Колко са различни хората, някой пишеше за черпене на 1ва среща и тн. Аз лично не намирам никаква необходимост да черпя или да плащам сметки на разни непознати жени, не виждам никаква логика в тва, та ние нямаме нищо общо все още (тук нали не броя публичните домове). Лично жена ми, която одавна не знае колко е тока, водата и тн на месец, защото от 4 години гледа децата ни и в момента няма никакъв шанс да се класира за некво състезание по правене на пари, та лично нея като се запознахме нито съм я возил на коли, нито съм плащал сметки, нито ресторанти, нито нищо, тогава даже имаше повече кеш от мен и не е като да не ми е купувала бири и тн. Откакто живеем заедно вече доста години доходите ни се различават значително, макар да сме с еднакви професии и не намирам абсолютно нищо нередно в това. Изобщо да имаш семейство и да правиш некви делби ми се струва много сложно и натоварващо, та то всичко е общо и е на тезгяха, ако не-дай-боже някога се разпърди работата изобщо няма да ме бОли колко и какво съм "надплатил", щото саможертвата на една майка при гледане на деца е несравнима с некви хартийки...
Но дано всеки е намерил баланса и нещата вървят гладко, включително и за себе си се надявам :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата