БМВ до 2500лв.Какво да избера
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: БМВ до 2500лв.Какво да избера
2018та ако си купуваш кола която не ти е основна и е е46... Освен 330i нз защо въобще би гледал другите
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз основа кола не мога да си купувам, понеже работната ми е е основна и обикновено я карам по цял ден.
Иначе си прав, 330и бе фаворита. Дизелът го гледах просто защото никога не съм имал дизелово БМВ, макар и да съм карал доста. А и след рамап си върви, само да е чист ДПФ-а, изкормен не го искам.

Иначе си прав, 330и бе фаворита. Дизелът го гледах просто защото никога не съм имал дизелово БМВ, макар и да съм карал доста. А и след рамап си върви, само да е чист ДПФ-а, изкормен не го искам.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
host написа:2018та ако си купуваш кола която не ти е основна и е е46... Освен 330i нз защо въобще би гледал другите
M3

Ама поскъпват дееа, та не се бавете

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Иронията е вярна.
Ама паричките на м3 е46... за представянето да не говорим, колата беше все пак еталон в класа си.
Говорим само за коли за забавление, и само за евтини модели за нормална употреба. Колегата правилно ме е разбрал.
Ама паричките на м3 е46... за представянето да не говорим, колата беше все пак еталон в класа си.
Говорим само за коли за забавление, и само за евтини модели за нормална употреба. Колегата правилно ме е разбрал.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
интересни мнения има в темата особено от хора, които познавам... на живо едно... във форума - друго...
"сефте"
истината е някъде там
"сефте"
истината е някъде там

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Vra4anin написа:Според мен създателя на темата вече не пише, защото или се изплаши от бмв-тата, че са ебаааси и трошливите кошове... или вече се е насочил към избора на реалиста и прагматичния, здраво стъпил на земята човек! А именно - дачия.
Вие на кое залагате? Аз лично гласувам за третото - учебната година почна, спряха му интернета и заляга над уроците да изкарва шестици. Пък ако успее да върже белким тройките юни месец догодина, ще му купят едно бмв
Авторът вече си е взел кола и пикъпва. Още го държи и е забравил да се похвали във форума

51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4