Обезкосмяване
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Re: Обезкосмяване
Кои младите се пита в уравнението
,щото таргета 20-30 годишни дами отдавна не си падат по мъже дето са кокони
.Навсякъде обезкосмени ,сал у суратя кът последователи на Осама Бин Ладен.

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
На два три месеца си правя кола маска на гърба,отпред само с тример се минавам...но го правя за мой комфорт.Каквото и да си говорим,когато сме окосмени лятото,има повече миризма,и на мен лично не ми е приятно,имам колеги в работата,ходят си окосмени,миришещи ..и не ги притеснява това.
Инак крака и ръце...съм си натурален 

- carmanf1
- младши ентусиаст
-

Сегашната ми приятелка, съвсем в началото на връзката ни, звъни ми тя един ден и вика, само ей така да те чуя какво правиш.
Викам, бръсна си хОята с машинка, нали довечера ще се виждаме, трябва да съм красив

И т'ва си беше самата истина, тя ми звънна, докато се бръснех.
И тя: само не ми казвай, че си избръснал и краката, и ръцете. Не мога да понасям мъже с бръснати/епилирани крака и ръце

Казах й, че никога не съм си бръснал краката и ръцете. И че очаквам от нея да е добре епилирана на триъгълника и краката

И да не стане така, че от космардак и храсталак, пробил през чорапогащника, да не можем да го свалим довечера

Тва май беше 1-вия път, когато смеейки се ме нарече "може ли да си такъв идиот, кога си ме видял не епилирана"

Та, вкусове всякакви, кой както му харесва, както каза Маверик-а
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
drago_pavlov написа:Spunky написа:Grozdanoff написа:Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат![]()
Само това ше е. С нетърпение чакам резултатите след процедурите.
Визията на Шрек и акъла на 13 годишен фен на Възраждане не са никакъв проблем... Маха космите и вече ще го гледат като Брад Пит и Ален Делон
То либералните и западноориентирани девойки е по-вероятно да са по-рунтави от колегата

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Като "разперен гарван" 

- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Аз преди 10-тина години имах близка среща със зъбите на циркуляр,отиде фалангата на десен показалец.Преди операцията бех предупредил мед.сестрата да не вземе ми обръсне цялата ръка,та сега ръката от китката надолу е малко по-окосмена от лявата.И тва от веднъж бръснене,мине ли един път самобръсначка едва видимият мъх след време става на косъм,след всяко следващо бръснене тва става на четина .Кола маската отваря порите и там дето е имало косми седят кратери...заеби .Мишници -задължително ,гръб е приемливо но всичко останало ми идва в повече.
Децата ми разправят ,че имат съученици дето майките им скубат веждите ,депилират им с машинка ръцете и краката -тва момчета 7 клас .
Тва дет вика Маверика въпрос на избор-некои играят ката с дилда,други си избелват кафевите точки,лифтинг,хиалоронова киселина в жуките
Ся понеже съм заядливо говедо - Аз съм останал с впечатлението ,че тиА де карат БЕнЕВе-та неат нужда от лустросване -сички мацки по дефоулт са им фенки
Децата ми разправят ,че имат съученици дето майките им скубат веждите ,депилират им с машинка ръцете и краката -тва момчета 7 клас .
Тва дет вика Маверика въпрос на избор-некои играят ката с дилда,други си избелват кафевите точки,лифтинг,хиалоронова киселина в жуките

Ся понеже съм заядливо говедо - Аз съм останал с впечатлението ,че тиА де карат БЕнЕВе-та неат нужда от лустросване -сички мацки по дефоулт са им фенки

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И тва от веднъж бръснене,мине ли един път самобръсначка едва видимият мъх след време става на косъм,след всяко следващо бръснене тва става на четина
Те затова има машинки за обезкосмяване които скубят космите , да не се разлиства гората после .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
Никога, повече никога няма да хуля по педалите! Защото аз просто искам да се епилирам, за да съм готин! Ако някой реша, че харесвам мъже- обществото ще ми забучи гъза на кол!!!
пс: добре, че нямам комплекси!!!

пс: добре, че нямам комплекси!!!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Ивайло Димов написа:И тва от веднъж бръснене,мине ли един път самобръсначка едва видимият мъх след време става на косъм,след всяко следващо бръснене тва става на четина .
Това са глупости, науката отдавна го е отрекла тоя мит.
Иначе по въпроса на колегата, най-ефективно е лазера, правиш 6-8 процедури и забравяш за косми и правиш един път в годината след това. Лошото е, че излиза солено, цяло тяло целия цикъл отива на хубава 4 цифрена сума.
Ако го правиш само за мацките...не съм сигурен колко ще свърши работа. Хубаво е да си поддържан, ама са малко тия дето държат да си гол охлюв. Даже съм бил с такива които са се опитвали да ме накарат да спра да се обезкосмявам щото се кефят на руно. Ама аз лично никога не съм го правил за някой друг, а защото на мен ми е по-комфорно така. Като млад ходех на кола маска редовно, вече ме мързи и един път на 1-2 месеца минавам краката и гърдите с машинката, ама имам късмет гърдите да не са много космати, щото ако си горила си е кофти. Абе много е индивидуално, пробваш и търсиш твоя начин...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
От лазара остават петна когато са интезивни процедурите при тип горила окосмявене . После може да добиеш вид на петниста хиена 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
b_u_b_o написа:Ивайло Димов написа:И тва от веднъж бръснене,мине ли един път самобръсначка едва видимият мъх след време става на косъм,след всяко следващо бръснене тва става на четина .
Това са глупости, науката отдавна го е отрекла тоя мит.
Иначе по въпроса на колегата, най-ефективно е лазера, правиш 6-8 процедури и забравяш за косми и правиш един път в годината след това. Лошото е, че излиза солено, цяло тяло целия цикъл отива на хубава 4 цифрена сума.
Ако го правиш само за мацките...не съм сигурен колко ще свърши работа. Хубаво е да си поддържан, ама са малко тия дето държат да си гол охлюв. Даже съм бил с такива които са се опитвали да ме накарат да спра да се обезкосмявам щото се кефят на руно. Ама аз лично никога не съм го правил за някой друг, а защото на мен ми е по-комфорно така. Като млад ходех на кола маска редовно, вече ме мързи и един път на 1-2 месеца минавам краката и гърдите с машинката, ама имам късмет гърдите да не са много космати, щото ако си горила си е кофти. Абе много е индивидуално, пробваш и търсиш твоя начин...
Благодаря, колега! Буквално рискува да не си "форумен мачо", за да ми отговориш!!!

На въпроса- дали е само за жени... няма да Ви кажа, нека фантазията на неусъзнатите да се развихри!!!

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
След питането на Grozdanoff - 12 подигравателно - иронични мнения. И няколко нормални отговора.
Евала , "пичове"

Евала , "пичове"

b_u_b_o написа:Ама аз лично никога не съм го правил за някой друг, а защото на мен ми е по-комфорно така.

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Успокойте малко топката, за да не дойде Горският и да ви офъка нула номер. Всеки прави правописни грешки, особено с коректор на телефона.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Я кажете, че аз от 10 години сигурно брадата не я бръсна и карах с един тример Moser T-Cut, който беше супер, ама го изтървах на плочките
Та бързах да си купя нещо, че бях на път и взех някакъв Philips 9000, уж бил много як - ебаси боклука
Неколко пъти се порязах брутално се порязах супер гнусно с него. Един път на джуката
Та съм решил да си взема пак Moser и се чудя дали има нещо по-читаво и някой тествал ли е ей този дребния - Moser Chromini Pro 2

Та бързах да си купя нещо, че бях на път и взех някакъв Philips 9000, уж бил много як - ебаси боклука

Неколко пъти се порязах брутално се порязах супер гнусно с него. Един път на джуката

Та съм решил да си взема пак Moser и се чудя дали има нещо по-читаво и някой тествал ли е ей този дребния - Moser Chromini Pro 2
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
zAcK написа:Я кажете, че аз от 10 години сигурно брадата не я бръсна и карах с един тример Moser T-Cut, който беше супер, ама го изтървах на плочките![]()
Та бързах да си купя нещо, че бях на път и взех някакъв Philips 9000, уж бил много як - ебаси боклука![]()
![]()
Неколко пъти се порязах брутално се порязах супер гнусно с него. Един път на джуката![]()
https://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=392790
Тук има интересни предложения по темата.
70 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5