Станахме ли нация от мрънкалници?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Re: Станахме ли нация от мрънкалници?

Мнение от Моджо » 12 Ное 2018, 11:05

И аз искам много работи , ама не съм тръгнал да блокирам хиляди щото нещо не ми е кеф.
Като искам нешо търся начин да си го постигна. Ако мога, ако не мога - здраве.
200 викачи ша ми блокират основен път да стоя аз и още много с малки деца да им мине "викането".
Протести - ЗА
С ясни искания обаче, ми не искам - да ми е по-убаво и ко може без да си мръдна пръста. И аз така искам, ама нема.
Протести на Е79 и изобщо по пътищата - НЕ. Какво сме ви виновни, ние хилядите , дето ни накарахте да кесиме 4 часа. ББ ли висе в задръстването, или Цв Цв. или кой? Хора като вас.
Има една жълта настилка у София - там.
Ама колегите по-горе са прави.
Протестите трябва да са насочени в съвсем друга посока.
Съдебна система, реформи,олигарси, монополи е такива неща.
Хм,хм...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 12 Ное 2018, 13:33

http://make-everything-ok.com/

Хайде, давайте... :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Ное 2018, 18:11

Е.Димитров написа:Типично за българската ни природа, има протести, има и контра протести, има хора, които излязоха, има и хора, дето ги псуваха, че им пречат на работата.

Ами да - ако блокираш пътя, по който аз си върша работата автоматично ми пречиш. Ако не разбираш това, значи ти за мен автоматично спадаш към онези, дето не знаят какво искат, още по-малко как да го поискат. Аз почвам ей така за спорта да искам това правителство да падне, че следващото да е на 99% копие и да се забавлявам как народната мисъл се върти в кръг и нищо ново не се случва. Аз моя дълг съм го изпълнил - гласувал съм по съвест и убеждения. Ако кандидатите ми не са там горе значи масата народ желае други. Ако другите толкова много не мога да ги трая емигрирам и толкова. Няма как с моите убеждения да влияя на 6 милиона избиратели (от които само 3 гласуват, но това е друга... пардон - същата тема :mhihi: ), освен ако не се кандидатирам за депутат, не основа партия и прочие. Днес седях и си мислех - депутат = народен представител. Народния представител е там по волята на народа... Какво искаме тогава? :dunno: За различни от сегашните явно не достига воля...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Ное 2018, 5:32

За съжаление в тази държавица никога няма да се роди някой като Марвин Химейер ...

Всичко друго е бошлаф работа :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 13 Ное 2018, 9:18

Dirty M5 driveR написа:
Е.Димитров написа:Типично за българската ни природа, има протести, има и контра протести, има хора, които излязоха, има и хора, дето ги псуваха, че им пречат на работата.

Ами да - ако блокираш пътя, по който аз си върша работата автоматично ми пречиш. Ако не разбираш това, значи ти за мен автоматично спадаш към онези, дето не знаят какво искат, още по-малко как да го поискат. Аз почвам ей така за спорта да искам това правителство да падне, че следващото да е на 99% копие и да се забавлявам как народната мисъл се върти в кръг и нищо ново не се случва. Аз моя дълг съм го изпълнил - гласувал съм по съвест и убеждения. Ако кандидатите ми не са там горе значи масата народ желае други. Ако другите толкова много не мога да ги трая емигрирам и толкова. Няма как с моите убеждения да влияя на 6 милиона избиратели (от които само 3 гласуват, но това е друга... пардон - същата тема :mhihi: ), освен ако не се кандидатирам за депутат, не основа партия и прочие. Днес седях и си мислех - депутат = народен представител. Народния представител е там по волята на народа... Какво искаме тогава? :dunno: За различни от сегашните явно не достига воля...

Не знам какво има да се обсъжда по тази тема. Народът иска оставката на тиквата и след 6 месеца на изборите гласува за тиквата :kuku:
Само че на следващите избори може да гласува и за плешивия :ok:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Ное 2018, 19:56

Knoxville_ написа:Само че на следващите избори може да гласува и за плешивия :ok:

трагичното е, че няма за кого да се гласува. на комунистите им измря електората и като цяло са със затихваща функция, дясното е несъществуващо... единствените по- монолитни политически структори са бойко и турците. за кого да гласувам?
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330xd

Мнение от Kurtov » 14 Ное 2018, 20:12

alx написа:
Knoxville_ написа:Само че на следващите избори може да гласува и за плешивия :ok:

трагичното е, че няма за кого да се гласува. на комунистите им измря електората и като цяло са със затихваща функция, дясното е несъществуващо... единствените по- монолитни политически структори са бойко и турците. за кого да гласувам?

