Гърция 2019
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Гърция 2019
Ден 5ти в Пефкохори на Касандра - водата е кристална, син флаг. Храната е перфе, но е пълно със мангали викачи - така де, това са руснаци, събри и българи които продават всевъзможни лайна - царевица, понички, парцали и тн. Няма и 5мин без да мине някакъв мизерник и да не вика. Сърбите според мен са 1/3 от всички плажуващи, те основно подхранват мизерия бизнес на ви качите. Освен това има и просяци викачи (нов хибрид) и деца на по 9-10 години които не можеш да ги изгониш от масите. Гадно е като знаеш и че това са организирани неща и някой експлоатира дечицата...
Обобщение - Невероятно меко време, чиста вода, викачи и просяци. Мега много народ на централните плажове, чадърите са един върху друг. Кръчмите са Ок (не се чака обслужване) но пак са големи и често има над 200 човека Не мисля да повтарям на толкова "побългарени" места в Гърция.
Обобщение - Невероятно меко време, чиста вода, викачи и просяци. Мега много народ на централните плажове, чадърите са един върху друг. Кръчмите са Ок (не се чака обслужване) но пак са големи и често има над 200 човека Не мисля да повтарям на толкова "побългарени" места в Гърция.
От 10-ти Септември съм НА Ставрос за 100ина дни.
Някой нещо с предложения за кръчми с вкусна манджа, че от сега съм гладен?
Някой нещо с предложения за кръчми с вкусна манджа, че от сега съм гладен?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Към 22-ри септември дали ще става за къпане, че мисля да си резервирам някъде за почивните дни.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
barty написа:kasho написа:Моджо написа:Бе отиваме за два дни и жената мрънкя що съм избрал точно тоя хотел, че бил много зле и бла бла.
Иначе основното си е на Халкидики)
Мойта така като вземе да мрънкя и казвам другия път тя да организира цялата работаЖени, какво да ги правиш. Ако не мрънкат за нещо няма да са те.
Хахаха, моята жена ми мрънкя че хотела миналата година бил такъв, онакъв и тази година тя избра хотелИ пак недоволна, миналата година било по-добре
![]()
Тц-тц-тц, пУашим се

Я кажете някое готинко местенце из Кипър за след седмица-две, че не искам да има мрънкяне и при мен

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:Я кажете някое готинко местенце из Кипър за след седмица-две, че не искам да има мрънкяне и при мен
Taм за море не става, не са им хубави плажовете.
Бях в Кипър две седмици и ходих в Агия Напа на плаж Макронисос. Беше супер. Водата е много много чиста и пясъка също. Много ми хареса. Отидох и на Ниси, но там леглата бяха едно до друго и е неприятно. Сега съм около Черноморец... ами въобще не е същото. Гледам водата въобще не ми се влиза като знам къде съм бил.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
madafaka_donkele написа:Nickelback написа:Я кажете някое готинко местенце из Кипър за след седмица-две, че не искам да има мрънкяне и при мен
Taм за море не става, не са им хубави плажовете.
Баси бисера

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
ukelichko написа:Към 22-ри септември дали ще става за къпане, че мисля да си резервирам някъде за почивните дни.
Майка ми и баща ми всяка година чакат малко преди 15-ти(да няма народ да се гъчкат)и се изнасят за две седмици, в последните години все на Златните, тоест на север и водата си става. Последните няколко години се случват и все с дълго лято, та мисля ще целнеш хубавото. Хем е евтино навсякъде и ти се молят да идеш, хем водата все още става. Пък в Гърция не виждам как ще ти е студена водата по това време.
Ачо, на това му се вика побалканено, а не побългарено.

Само един човек минавайки покрай заведение и то видях тая година да обикаля с тетрадка в помощ на болен, което не се знае схема ли е или не във всички случаи.
Spit-Fire написа:Ние сме в Неа Фокеа в момента и е фрашкано с хора - сърби, македонци, румънци и т.н. В Афитос и Калитеа е леш от хора и в селата и на плажа. Всичко се плаща тук - чадър с шезлонги е 10 15 Евро и чадърите са яко гъчканак един в друг. Днес ще пробваме Сани,но ако се търси спокойствие - не е тука мястото. Около Кавала и аз мисля ще е добре сега.
Чудо, чак да се чуди човек при толкова промотираната като евтина и безплатна Гърция какви са тия неща.
В Хърватска някой ходи ли?
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Nickelback написа:Я кажете някое готинко местенце из Кипър за след седмица-две, че не искам да има мрънкяне и при мен
Преди 2 седмици се върнахме от Ларнака - там не!
Истината е в Агия Напа. Плажовете са супер, водата също.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
В Хърватска е много добре, но около Дубровник не видях пясъчен плаж. Може би по на север да има пясък.
Иначе ми е любима дестинация.
Иначе ми е любима дестинация.

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Между другото, за Кипър знам от гърци, че в турската му част курортите са много по-хубави и евтини. Самите гърци там ходят.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Top Gun Maverick написа:ukelichko написа:Към 22-ри септември дали ще става за къпане, че мисля да си резервирам някъде за почивните дни.
Майка ми и баща ми всяка година чакат малко преди 15-ти(да няма народ да се гъчкат)и се изнасят за две седмици, в последните години все на Златните, тоест на север и водата си става. Последните няколко години се случват и все с дълго лято, та мисля ще целнеш хубавото. Хем е евтино навсякъде и ти се молят да идеш, хем водата все още става. Пък в Гърция не виждам как ще ти е студена водата по това време.
Ачо, на това му се вика побалканено, а не побългарено.По нашето море викачи вече няма да те дърпат за ресторантите дори(може да има в някои по-големи по един културен отпред, но не и нахален да обикаля и жонглира около теб като те прихваща 10 метра преди заведението и пуска толкова след него)каму ли такива като тия. С царевица може да има, но не обикалят от чадър на чадър да ти тъпчат кочана отпред, а си минават по ивицата и са силно намалели и те. Днес хора със змия и два папагала минаха и оскубаха по 10 лв. за снимка защото малките ги налазват отдалеч, но културно минава и пита с брошурки преди това един и така. Даже вече виждам курорти където няма нито един викач пред заведенията.
Само един човек минавайки покрай заведение и то видях тая година да обикаля с тетрадка в помощ на болен, което не се знае схема ли е или не във всички случаи.Spit-Fire написа:Ние сме в Неа Фокеа в момента и е фрашкано с хора - сърби, македонци, румънци и т.н. В Афитос и Калитеа е леш от хора и в селата и на плажа. Всичко се плаща тук - чадър с шезлонги е 10 15 Евро и чадърите са яко гъчканак един в друг. Днес ще пробваме Сани,но ако се търси спокойствие - не е тука мястото. Около Кавала и аз мисля ще е добре сега.
Чудо, чак да се чуди човек при толкова промотираната като евтина и безплатна Гърция какви са тия неща.
Просто - вече много заведения и плажоввете пред тях са на "балканци" и "руснаци". Особено по северна гърция, вероятноста да те таксуват за глупости (шезлогн 5 евро, фрапе 5 евро) е голяма - но тамошните посетители го приемат като признак за елитност - един вид - "който може, си плаща"

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Аз сериозно мисля за една Снталия догодина или най-късно след още една - Лара или Белек там. Хич не ги харесвам съседите, ама за тия две места в Анталия само хубави неща знам, а и като съм разглеждал хотелите...пълно е с уникални такива. Минусът им е цената.
Тия басни, че в Турция е евтино не знам откъде се навъдиха. Сигурно има и такива места, ама не ми се рискува ходенето и да стрелям в тъмното. Гърцията вече става смислена май само с не толкова комерсиалните места, че на разните Халкидикита може и да поемеш тризъбеца отзад.
Нещо за Йонийските острови или Миконос май да, но тия Кавали, мавали започват постепенно да вземат и лошите Балкански неща, та по-добре тука да се бутам.

In God we trust, all others we track.

- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Аз сериозно мисля за една Снталия догодина или най-късно след още една - Лара или Белек там. Хич не ги харесвам съседите, ама за тия две места в Анталия само хубави неща знам, а и като съм разглеждал хотелите...пълно е с уникални такива. Минусът им е цената.Тия басни, че в Турция е евтино не знам откъде се навъдиха. Сигурно има и такива места, ама не ми се рискува ходенето и да стрелям в тъмното.
Mи като се буташ в най-скъпите курорти в турско, нормално да се чудиш къде е тва евтиното

Бодрум е следващото малко по-евтино място след Анталия, но хубавите места с хубавите плажове пак са си за тузари. Не е за редови бачкатор.
Горе-долу всичко освен Анталия и Бодрум си е евтинко. Чешме имат много яки плажове, средна скъпотия. Кушадасъ е доста евтино, но в самия град са само 1-2 плажовете, които стават и трябва да се излиза извън града, ако искаш други плажове. Мармарис всички плажове са чакълести, водата е чиста. Пак е party animal дестинация. Също, като в Кемер има много яки дискотеки/клубове и яко рускини. Ако искаш да си отеб*ш - Мармарис или Кемер са твоите места. Айвалък е най-пенсионерско. Най-евтино от всички, почти без пари, никакви клубове/дискотеки. Хубави плажове и чиста вода.
Всяка година поне едното море ми е в Турция. Ако те интересува нещо друго питай, ако знам ще ти кажа. Само за хотели не ме питай, че там една година собственика, цените и експириънса са едни, другата година съвсем други