:yes: Това е самата истина.
Затова и няма смисъл от оставка според мен, само където ще се краднат едни пари покрай изборите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 14 Ное 2018, 20:31

Защото всичко е игра,цирк за пред хората. Помня как воленката излизаше на улиците да вика к**ва на бойко,сега работи за него и трайка,валерката симеон също. Политиката е борба за власт и гонитба на лични цели,няма нищо общо с това да подобрява живота на хората. Проблемът е че ако бойка си замине ще дойдат дпс и бсп което ще бъде по—лошо. А ако бойка остане пак с него трябва да търпим фашистите опс патриотите(уш). Тази държава няма да се оправи,чудя се как има хора които още таят надежда и си мислят че със протести ще променят нещо.лек ден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Ное 2018, 21:23

Ако изберем още веднъж по малкото зло ще е за последно . :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Ное 2018, 23:03

Това с мрънкането е като зараза. Ставаш сутрин - някой ти мрънка вкъщи. После отиваш 2 часа да чакаш за смяна на гумите. Освен, че чакаш, имаш и невероятното удоволствие да слушаш гумаджията как мрънка 2 часа. После слушаш клаксони, защото на кръстовището двама се засекли и единия не взел завоя. После те засечат 4 пъти до бензиностанцията. Защото от опит знаеш, че гумаджиите са некадърници и трябва да си напомпаш гумите. След това мацка с АМГ стои на компресора и чака някой да й напомпи гумите. Чакайки, разбираш че преди малко са го развалили. И вече почваш и ти да мрънкаш :mhihi: В ежедневието на българина просто има прекалено много неуредици. За всяко нещо, във всяко сфера. Аз лично за себе си се усещам напоследък, че съм почнал да мрънкам малко повече и се старая да не го правя. Когато се усетя :mhihi: Само мрънкане всички знаем, че не помага. Както казах обаче ("Пак казвам" - Божинката) - заразно е. А прекалено много хора са заразени много. С някои хора броя наум като ги срещна и не изкарват 30сек. без да се почне мрънкане.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Ное 2018, 23:46

Един куп такива неща и става death by a thousand cuts. Едно нещо, което в развита държава се прави за 1 час ти отнема 3 примерно и т.н.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 15 Ное 2018, 6:17

Много от нещата, за които мрънкат хората могат да се променят към по-добро ако ХОРАТА променят отношението си към работата и живота като цяло. Аз всеки ден отивам на работа с кеф, с идеята да се потрудя здраво (щото това ми носи повече доход) и с идеята, че може да срещна интересни хора (айде вече и някоя девойка, дееб@ :mhihi: ). Дори на мрънкащите и не особено интелигентни хора се мъча да предам позитивното си настроение. Обикновено хората си тръгват с усмивка. За добро или лошо ми се налага да се сблъсквам със здравната система и там нещата са доооооста показателни - тук в Русе само докато вляза и някой служител си отвори устата съм готов да го нахраня животински, а като отида в София примерно и с удоволствие разговарям с повечето хора. Дали защото едните вземат повече от другите - не мисля. Всичко е в главата на човек. Само да не прозвучи самохвално и самоизтъкващо, но вече твърде често ми се случва когаот попадна в среда с естествени и интелигентни хора да ме гледат и да се чудят... как може и аз да съм като тях. :mhihi: Толкова е зле масовката, че сме свикнали с тъпанарите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Ное 2018, 7:57

Аз да ви кажа и в Ирландия, и то в Дъблин, не в някое село имаше не малко мрънкачи. Това 2007 и 2008ма когато за поредна година бяха бяха с най-висок стандарт в Европа и 3тия най-висок БВП на човек в Света. И това само 30 години след като са били горе-долу като Гърция в момента, че и по-зле. Още тогава се чудех, как по дяволите може да се оплакваш от положението си, но явно е възможно. Аз съм на 33 години и не помня кой-знае колко от средата на 90те, но знам че бяхме на нивото на Афганистан. Сега много неща се подбриха ВЪПРЕКИ скапаното управление. Но трябва още много. На народа ни не му липсва ум, трудолюбивост и талант - липсва правилна насока на енергията.
Мразя теория на конспирацията, но в момента очевидно се вижда как вниманието на народа се насочва към неща които нямат съществено отношение към качеството на живот, човека се изкарва безсилен и безпомощен и куче като го притиснат в ъгъла - хапе.
Пример - извършено убийство - 3 млн българи се облъпват в 8 вечерта за лека нощ с нещо което не могат да променят или хванат убиеца... Друг пример - двупартийната система. Класически - сей-анти сейл метод. Демек нямаме избор, принудени сме да гласуваме за ББ за да не дойдат червените боклуци. И като управлява ББ вместо протеста да има конторлитаща и отрезвяваща роля.... Ние ще го сваля е защото... Бензина е поскъпнал. Очаквам другото правителство да падне заради маслото, което поскъпна с 50% тази есен... Вместо тази простотия можеше да се протестира и настоява срещу безброй важни интровещи обществото неща и не да се иска оставка, която тотално нищо няма да реши а реални действия

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 15 Ное 2018, 8:49

Kurtov написа:
alx написа:

:yes: Това е самата истина.
Затова и няма смисъл от оставка според мен, само където ще се краднат едни пари покрай изборите.

Точно това казвам и аз. :yes:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Ное 2018, 15:49

acho.rs написа:Вместо тази простотия можеше да се протестира и настоява срещу безброй важни интровещи обществото неща и не да се иска оставка, която тотално нищо няма да реши а реални действия

да. както казах - трагедията е, че в родината няма достатъчно (политически) талант да се спретне една 2 или 3- партийна система. ако има политическа конкуренция - ще има и високо ниво на управление. сега такова няма- единствения кокал за управляващите е да се справят криво ляво, че да идват едни пари от западна европа и да има какво да се при/усвоява.

изходите са два - единия е да се спретне едно яко дясно щото хора имаме- не визирам текущото дясно щото това са клуони в треторазряден цирк. не визирам и популистите. като има дясно центъра ще не ще ще дръпне в ляво и там зорлем нещо ще се случи. другия изход (които е по- простия) е протести до дупка, че в европата откъдето идват парите да им размахат пръст и бойко и компания да се размърдат малко.

това е. мъка.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата